Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

kız ben onu görncee kendimden soğuyoom kızz töbe töbee

lmaz:lmaz: Kıskanmayınlmaz:lmaz:
a.s.Bu Kadın İle Tatil Yaptım Ben Bu yaz Alanyada Evi var a.s.
laelaelaelaelaeNormalden 1000 Kat Daha Güzel Ve Kendinle Çok Barışıklaelaelaelaelae
kaydirigubbakcemile2Öyle Aman Aman da Şişko DEğilkaydirigubbakcemile2

tekrardann hoşbulduum kızlarr buyrunnnnnnnnn
keyifler yerindedir inşallahh

hee çook kıskandıım kızz hasetimden çat diyee çatladıım şakkıdı

kızlar seçilin ruh haline bakın mutluymuş. yeni sevgili yaptı tabi mutlu olur:))

cndy kuzum varya mutlu olamayı bile nasıl özlemişim anlatamam şu anda herşey yolunda gidiyor maşallah allah bozmasın kem gözlerden askınsız işallah bakalım zaman neyi gösteriri bilemem ama işallah mutlu olurum yaa alkisalkisalkis:Saruboceq::Saruboceq:

inşallah kuşum mutluluğu hak ediyosun.mutlu olursun bununla inş. geçmişte açtğn konuyu okudum sevgiline hediye arıyosun sonra ayrılmışsınız nasıl üzüldüm kyamam ben sana. inş bununla bi mutsuzluk yaşamzsın. hemşerin olması çok iyi o bile sorun oluyor ilerde.

ewet canım yaa bu zamana kadar hiç mutlu olmadım hiç karşılıklı bi ilişki yaşamadım ve hiç ciddi bi ilişkim olmadı benm o yüzden artık mutlu olmak istiyorum canım benm yaaa millte dışardan özenerek bakmaktan haketten sıkımıştım ya bu hayırlısı olur işallah sonu evlililk olur :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hee çook kıskandıım kızz hasetimden çat diyee çatladıım şakkıdı

Bence de.şakkıdı lülülülülülüsengözlerimebaksanablaelaelaelaelae

Secl Senin için Bu Şarkı
Bu AŞkın Sonu Evlilik Olsun
3 tanede bebeğin olsun
İkisi Erkek 1de Kız olsun
Bu GÖnlün Muradı Dolsun.:roflol::1rolleyes:​

dün çok kötüydüm bugün iyiyim biraz yapmasınlar hakkımı helal etmiyorum. 23üne maaşmı alıp çıkarm dahada çalışayacam. dersanye gidip kpss ye hazırlanacam.

enn iisi be cnm inşallaah olur
bende düşünüyorumm kpss ye gireyim diye
olmazsa bnm vatandaşlık hakkım var alıp yurtdışına çıkıcam
arkadaşlarım gittiler hepside gel süper diyo ama cesaret edemiyorum :gitme:

cnm inşallah gönlünce güzel bi ilişkin olur
maşallah diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…