- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
ooo bende bunun olmasından korkuyorum işte bunların arkası sağlam.
candy cim hayırlısı olsun ama bi düşün...
3 yerde 2şer ay çalışıp çıktığını düşün ve hiç birisi sigorta yapmıyor (matematik hesabı gibi oldu :))
Seninde 6 ayın hiç çalışmamış gibi görünmüş olacak, buda aslında küçük gibi görünsede büyük kayıp değilmi?
Valla Türkiye şartlarında çalışmak çok zor, ben koca İstanbul'da istediğim bir iş bulamıyorum, o nedenle sizi çok ii anlıyorum. Galiba bizim için tek çözüm yolu, evlenip kocaya hizmet etmek :))
saolun kızlar yaa sizi çok seviorum valla bakalım hayırlısı neyse o olsun işallah mutlu oluruz tek temennim bu valla cimcimeciim şimdi bilemiyeceğim zaman ne gösterir ama işallah dediğin gibi bende nişanlarım bi gün bakarsın ben benden herşey beklerim :jeyyar:laelaelaelaelaedelikafadulden
oley oley oley secil yoksam seni transfermi ediyoruz, nişanlılar topiğine...:))
Speddy kimden geldi numune hemen bende isteyem...
Candy bende kansızlık var bir de annem şeker hastası bende de olabilir. Doktora gittim çok halsizlik vardı bu aralar. Dedi senin bütün tahlillerini yapalım bakalım ne var ne yok:) Öyle yaptılar işte perşembe sonuçları almaya gideceğim. İnşallah birşey çıkmaz
Candy bende kansızlık var bir de annem şeker hastası bende de olabilir. Doktora gittim çok halsizlik vardı bu aralar. Dedi senin bütün tahlillerini yapalım bakalım ne var ne yok:) Öyle yaptılar işte perşembe sonuçları almaya gideceğim. İnşallah birşey çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?