Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

olmaz ilk ben evlenecem lmaz:

ben bulgaristanda doğdum 3 yaşımda geldim göçmeniim yanii

Benimde Arkadaşım Var Hatta Bulgar dememe Kızar Ben Bulgaristanlıyım der.
Oraya gitmek Kolay yaw Canım Çok uğraştırmıyorlar o arkadaşım evlendi tüm ailesi gittiler opuyorumnanaktan

CNDYCANIM ORASI HıÇ BELLı OLMAZ VALLA BAKARSIN SPEDDY BıZDEN ÖNCE EVLENıR zemuszemus

yine hata verdii bende :S
kızlar ben kaçıyoruum azcııık görüşürzz öptüüüüüüm siziii opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kızlar bu günün tarifini ben veriorummm...

Şakşuka Tarifi

Patates, patlıcan, biber kızartması ve üzerinde sarımsaklı domates sosu. Yanında bir bardak ayran ve nefis öğle yemeğiniz hazır.

Malzemeler,

1 Adet patates
2 Adet patlıcan
1 adet kabak
2-3 Adet sivri biber
2 Adet domates
1-2 Diş sarımsak
Tuz
Kızartmak için sıvı yağ

Hazırlanışı,

Patatesin kabuklarını soyup yıkadıktan sonra küp küp doğrayın.
Patlıcanları alacalı soyup aynı şekilde küp küp doğrayın.
Kabağın kabuklarını soyup küp küp doğrayın.
Sivri biberleri yıkadıktan sonra ufak ufak doğrayın.
Domateslerin kabuklarını soyup rendeleyin.
Doğramış olduğunuz sebzeleri teker teker kızartın.
Orta boy bir tencerede domatesleri sıvı yağ ile birlikte soteleyin.
Üzerine kızarttığınız sebzeleri ve doğradığınız sarımsakları ilave edip sotelemeye devam edin.
Domatesler suyunu saldıktan sonra 4-5 dakika daha pişirdikten sonra ocaktan alın.
Soğuk servis yapın.

Afiyet Olsun

evet seçil önce ben evleneyim demi kuşum evde kalş kız kurusu oldum ya.. bizim karşı komşumuzun kızı var orta okulu bitirdi evlendi( ben bu durumda ne oluyorum.. dalga geçiyodum diyodumki o kolunda kocasıyla geziyo ben hala kitaplarımla geziyorum adaletmi yaa benim kocamla gezecek yaşım demi. bu yazda amcamın kızı lise 2. sınıfta ekimde düğünü varmış bu ne bee. eskiye döndük evlenme yaşı düştü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…