Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

ne yapayım duygusalcm aynı yaa kasmda sevgilim gelecek onun planlarnı yapıyorum kasma daha çok ama öyle heycanlyımki anlatamam.şimdiden gelince gittikten sonra ne yapacam diyorum.

sevgilim kütahyada 1.5 yl oldu görmüyorum(( okul bittikten sonra 1 kere görüşebildik konyada üniversitede tanışmıştk okul bitti ikimizde memlekete döndük. o hep gelmek istiyodu ama ben izin vermiyodum. ama artk kim ne derse desin umrumda değil. ayarladık kısmetse kasımda gelecek.

dilan yalan oldu dermişimm yok canım buralarda hatta az önce yanımdaydı ama uyanamdı heralde o kaydirigubbakcemile3

aa kıyamam sana kuzumm allah kavuştursun
gelsiin kuzum yanınaa nolcakki görüşürsünüz özlem zoor
yada gel ben senii kütahyaya götüreyiim :jeyyar:

aa kıyamam sana kuzumm allah kavuştursun
gelsiin kuzum yanınaa nolcakki görüşürsünüz özlem zoor
yada gel ben senii kütahyaya götüreyiim :jeyyar:

sevgilim elazğa gelecek bende oraya gidip gelecem hergün neyapay malatyada rahatlıkla gezemeyiz 1 saat sürüyor elazığ ((

vALLAHİ YA canım Kötü geçti kısacası işte laelaelaelaelae

candy canım kıyamam ben sana allah kavuştursun sizi ve en kısa zamanda evlenirsiniz işallah kuzum

sevgilim elazğa gelecek bende oraya gidip gelecem hergün neyapay malatyada rahatlıkla gezemeyiz 1 saat sürüyor elazığ ((

olsn cnm özlediyseen gidiceksiin =) görnce bişiciğin kalmazz =)
bnmkide eskişhrde ben kütahyadaydım her hafta gidip geliyoduk
neyse allahtan bu sene bitiyo okuluda geliyoo bursada

candy canım kıyamam ben sana allah kavuştursun sizi ve en kısa zamanda evlenirsiniz işallah kuzum

evlilik 2 sene sonra ya seçil seneye ksmetse nişan olucak ondan sonraki seneyde düğün olur. doğru düzün bi işimiz yok ki o avukat olucak ksmetse 1 senede işini rayna oturtur bende o arada yüksek lisansmı bitiririm.

olsn cnm özlediyseen gidiceksiin =) görnce bişiciğin kalmazz =)
bnmkide eskişhrde ben kütahyadaydım her hafta gidip geliyoduk
neyse allahtan bu sene bitiyo okuluda geliyoo bursada

eskişehir çok yakn onlara tavşanlıda oturuyolar. bende oraya gelin gelicem yanlız bırakmazsn beni artk zoai:))

iicanım ben senin çok mutlu olmanı isterim valla işallah birbirinizin kısmetisinizdir de evlenirsiniz... :asigim: :1hug:

iicanım ben senin çok mutlu olmanı isterim valla işallah birbirinizin kısmetisinizdir de evlenirsiniz... :asigim: :1hug:

çok sağol tatlım inşallah hepimiz çok mutlu oluruz. negüzel seçil şimdi nasıl heycanlısndır sen ya ben sevgilimle çıkmadan önce arkadaştm bi gece beni arad heycadan telefonu açamadım. o da uyuyorumdur diye aramamış tekrar nasıl üzülmüştüm:))) ay ilk heycanlar çok güzel oluyor yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…