anlatayım doktor var şimdik kız yokki anlatacak bişiy iş ev ben köylüyüm :))Umudum anlat yaw senle hiç böyle uzun uzun konuşamadık
Napuyosun bakıyım
kız keşke bende yiyemesem patlayacak gibi oluyorum çok yediğimdenumudum ben sahurda uyanınca yemek yiyemiyorumki zaten. işin ilginç yanı şuki benim gibi yemek yeme hastalığı olan biri uykudan uyandıktan bi kaç saat sonra yemek yiyebiliyor. bende hayret ediyorum kendime ya:))) buarada YAŞASIN YEMEK YEMEK:)) bu benim sloganım kızlar...
anlatayım doktor var şimdik kız yokki anlatacak bişiy iş ev ben köylüyüm :))
öyle kendi halimde takılıyorum bazen forumlar fena sıkıyor internetten bir öküzle tanıştım hayatımın en güzel günlerini yaşadım sonrada acıya dünüştü ayrıldık şu anda o nişanlı bende burdayım ve evlilikten soğudum tek istediğim iyi bir işim olsun ilerde ailem olmıyacak onlar olmadanda ayaklarımın üstünde durmak ve en çok yalnızlığı severim kimseyle fazla birşeyi paylaşmam kendime sakladığım fazla sırrım oldu yakında patlayacak haldeyim arda bu sitede anlatıyorum burayı çok seviyorum opuyorumnanaktan
ay çok konuştum:))
valla kimse kızmasın gücenmesin ben yazılanları okumadım direk ekledim reimleri speddy sıkılmış evlilik muhabetlerinden felan da niyetim gıcıklık felan diildi vallalmaz:
KIZ ÖZEL MESAJ KUTUNU BOŞALT BE
Hımm anladım Canım
ınternetten hüsrana uğrayabiliyor insan neyseki geçmiş Canım allah gönlüne göre versin.,
Köyde olmak bence en büyük şansın ıstanbul gibi bi yerde yaşasaydın hayatla ozaman çok uğraşırdın işteŞeniz
benimde en yakın arkadaşım gene benim...çok yakın arkadaşım oldu hepsine tüm kalbimi açtım ama meğerse hepsi bana çelme atacak günü aramışlar..Bi tane arkadaşım vardı can gibi seviyodum bu sene kaç kere hastaneye yattım ameliyat oldum 1 kere bile aramadı yaa hala inanamıyorum , resmen annesiyle beraber erkek arkadaşımı kıskandılar ne bilim bisürü şey ve tüm yaptıklarına rağmen mal gibi hala o arkadaşımı çok özlüyorum.. yani pardon konuyu dağıttım biranda ama bi an aklıma o geldi..Bi diğeride 5 senelik arkadaşımdı lisede millet bizi kardeş sanardı sonra büyüdükçe farkettimki hep arkamdan kuyu kazmaya oyun çevirmeye çalışıyomuş, beni erkek arkadaşımdan ayırmak için bisürü dalavere çeviriyomuş. ve ben ozamanlar erkek arkadaşıma elalemin adamı onada kardeşim gibi baktığım için hep ona inanmıştım...ne üzücü.. bir ara herkese olan güvenimi kaybetmiştim tüm insanlar bana düşman gibi geliyodu ama düzeldim çok şükür , insanlara yeniden güveniyorum ama daha tecrübeli daha bilir bi şekilde... Tabi daha yaşım çok küçük hani daha bu yaşında ne yaşadınki diyebilirsiniz , ben fazla saftım belkide bana fazla geldi... neyse bende çok konuştum :)
ben umudumun üstüne bişiler ekledim ama konu çoktan değişmiş.. Speedycim eğer senide evlilik muhabbetiyle sıktıksak kusura bakma ben 2 gündür geldiğim için önceden bu muhabbetlerin konuşulduğunu bilmiyodum sende haklısın ..
keşke büyük şehirde yaşsaydım bu kadar aciz olmazdım en ufak bir şeyde hemencik ağlarım yani güzçlüsüm
aslında hüzran değildi canım benim için uzaktan geldi tam 10 saatlik yol yani gidiş geliş 20 saat kim yaparki ama olmadı anlaşamadık
keşke büyük şehirde yaşsaydım bu kadar aciz olmazdım en ufak bir şeyde hemencik ağlarım yani güzçlüsüm
aslında hüzran değildi canım benim için uzaktan geldi tam 10 saatlik yol yani gidiş geliş 20 saat kim yaparki ama olmadı anlaşamadık
ben bunu çok beyendimyavrularım bakalım bu resimler hoşunuza gidecek mi?buram buram evlilik kokan resimlerimm opuyorumnanaktan
kız senin eklediklerinden değilki biz kendimizden sıkıldık galiba her gün sevgili sevgili bekarız deyip durmaktan:)valla kimse kızmasın gücenmesin ben yazılanları okumadım direk ekledim reimleri speddy sıkılmış evlilik muhabetlerinden felan da niyetim gıcıklık felan diildi vallalmaz:
bende güzel tekme yedim arkdaşlarımdan ama çok güvendiğim iki arkadaşım var oda yetiyor insanları dene sonra güven ben öyle yaprım çoğu arkadaşımı tek kalemde sildimbenimde en yakın arkadaşım gene benim...çok yakın arkadaşım oldu hepsine tüm kalbimi açtım ama meğerse hepsi bana çelme atacak günü aramışlar..Bi tane arkadaşım vardı can gibi seviyodum bu sene kaç kere hastaneye yattım ameliyat oldum 1 kere bile aramadı yaa hala inanamıyorum , resmen annesiyle beraber erkek arkadaşımı kıskandılar ne bilim bisürü şey ve tüm yaptıklarına rağmen mal gibi hala o arkadaşımı çok özlüyorum.. yani pardon konuyu dağıttım biranda ama bi an aklıma o geldi..Bi diğeride 5 senelik arkadaşımdı lisede millet bizi kardeş sanardı sonra büyüdükçe farkettimki hep arkamdan kuyu kazmaya oyun çevirmeye çalışıyomuş, beni erkek arkadaşımdan ayırmak için bisürü dalavere çeviriyomuş. ve ben ozamanlar erkek arkadaşıma elalemin adamı onada kardeşim gibi baktığım için hep ona inanmıştım...ne üzücü.. bir ara herkese olan güvenimi kaybetmiştim tüm insanlar bana düşman gibi geliyodu ama düzeldim çok şükür , insanlara yeniden güveniyorum ama daha tecrübeli daha bilir bi şekilde... Tabi daha yaşım çok küçük hani daha bu yaşında ne yaşadınki diyebilirsiniz , ben fazla saftım belkide bana fazla geldi... neyse bende çok konuştum :)
kız sıkılmadık be hemencikte alındık yani aruç tututu galiba hepimiziben umudumun üstüne bişiler ekledim ama konu çoktan değişmiş.. Speedycim eğer senide evlilik muhabbetiyle sıktıksak kusura bakma ben 2 gündür geldiğim için önceden bu muhabbetlerin konuşulduğunu bilmiyodum sende haklısın ..
speedy siz niye ayrıldınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?