Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

Bugünün şarkısı belli hadi kızlar kıvırın ohh ohh yandannn kaydirigubbakcemile2
Aydın kimse benden kıymetli değil...

işler yolunda değilmiş boşver
Sevgilin terketmiş boşver
Zaten insanoğlu nankör
ışine gelirse böyle bu dünya

Oh be ne ala ya ya
ışine gelirse böyle bu dünya
Oh be ne ala

Ben artık hiç bi şeyi kafama takmam
Ne olacağını bir allah bilir

Aman aman boşver kimse benden kıymetli değil
Kimse benden kıymetli değil

evet canım benim haklısın valla öyle heyecenalıyımki anlatamam akşam saat 9 da buluşucaz ama sanki 5 dak. sonra buluşucaz gibiyim allahım yaa çok mutluyum maşallah yaa işallah bu sefer yüzüm güler rabbim kızlar bana dua edin yaaa :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hayrlıs olur inşallah canım. bana noluyosa bende heycanlandım şimdi:)))) çok güzel ya.

zoia kütahya güzel demi? ben gittim ama 2 gün kaldm düğün vardı düğüne gitmiştim.gezemedim fazla.

güzeel cnm ama öğrencilik için biraz sıkıcı =) işin aslı bu öğrencilerin çoğu memnun değildir fazla yapıcak bişi yok ama 2 yılda değişmiş diyolar bende ondan merk ediyorum

güzeel cnm ama öğrencilik için biraz sıkıcı =) işin aslı bu öğrencilerin çoğu memnun değildir fazla yapıcak bişi yok ama 2 yılda değişmiş diyolar bende ondan merk ediyorum

yakın değilmi bursaya düğünüme gelirsin zoia ozaman görürsün:)))

speedy ben hastalğn anlamadm sen hastamı oldun kuşum?

Canım SİSTİt Çok İllet bi kadın hastalığı
İDrar Yollarında yanma
Sık sık Tuvalete gitmr
Tuvaletteyken yanma
Tuvaletini tutamıycak gibi hissetme falan filan

Ayaklarıma klima vuruyor ayakkabım kapalı falan ama sanırım ondan oluyor

geçmiş olsun cnm dr a gitmişmiydin

geçmiş olsun cnm dr a gitmişmiydin

hiç gitmemki ben genelde çok önceden 1 defa gitmiştim ozaman Sistit demişti ama bu kadar uzun sürmüyordu 1 hafta içinde geçiyordu Şimdi 2 aydır falan aynen devam bazen çok fazla oluyoe bazende düzene giriyor.

çok geçiş olsun speedy. doktora gitseydin canım ya.

Bide Devamlı Su Tüketmem L@zım Malum Oruçta olunca olmuyor antibiyotik kullanmam lazım iltihabı söksün diye onu da yapmıyorumm

Kısacası ne yapıyorum hiç bişey :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…