Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

slm kızlarr
mutlu pazarlarr kimse yokmuşş bugün burda ben kaçıcaam dışarı =)
herkese bol eğlencelerr

günaydın kızlar çokkk mutluyum biriyle tanışmıştım 2 hafta önce felan sanırım biz çıkıcağız ya bakaım hayırlısı neyse o olsun ama bu sefer kesinlikle adımlarımı temkinli atıcam... opuyorumnanaktan

a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
Tebrik Ederim Canım benim kaydirigubbakcemile3

saol canım benmm hadi bakalım hayırlısı neyse o olsun :Saruboceq:

kaydirigubbakcemileYok ÖYle Hemencecik Kaçmakkaydirigubbakcemile
lülülülülülüanlat bakalım kimdir napar nasıl karşılaştınızlülülülülülü
opuyorumnanaktan Bilelim bizdeopuyorumnanaktan

günaydın kızlar...
Hımm sanırım güzel haberler var secl neler oluyo orada bakim...
Dün herkeste misafir varmış yaa, bizde de vardı çok yoruldum...

ya ben 2 hafta önce felan bi arkadaşımla buluştum onun yanında da ozan die bi çocuk vardı b,zde çocukla konuşmaya felan başladık hemşehri çıktık onunla felan baya bi anlaştık sonrada telde felan ara sıra konuıştuk bu cumartesi ve dün de hep onunla beraberdim büyük bi ihtimal çıkıcaz gibi bişey şu anda gayet ii gidiyor baklım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.. zemuszemus:Saruboceq:yerimseniben

Hadi hayırlısı seçilim zemuszemus İnşallah güzel bir birliktelik olur

Napıyım Canım yaw
Haftasonum evde geçti Bi tek dün dışardaydım işte şuandada ölmek üzereyim sanırım :sinifsinif:

Sorma bende cumartesi pazar hep evdeydim. Misafir ağırlamaktan yemek yapmaktan öldümmmm mafoldumben Zaten benim ki yaptığım yemekleri de beğenmedi sinirlerim çok bozuldu.. Öyle agrasif bir hafta sonu geçirdim hiç dinlenemedim!!! :1shok:

ooo seçil hanım hayrl olsun. aşk yapmışız:))))
duygusal kuşum üzülme daha önce yapmamışsn yemek alşırsn zamanla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…