Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

belki tekrar birleşirsiniz yaa belli olmaz. çok kötü bişe yoksa arad. kürkçü dükkanı misali...

ben biliyorum hikayeyi kızına senin adınıda vermiş
CADIARZU kız dövcem seni:mymeka:

hayrlısı buymuş canım büyük şehirle ne alakas varki nereye gidersen it nerde olursan ol acın varsa hep senle beraber geliyor.

evet hayırlısı böyle nasipse gelir hinten yemende değilse ne gelir elden
acı her yerde aynı doğru dedin

kızlar bu arada şu alıntı yaptıklarınızı silsek yani benim yazdıklarımı

belki tekrar birleşirsiniz yaa belli olmaz. çok kötü bişe yoksa arad. kürkçü dükkanı misali...

Yok Canım benim 2 yıldır ayrıyız.

Umudum Boşver Baskı ile olmaz Erdem evlendiğinde inanmadım ben
Çünkü son 4 ayda benim onu sevdiğimin 10 katı kadar düşkün olmuştu bana
Sonra Kızı Falan Onun yeri bende hala çok başkadır ararım bazen konuşrz İki Sevgili asla dost olamaz
ama sesini duyduğumda iyi olduğunu bilmem benim içimi rahatlatır

aşşağıdakiler Sanırım misafir sanatçı :ecrin_bebek:

ya bende onu anlamıyorum millet sanki evlenince çok olağanüstü bir olaymış gibibi tarafları kalkıyo sanki evlenince farklı bi insan türümü oluyosun bir üst basamağa mı çıkıyosun klava:hayret bişii.. bizim aile çok kalabalıktır 1000 çeşit insan var arada çok tehlikeli olanlar var tabii aman onların hiç yanına yaklaşmıyorum ama ailenin geri kalanı ( büyük bir bölümü) çok iyidir yaa böyle herkes çok duygusaldır çok sevecendir opuyorumnanaktanailenin çoğunluğu yurtdışında yaşıyo yılda 1 kez görüşebiliyoruz ama ona rağmen bağlarımız çok sıkıdır ama dışardan gelecek tehlikelere karşı hazırlıklıyıımm :1ninca: :dance: aaa saat 3 oldu yaa 3 saat sonra tatile giriyoruusss ama benim bisürü işim var haftasonuuuu :sinifsinif:

Mutsuz olmayı, şuna buna söylenmeyi, karamsarlığı öylesine derinden öğrenmişiz ki, Bu ülkede yaşanmaz ve nihayet Batsın bu dünya demeye hakkımız olduğunu düşünüyoruz sonuçta. Ve daha da kötüsü, iyimser birini gördüklerinde canları sıkılıyor kötümserlerin, adeta Şuna bir şey söyleyeyim de keyfi kaçsın diyorlar içlerinden. Yıllardırseminerlerimde iyimser olmanın öneminden söz ettiğimde en az bir kişi çıkıp Hoca iyi de o zaman bu polyannacılık olmaz mı?der. Bu karamsarlığa prim veren bakış tarzı beni üzüyor. Şimdi söz konusu cümleye tekrar bakalım:

ıyimserlik, küçük şeylerden mutlu olmak polyannacılık sayılmaz mı?

Bu görüşte, sanırım iki hata var. Birincisi iyimserlik eşittir polyannacılık iddiasıdır ki bu doğru değildir. ıkincisi böyle söylendiğinde polyannacılığın kötü olduğunu kim söyledi?

Polyannacılık, kayba uğradığımızda, elimizde kalanları fark etme ve sevinme becerisidir. Polyannacılık bir psiikolojik savunma mekanizmasıdır, aşırı olmadan yerinde kullanıldığı sürece, kişiyi kaygıdan, sıkıntıdan korur, kişinin yarına kalma ihtimalini arttırır. Polyannacılık, kendini avutmak değil, bardağın dolu yanını fark etmektir.

Diyelim ki birisi bir bacağını kaybetti. Şüphesiz bu kötü bir durumdur. Ancak bu kişinin önünde iki yol uzanır:

Birinci yol, bir bacak gittiği için yaşamdan elini çekmek, sürekli üzülmek, artık hiçbir şeyden keyif almamaktır. ıkinci yol ise şudur: Kişi eğer geriye dönüş yoksa, mevcut durumu kabullenir, elinde kalan bacak için sevinir, yaşamdan elini çekmez, yaşama sevincini kaybetmez. ıkinci yol polyannacılıktır. Polyannacının ömrü, birinciye oranla daha kaliteli geçer.

Polyannacı tavır, Çin atasözünü hatırlatıyor. Şöyle demiş Çinli:

Allah'ım, bana değişebileceğim şeyleri

değiştirme gücü ver.

Değiştiremeyeceğim şeyleri kabullenmemi sağla.

ıkisini ayırt edebilmem için de akıl ver.

Değiştiremeyeceğimiz kayıplar karşısında, yaşama sevincimizi kaybetmemek polyannacılıktır. Karamsarlığa oranla da herhalde daha gerçekçi bir tavırdır.

........................................

Üstün DÖKMEN

ben dışarı yemeğe gittim geldim bide bi arkadaşımın doğum günü onu kutladım geldim burdayım canım

kızlar kusura bakmayınn bugün slm verip kaçar gibi oldu
ama işteyim misafir falan geldi adamlarla ilgilenmesende olmaz siparişlerimi verdim
direksiyon kursuma gittim geldiim gerii

hayırdır canım nooldu bakiim ? :bbo:

bebeğim anlatmmıştım size asker eğlencesi olmuştu mahallemizdeki bi çocuk ogün bana çok bakmıştı filan die bi kaç gün sonra yolda karşılaştık işte benimle evlenmek istediğini dile getirdi ama annesi ve babası ayrı olduğu için annesininde bizimle yaşaması gerekiyo aslında çokta severimde annesini çok iyi bi insandır anneminde arkadaşı görüşürler filan yani ne tepki verirler bilmiyorum annemede söliyemedim eğer ben tamam dersem annesi annemle konuşucakmış :S:S:Skafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Aynen Candy öyleler yaw hepsi yanı aslında
Hoşgeldin Gamos ne oldu bakıyım sana.

ama var ya burnunun sürttüğünü görmek öyle güzelki anlatamam.okadar ilgiliydimki anlatamam beni harcadı hiç beddua etmedim ama o da harcandı... allah işte ahımı aldı halada mutsuz.benden salağın bulamadığı için mutsuz oldu zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…