Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

şu anda yalın'ın o eski şarkılarını dinliyorum zalim, günaydın falan.. ya çok garip oluyorum bu şarkıları dinleyincce hep böyle eski günler, eski çıktıklarım lise günler aklıma geliyo. Böyle sanki çok derdimiz varmış gibi gizli gizli içerdik çok dertliyiz napıcaz böyle diye sigaraya başlamıiştık hep beraber :roflol: ama sigarayı içicez diye ne kasıyoduk öksüre öksüre zorluyodukk al işte şimdide bırakamıyorumm böyle derslerden kaçıp cafelere gidip birbirimize sürekli hoşlandığımız çocuklardan bahsedip bahsedip ağlardıkk :içelim: çok komik günlerdii bildiğiniz çapkındım ben yanlızz gece kızlar bize gelirdi tüm okulu işletirdik :roflol: gerçi halen yapıyoruz , burcu diye bi arkadaşım var bide bizim çok yakışıklı bi doçent var ikimize asılıyo bizde gece arayıp bunu işletelim dedik, ama adamın bi hoşuna gitti mest oldu adam yaaa :roflol: adamı mutsuz görünce adamı gece işletiyoruz sabaha adam çok mutlu okula geliyyoo:roflol:

duygulandımm bee lise zamanım üni zamanım aklıma geldii
ne güzeldi off ben bi ağlayıp eliyorum kızlaar :gitme:

bizde üniversitede bi hoca vard hayrandk adama .adam evliydi ama arkadşm mail adresini
bulmuş adamın arkadaşm adama ikimizde mail attık arkadaşım yılmaz erdoğanın sevebilme ihtimalini bende boşanmak için iki nikah şahidi yeter diye şiiri var onu attım:)))

ben lisede üniversitede çok kötü bi öğrenciydim yapmadğım kalmadı.kendi kendime diyorumki öğretmen olunca öğrencilerim bana benim öğretmenlerime yaptklarmı yapsa ne yaparım acaba.

Slm kızlar geldim yine...
Oyhh dıhandım bu işlerden...
Gamoşcum bence annene söylemeden önce sen çocukla konuş, hatta bir süre bişiler paylaşın, ondan sonra karar versen.. Şimdi aileler duyarsa üzerinizde baskı olabilir....
Umudum sende fazla takma canım bak ben unuttum sende unut, ama ben neden bu acıyı çektiğimi biliyorum, yıllar önce günahsız bir yavruyu cami avlusuna bırakmıştım :)) (yani erkek arkadaşımı beni çok sevdiğini bile bile terketmiştim)
Şimdi cezamı çektim oda nişanlandı inşallah çok mutlu olur...
Allah bundan sonra mutsuzluk vermez inşallah, arayıp helallik bile istedim bee...

bende birinin canını fena yaktım ki bu adamı verdi Allah bana
ne bırakabiliyom
nede kalabiliyom
çok seviyom ama boğacam bi gün :)

Ben kımsenın canını yakmadım keŞke yaksayydım kımın ahını aldm deyıp duruyom

hım iyi yapmışsın bizde helalleştik ama ben mesaj atıp helal etmiyorum dedim etmiyorum ama oda bişiycik yazmadı

bende birinin canını fena yaktım ki bu adamı verdi Allah bana
ne bırakabiliyom
nede kalabiliyom
çok seviyom ama boğacam bi gün :)

son gelişme ne berabermisiniz

beraberiz :)
son gelişmeyi yazsam
altınıza yaparsınız gülmekten :)
o yüzden yazmıcam.
ama bizim ilişkimiz garip
ikimizde manyağız ne kadar gider bilmiyom :)

[...................................................

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…