ne yapayım duygusalcm aynı yaa kasmda sevgilim gelecek onun planlarnı yapıyorum kasma daha çok ama öyle heycanlyımki anlatamam.şimdiden gelince gittikten sonra ne yapacam diyorum.
sevgilim kütahyada 1.5 yl oldu görmüyorum(( okul bittikten sonra 1 kere görüşebildik konyada üniversitede tanışmıştk okul bitti ikimizde memlekete döndük. o hep gelmek istiyodu ama ben izin vermiyodum. ama artk kim ne derse desin umrumda değil. ayarladık kısmetse kasımda gelecek.
Zoia sen nasılsın canımm??
aa kıyamam sana kuzumm allah kavuştursun
gelsiin kuzum yanınaa nolcakki görüşürsünüz özlem zoor
yada gel ben senii kütahyaya götüreyiim :jeyyar:
Sorma bende cumartesi pazar hep evdeydim. Misafir ağırlamaktan yemek yapmaktan öldümmmm mafoldumben Zaten benim ki yaptığım yemekleri de beğenmedi sinirlerim çok bozuldu.. Öyle agrasif bir hafta sonu geçirdim hiç dinlenemedim!!! :1shok:
sevgilim elazğa gelecek bende oraya gidip gelecem hergün neyapay malatyada rahatlıkla gezemeyiz 1 saat sürüyor elazığ((
candy canım kıyamam ben sana allah kavuştursun sizi ve en kısa zamanda evlenirsiniz işallah kuzum
olsn cnm özlediyseen gidiceksiin =) görnce bişiciğin kalmazz =)
bnmkide eskişhrde ben kütahyadaydım her hafta gidip geliyoduk
neyse allahtan bu sene bitiyo okuluda geliyoo bursada
eskişehir çok yakn onlara tavşanlıda oturuyolar. bende oraya gelin gelicem yanlız bırakmazsn beni artk zoai:))
iicanım ben senin çok mutlu olmanı isterim valla işallah birbirinizin kısmetisinizdir de evlenirsiniz...:asigim: :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?