Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

umudum ben sahurda uyanınca yemek yiyemiyorumki zaten. işin ilginç yanı şuki benim gibi yemek yeme hastalığı olan biri uykudan uyandıktan bi kaç saat sonra yemek yiyebiliyor. bende hayret ediyorum kendime ya:))) buarada YAŞASIN YEMEK YEMEK:)) bu benim sloganım kızlar...

yavrularım bakalım bu resimler hoşunuza gidecek mi?buram buram evlilik kokan resimlerimm opuyorumnanaktan

Umudum anlat yaw senle hiç böyle uzun uzun konuşamadık
Napuyosun bakıyım
anlatayım doktor var şimdik kız yokki anlatacak bişiy iş ev ben köylüyüm :))
öyle kendi halimde takılıyorum bazen forumlar fena sıkıyor tek istediğim iyi bir işim olsun ilerde ailem olmıyacak onlar olmadanda ayaklarımın üstünde durmak ve en çok yalnızlığı severim kimseyle fazla birşeyi paylaşmam kendime sakladığım fazla sırrım oldu yakında patlayacak haldeyim arda bu sitede anlatıyorum burayı çok seviyorum opuyorumnanaktan
ay çok konuştum:))

kız keşke bende yiyemesem patlayacak gibi oluyorum çok yediğimden( göbek desen fazla çıktı ramazandan sonra diyete ihtiyacım olcak:)

Son düzenleme:

Hımm anladım Canım
İnternetten hüsrana uğrayabiliyor insan neyseki geçmiş Canım allah gönlüne göre versin.,
Köyde olmak bence en büyük şansın İstanbul gibi bi yerde yaşasaydın hayatla ozaman çok uğraşırdın işteŞeniz

valla kimse kızmasın gücenmesin ben yazılanları okumadım direk ekledim reimleri speddy sıkılmış evlilik muhabetlerinden felan da niyetim gıcıklık felan diildi valla lmaz:

valla kimse kızmasın gücenmesin ben yazılanları okumadım direk ekledim reimleri speddy sıkılmış evlilik muhabetlerinden felan da niyetim gıcıklık felan diildi valla lmaz:

lmaz:lmaz:
Ne alakası var hayatım bu site ortak paylaşım için
Gayet güzel eklediklerin Allah herkeze nasip etsin çokta beğendim
Sitede benimde Gelinlik albumum var vHoşuma gidenleri ekledimşakkıdı

cimcimem hoşgeldinn...
beyzayada üzüldüm yaa..geçmiş olsun dilekerimi konuşauyorsan ilet allah beterinden saklasın..

kızlar sabah ruh durumum iyi değildi ama şimdi çok şükür çok iyiyim.sinem azcık polyanacılık yap dedi yaptım..şimdi daha keyifliyimm

benimde en yakın arkadaşım gene benim...çok yakın arkadaşım oldu hepsine tüm kalbimi açtım ama meğerse hepsi bana çelme atacak günü aramışlar..Bi tane arkadaşım vardı can gibi seviyodum bu sene kaç kere hastaneye yattım ameliyat oldum 1 kere bile aramadı yaa hala inanamıyorum , resmen annesiyle beraber erkek arkadaşımı kıskandılar ne bilim bisürü şey ve tüm yaptıklarına rağmen mal gibi hala o arkadaşımı çok özlüyorum.. yani pardon konuyu dağıttım biranda ama bi an aklıma o geldi..Bi diğeride 5 senelik arkadaşımdı lisede millet bizi kardeş sanardı sonra büyüdükçe farkettimki hep arkamdan kuyu kazmaya oyun çevirmeye çalışıyomuş, beni erkek arkadaşımdan ayırmak için bisürü dalavere çeviriyomuş. ve ben ozamanlar erkek arkadaşıma elalemin adamı onada kardeşim gibi baktığım için hep ona inanmıştım...ne üzücü.. bir ara herkese olan güvenimi kaybetmiştim tüm insanlar bana düşman gibi geliyodu ama düzeldim çok şükür , insanlara yeniden güveniyorum ama daha tecrübeli daha bilir bi şekilde... Tabi daha yaşım çok küçük hani daha bu yaşında ne yaşadınki diyebilirsiniz , ben fazla saftım belkide bana fazla geldi... neyse bende çok konuştum :)

ben umudumun üstüne bişiler ekledim ama konu çoktan değişmiş.. Speedycim eğer senide evlilik muhabbetiyle sıktıksak kusura bakma ben 2 gündür geldiğim için önceden bu muhabbetlerin konuşulduğunu bilmiyodum sende haklısın ..

KIZ ÖZEL MESAJ KUTUNU BOŞALT BE
keşke büyük şehirde yaşsaydım bu kadar aciz olmazdım en ufak bir şeyde hemencik ağlarım yani güzçlüsüm

Son düzenleme:

bende valla kime iylik ettiysem bi kazk yedim artık tek tabanca geziyorum yok kimsem. bende kuzenlerimel çok samimiydim onlardan ne darbeler yedim şimdi yolda görüp selamlaşmıyoruz bile. evlendide ablaları bi tarafı kalktı açıklamaıda şu bende evlenince benide göreceklermiş her evlenen böyle oluyomuş:))) demekki evlenen insanlığını yitiriyor ilginçç ozaman evlilik benden uzak olsun evlenipte hayvan olacağıma bekar olur insanlığıma devam ederim:)))

Yani Düşüncelerimi Söyledim
Belkide bana öyle geldi bilmiyorum ŞenizŞenizŞeniz

Bende yaşadım belki biliyorsundur İst. MERsin hattı arasında
Biz yürüttük allah var Çok sevdi gel dediğimde hep geldi ama yine sonu hüsran opuyorumnanaktan

Kutuma gitmek istiyrum kaydirigubbakcemile3

hayrlısı buymuş canım büyük şehirle ne alakas varki nereye gidersen it nerde olursan ol acın varsa hep senle beraber geliyor.

yavrularım bakalım bu resimler hoşunuza gidecek mi?buram buram evlilik kokan resimlerimm opuyorumnanaktan

ben bunu çok beyendim
kız senin eklediklerinden değilki biz kendimizden sıkıldık galiba her gün sevgili sevgili bekarız deyip durmaktan:)
bende güzel tekme yedim arkdaşlarımdan ama çok güvendiğim iki arkadaşım var oda yetiyor insanları dene sonra güven ben öyle yaprım çoğu arkadaşımı tek kalemde sildim

kız sıkılmadık be hemencikte alındık yani aruç tututu galiba hepimizi
bu arada ben her dakka sıkılırım arkdaşlarımda kızar burdada öyle hemncik bunlaıverim ve aşırı karamsarım nikime bakıp kanmayınkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…