Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

süpürgeli cadı sanada günaydın nasılsınn....

kızlar..ben karar verdim artık hep pozitif düşünücem sizde öyle yapın..insan kendini daha dinç daha özgüvenine sahip hissediyor..topikçekk pozitif olalımm dünya daha güzelllopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

slm kızlar nasılsınız...
Berbat durumdayım, akşam bir tartışma yaşadım, en yakın arkadaşımla sorun yaşadım, ben herşey daha güzel olacak derken dipe doğru iniyorum, sonum ne olacak bilmem...

süpürgeli cadı ve candy evet ben iyiyim..saçlarımı dün kii stresli gittim siyaha boyadımm güzel oldu..bir daha ellemicem saç rengimi artık daha da pozitif bakmaya çalışıyorum hayata ..kitap araştırıyorumda bir kitabın özetini okudum kendime geldimm

Hoş buldum kızlar kusura bakmayın işten vakit bulamıyorum pek bakmaya nasılsınız

Ben 32 yaşındayım Ankara'da yaşıyorum bekarım

Kızlar selam.. Giremedim kusura bakmayın. Yemekler bana göre çok güzeldi ama beyefendi hindiyi pek sevmezmiş askerdeyken çok yemiş tiksinmiş miş.... :umursamaz: Çorbamı çok beğendi buradan bir tarif almıştım bolu usulü patates çorbası diye. 2 tabak içti kaydirigubbakcemile3 Pilavım tuttu :lepi: Salata güzeldi.. Hazır pasta yapayım dedim işte o tam bir fiyaskoydu ben bile beğenmedim :1shok: Ama genel olarak iyi geçti.. Ve bu akşama iş arkadaşlarım iftara geliyor off offf hiç dinlenemedim. Kızlar yokum bugün işler yemekler temizlikler beni bekler.. Hepinizi çok çok öpüyorum iyi bakın kendinizie :a015:

günaydın kızlar benimde yarın arkadaşlarım iftara geliyorlar şimdiden temizliğe başladım yarına birşey kalmasın diye of bu fayans aralarını çamaşır suyula ciflemekten kolum koptu daha çok işim var bugün bende çok burda değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…