Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

dilan henüz gelmedi işe canım bugün olmayacak heralde sanırım galiba laelaelaelaelae bende ona uyup verdim siparişi ama krdei kartı nomu beğenmediler sanırım :jeyyar: kabul etmediler siparişimi

Valla seçil adamı tahrik ediyor bu alışveriş siteleri. Hergün yok efendim size özel%15 indirim... yok efendim size özel bir alana bir bedava sonra dayanamayıp alıyorum.. Ay sonu da elimde para kalmıyor kartlara yatırmaktan.. Maaştan hiç birşey anlamıyorum yani... delikafadulden

aman öyle bakıyosun şuna ihtiyacım var buna ihtiyacım var sonrada alıp birini kullanmıyosun. ben artk kendimi frenliyorum. arkadaşım avon satıyodu almadığım kalmamıştı bi aldığımdan 2şer tane almışım hiçbirini kullanmıyorum bile öylece duruyor.

Hım güzel güzel de benim artık kendime dur demem lazım. Çeyiz yapmam lazım daha bir yığın şey eksik.. Ben hala süsün peşindeyim. Dayanamıyorum ayakkabıyla kozmetik eşyalara :umursamaz:

kızz allaah iyiliğiniii versiin
koymuşsun 90-60-90 kadını bide soruyon muu neremi neremi diyee
delikafadulden naniknanik naniknanik

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Evet Canımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:kedi:Belki Tercihiniz Başka yerden olur diye şey ettim:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…