kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Evet Canımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:kedi:Belki Tercihiniz Başka yerden olur diye şey ettim:kedi:
iadelerle uğraştıım geç kaldıımm :gitme:
bu kadın 90 60 90 değil yanlız... Bu daha başka birşey 120 200 120 delikafadulden
kız ben onu görncee kendimden soğuyoom kızz töbe töbee
lmaz: lmaz: Kıskanmayın lmaz: lmaz:
a.s.Bu Kadın İle Tatil Yaptım Ben Bu yaz Alanyada Evi var a.s.
laelaelaelaelaeNormalden 1000 Kat Daha Güzel Ve Kendinle Çok Barışıklaelaelaelaelae
kaydirigubbakcemile2Öyle Aman Aman da Şişko DEğilkaydirigubbakcemile2
kızlar seçilin ruh haline bakın mutluymuş. yeni sevgili yaptı tabi mutlu olur:))
iyi zoia sen nasılsn?
cndy kuzum varya mutlu olamayı bile nasıl özlemişim anlatamam şu anda herşey yolunda gidiyor maşallah allah bozmasın kem gözlerden askınsız işallah bakalım zaman neyi gösteriri bilemem ama işallah mutlu olurum yaaalkisalkisalkis:Saruboceq::Saruboceq:
bende iyiyiim tatlııım sen nasıl olduuun dün canın sıkkındı çook
Seçil inşallah daha da mutlu olursun canımmm
hee çook kıskandıım kızz hasetimden çat diyee çatladıım şakkıdı
dün çok kötüydüm bugün iyiyim biraz yapmasınlar hakkımı helal etmiyorum. 23üne maaşmı alıp çıkarm dahada çalışayacam. dersanye gidip kpss ye hazırlanacam.
ewet canım yaa bu zamana kadar hiç mutlu olmadım hiç karşılıklı bi ilişki yaşamadım ve hiç ciddi bi ilişkim olmadı benm o yüzden artık mutlu olmak istiyorum canım benm yaaa millte dışardan özenerek bakmaktan haketten sıkımıştım ya bu hayırlısı olur işallah sonu evlililk olur :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?