Olmadı Canım Uzun Sürdü yani amcamın kızının-kaynı ile birlikteydim ben.
Herşey halloldu Nişanda bana takılacak takıyı bile aldı annesi hatta beraber aldık son 3 ayda falan bişeyler bitti yalan olduk :1ninca:
ben biliyorum hikayeyi kızına senin adınıda vermiş
Yani Düşüncelerimi Söyledim
Belkide bana öyle geldi bilmiyorum ŞenizŞenizŞeniz
Bende yaşadım belki biliyorsundur İst. MERsin hattı arasında
Biz yürüttük allah var Çok sevdi gel dediğimde hep geldi ama yine sonu hüsran opuyorumnanaktan
Kutuma gitmek istiyrum kaydirigubbakcemile3
hayrlısı buymuş canım büyük şehirle ne alakas varki nereye gidersen it nerde olursan ol acın varsa hep senle beraber geliyor.
belki tekrar birleşirsiniz yaa belli olmaz. çok kötü bişe yoksa arad. kürkçü dükkanı misali...
CADIARZU kız dövcem seni:mymeka:
Umudum Canım
Hayatıma Topu Topu 3 kişi girdi
1- Erdem Evlendi Çocuğu oldu Adaşım
2- Hüseyin Mersinli
3- Muhsin ( Çok acı evli olduğunu öğrenmiştim)
Yok Canım benim 2 yıldır ayrıyız.
Umudum Canım
2- Hüseyin Mersinli
benimde iki kişi oldu biri evlendi
ötekide nişanlı ikiside velilik için çok baskı yaptılr ben daha erken deyince adamlar beklemediler başkasını buldular kendileri kaybeder
aşağıda birsürü kişi var kimse konuşmuyo
senin gibi güzel bi kızın karşısına hep kötüleri çıkmış allah çirkin bahtı versin valla benim öyle çirkin tadıklarım varki maşallah öyle şanslılarki bi eşleri var imrenmemek mümkğn değil adam kızdan yakışıklı kendini ondan çirkin görüyor. geçengünde bi düğüne gittik yemin ederim abartmıyorum kızlar yok böyle bi çirkinlik ya allah günah yazmasın ya kızda ne boy var ne güzellik sakıp sabancının kızı sanki çenedi bile ona benziyo. bide damadı görseniz valla manken ben böyle bi yakışklılık görmedim oğlanın gözü körmü acaba diye gece boyu düşündüm hadi oğlanın gözü kör anasına babasına nolmuş. dedimki çocuğun kesin işi yoktur kız öğretmen parası için almış akrabalarına sordum çocuk müfettişimişben biliyorum hikayeyi kızına senin adınıda vermiş
Umudum Canım
2- Hüseyin Mersinli
senin gibi güzel bi kızın karşısına hep kötüleri çıkmış allah çirkin bahtı versin valla benim öyle çirkin tadıklarım varki maşallah öyle şanslılarki bi eşleri var imrenmemek mümkğn değil adam kızdan yakışıklı kendini ondan çirkin görüyor. geçengünde bi düğüne gittik yemin ederim abartmıyorum kızlar yok böyle bi çirkinlik ya allah günah yazmasın ya kızda ne boy var ne güzellik sakıp sabancının kızı sanki çenedi bile ona benziyo. bide damadı görseniz valla manken ben böyle bi yakışklılık görmedim oğlanın gözü körmü acaba diye gece boyu düşündüm hadi oğlanın gözü kör anasına babasına nolmuş. dedimki çocuğun kesin işi yoktur kız öğretmen parası için almış akrabalarına sordum çocuk müfettişimiş
Evet Canım Hep Öyle Oldu Bi Türlü tutturamadım Mutluluğu
Elbet Bi yerlerde vardr ama kısmetim allah Çirkin Şansı versin Kesinlikle
Çirkinler hep rahatta,mutlu :gitme:
bende valla kime iylik ettiysem bi kazk yedim artık tek tabanca geziyorum yok kimsem. bende kuzenlerimel çok samimiydim onlardan ne darbeler yedim şimdi yolda görüp selamlaşmıyoruz bile. evlendide ablaları bi tarafı kalktı açıklamaıda şu bende evlenince benide göreceklermiş her evlenen böyle oluyomuş:))) demekki evlenen insanlığını yitiriyor ilginçç ozaman evlilik benden uzak olsun evlenipte hayvan olacağıma bekar olur insanlığıma devam ederim:)))
kızlar kusura bakmayınn bugün slm verip kaçar gibi oldu
ama işteyim misafir falan geldi adamlarla ilgilenmesende olmaz siparişlerimi verdim
direksiyon kursuma gittim geldiim gerii
hayırdır canım nooldu bakiim ? :bbo:
Aynen Candy öyleler yaw hepsi yanı aslında
Hoşgeldin Gamos ne oldu bakıyım sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?