şu anda yalın'ın o eski şarkılarını dinliyorum zalim, günaydın falan.. ya çok garip oluyorum bu şarkıları dinleyincce hep böyle eski günler, eski çıktıklarım lise günler aklıma geliyo. Böyle sanki çok derdimiz varmış gibi gizli gizli içerdik çok dertliyiz napıcaz böyle diye sigaraya başlamıiştık hep beraber :roflol: ama sigarayı içicez diye ne kasıyoduk öksüre öksüre zorluyodukk al işte şimdide bırakamıyorummböyle derslerden kaçıp cafelere gidip birbirimize sürekli hoşlandığımız çocuklardan bahsedip bahsedip ağlardıkk :içelim: çok komik günlerdii bildiğiniz çapkındım ben yanlızz gece kızlar bize gelirdi tüm okulu işletirdik :roflol: gerçi halen yapıyoruz , burcu diye bi arkadaşım var bide bizim çok yakışıklı bi doçent var ikimize asılıyo bizde gece arayıp bunu işletelim dedik, ama adamın bi hoşuna gitti mest oldu adam yaaa :roflol: adamı mutsuz görünce adamı gece işletiyoruz sabaha adam çok mutlu okula geliyyoo:roflol:
şu anda yalın'ın o eski şarkılarını dinliyorum zalim, günaydın falan.. ya çok garip oluyorum bu şarkıları dinleyincce hep böyle eski günler, eski çıktıklarım lise günler aklıma geliyo. Böyle sanki çok derdimiz varmış gibi gizli gizli içerdik çok dertliyiz napıcaz böyle diye sigaraya başlamıiştık hep beraber :roflol: ama sigarayı içicez diye ne kasıyoduk öksüre öksüre zorluyodukk al işte şimdide bırakamıyorummböyle derslerden kaçıp cafelere gidip birbirimize sürekli hoşlandığımız çocuklardan bahsedip bahsedip ağlardıkk :içelim: çok komik günlerdii bildiğiniz çapkındım ben yanlızz gece kızlar bize gelirdi tüm okulu işletirdik :roflol: gerçi halen yapıyoruz , burcu diye bi arkadaşım var bide bizim çok yakışıklı bi doçent var ikimize asılıyo bizde gece arayıp bunu işletelim dedik, ama adamın bi hoşuna gitti mest oldu adam yaaa :roflol: adamı mutsuz görünce adamı gece işletiyoruz sabaha adam çok mutlu okula geliyyoo:roflol:
Yok Canım benim 2 yıldır ayrıyız.
senin gibi güzel bi kızın karşısına hep kötüleri çıkmış allah çirkin bahtı versin valla benim öyle çirkin tadıklarım varki maşallah öyle şanslılarki bi eşleri var imrenmemek mümkğn değil adam kızdan yakışıklı kendini ondan çirkin görüyor. geçengünde bi düğüne gittik yemin ederim abartmıyorum kızlar yok böyle bi çirkinlik ya allah günah yazmasın ya kızda ne boy var ne güzellik sakıp sabancının kızı sanki çenedi bile ona benziyo. bide damadı görseniz valla manken ben böyle bi yakışklılık görmedim oğlanın gözü körmü acaba diye gece boyu düşündüm hadi oğlanın gözü kör anasına babasına nolmuş. dedimki çocuğun kesin işi yoktur kız öğretmen parası için almış akrabalarına sordum çocuk müfettişimiş
evet bir iyyiye bir kötü malesef hayat bu boşuna çirkin şansı versin demiyorlar
ben duyamıyorum ama çok merak ediyorum belki evlenmiştir ama seneye evelencektiUmudum Boşver Baskı ile olmaz Erdem evlendiğinde inanmadım ben
Çünkü son 4 ayda benim onu sevdiğimin 10 katı kadar düşkün olmuştu bana
Sonra Kızı Falan Onun yeri bende hala çok başkadır ararım bazen konuşrz İki Sevgili asla dost olamaz
ama sesini duyduğumda iyi olduğunu bilmem benim içimi rahatlatır
aşşağıdakiler Sanırım misafir sanatçı :ecrin_bebek:
