Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

Seçilim ooo hayırlı uğurlu olsunnn... opuyorumnanaktan
Kızlar çok kötüyüm sabah 5 tüp kan aldılar. Ben 3 tüp sanıyordum mafoldumben
Kolumu hissetmiyorum vallahi. Zaten kansızdım olanını da aldılar tahliller için :gitme:

Cimcimem aslında trup gibi kızımda bazen halsiz düşüyorum toparlarım iki güne kendime yerimseniben

saolun kızlar yaa sizi çok seviorum valla bakalım hayırlısı neyse o olsun işallah mutlu oluruz tek temennim bu valla cimcimeciim şimdi bilemiyeceğim zaman ne gösterir ama işallah dediğin gibi bende nişanlarım bi gün bakarsın ben benden herşey beklerim :jeyyar:laelaelaelaelaedelikafadulden

duygusal canım çok geçmiş olsun sen bol bol domates felan yede barii kan yapsın canım

haklsn canım. ama bu benim ilk iş deneyimimdi. aslında iyi oldu gaza eldi oturup eşşek gibi kpss ye hazırlanacam özel sektörün hepsi aynı((

hayrlı olsun canım. çok güzel ya. şimdiki heycanın bende sevgilimle ilk çıktığmda nasıl heycanlıydım anlatamam.

Candy bende kansızlık var bir de annem şeker hastası bende de olabilir. Doktora gittim çok halsizlik vardı bu aralar. Dedi senin bütün tahlillerini yapalım bakalım ne var ne yok:) Öyle yaptılar işte perşembe sonuçları almaya gideceğim. ınşallah birşey çıkmaz

inşallah canım ya yaptrman iyi olmuş benim babamdada kalp vardı bende oyüzden gittim iyikide gitmişim enazından hastalığmı öğrenmiş oldum.

canım işallah bişi çıkmaz benm de annem ve dayım şeker hastası bende olabilirmişim bu yüzden ilaç kullanıorum kafamçokkarıştı

Arada böyle kontroller yaptırmak lazım kızlar. Ne olur ne olmaz.. Tedbiri elden bırakmamak lazım yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…