off lise yıllarımı özledim pek hareketli mdeğildim de yinede özledimşu anda yalın'ın o eski şarkılarını dinliyorum zalim, günaydın falan.. ya çok garip oluyorum bu şarkıları dinleyincce hep böyle eski günler, eski çıktıklarım lise günler aklıma geliyo. Böyle sanki çok derdimiz varmış gibi gizli gizli içerdik çok dertliyiz napıcaz böyle diye sigaraya başlamıiştık hep beraber :roflol: ama sigarayı içicez diye ne kasıyoduk öksüre öksüre zorluyodukk al işte şimdide bırakamıyorummböyle derslerden kaçıp cafelere gidip birbirimize sürekli hoşlandığımız çocuklardan bahsedip bahsedip ağlardıkk :içelim: çok komik günlerdii bildiğiniz çapkındım ben yanlızz gece kızlar bize gelirdi tüm okulu işletirdik :roflol: gerçi halen yapıyoruz , burcu diye bi arkadaşım var bide bizim çok yakışıklı bi doçent var ikimize asılıyo bizde gece arayıp bunu işletelim dedik, ama adamın bi hoşuna gitti mest oldu adam yaaa :roflol: adamı mutsuz görünce adamı gece işletiyoruz sabaha adam çok mutlu okula geliyyoo:roflol:
[
evet bir iyyiye bir kötü malesef hayat bu boşuna çirkin şansı versin demiyorlar
ben duyamıyorum ama çok merak ediyorum belki evlenmiştir ama seneye evelencekti
[
Ben arıyorum bazen o arar öyle arada telde görüşürüz kaç yıl sonra kızı bahanesiyle görüştük (pişmanda değilim)
hım iyi yapmışsın bizde helalleştik ama ben mesaj atıp helal etmiyorum dedim etmiyorum ama oda bişiycik yazmadıSlm kızlar geldim yine...
Oyhh dıhandım bu işlerden...
Gamoşcum bence annene söylemeden önce sen çocukla konuş, hatta bir süre bişiler paylaşın, ondan sonra karar versen.. Şimdi aileler duyarsa üzerinizde baskı olabilir....
Umudum sende fazla takma canım bak ben unuttum sende unut, ama ben neden bu acıyı çektiğimi biliyorum, yıllar önce günahsız bir yavruyu cami avlusuna bırakmıştım :)) (yani erkek arkadaşımı beni çok sevdiğini bile bile terketmiştim)
Şimdi cezamı çektim oda nişanlandı inşallah çok mutlu olur...
Allah bundan sonra mutsuzluk vermez inşallah, arayıp helallik bile istedim bee...
bende birinin canını fena yaktım ki bu adamı verdi Allah bana
ne bırakabiliyom
nede kalabiliyom
çok seviyom ama boğacam bi gün :)
beraberiz :)
son gelişmeyi yazsam
altınıza yaparsınız gülmekten :)
o yüzden yazmıcam.
ama bizim ilişkimiz garip
ikimizde manyağız ne kadar gider bilmiyom :)
Candycim işim vardı be Canım Anca bitirdim Müşteriler 2 dk rahat bırakmıyor Sağolsunlar
Çıkıcam 17:30 paydos
benimkide çaldırınca arardı yani arkadaştık tabi ona göre ben döneceğini sandım ama nişanlandığını duyunca fena konuştum birdaha aramam oda beni aramasın dönmeyecekse ben dayanamıyorum duymaya evlendiğini duysam ruh gibi olurum bir haftada 5 kilo vaermiştim rejim yapıyom diyordum yemek yiyemedikçe:)
Çok uzun süre bıkmadan tükenmeden peşinden koştum onun her dk ağladım dönsün beni bırakmasın diye Sonra gün geldi devran döndü ve bana evlenme teklifi ett ben ciddiye almadım tabi sonra hayır diyince 3 kez falan farklı zamanlarda söyledi ama ne biliyim evlenseydim de onunla sonum olamazdı Sonra evlendi işte Kızı oldu 5 aylık falan kızı sanırım EŞi beni biliyordu zamanında şimdi kızına benim ismim ben yapamazdım SAdce beni sevdiğinden değil Adımı da beğeniyordu O yüzden Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?