Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

candy cnm hayırdır ne oldu geçmişi okuyamadımda sendemi hastasınn ne oluyor bu topikte yaaa herkes hastaa

canım kalbimle ilgili bi sorunum var ya bayramdan sonra ankaraya gidecem kalp duvarnda bi sorun varmış ama ödüm kopuyo ya ufak bi operasyon diyolar ama... :çok üzgünüm:

candy canım seni çok ii anlıyorum ya düşünsene endoskopi de çok kolay bişey ama ben nasıl korkarak hatta titreyerek gitmiştim işallah en kısa zamanda iileşirsin kuzum yaa :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sağol aşkm sen dua et bana ((((

cnmcıım bu videoyu ilk ayrı olduğumuzda sevgilim göndermişti bana
tabii ben otur saal musluklarıı :) snrda da tabii dediim seviyoom uleeeynnnn
sonra akıllım o filmi izlemiş cesaretin varmı aşkaydı sanırım
hani o kadar duygusal görünce şaşırdım demekki izlenmesi gereken bi filmmiş
ben izlemedim daha =)

Evet Canım ama iş yok sitedeki Forumdaki bayanlarda kaydirigubbakcemile3

slm kılzar ben geldim.. nasılsınız bakalım görüşmeyeli

gonzeles hanım sanırım hasta olmusun sen geçmiş olsunn

Evet Canım yaa Hastaydım şimdi daha iyiyim ama kaydirigubbakcemile5

speedy baba olacak işte:))) nikahı oyüzden durduruyoruz:)))

Tövbe Tövbe Siteden atılıcam laan erkek sncaklar kaydirigubbakcemile2opuyorumnanaktan​

bende ağlıyorum hep ya. hiç dayanamıyorum. salak gibi selvi boylum al yazmalım varya 100 defa izlemişimdir her defasında ağlıyorum yaa ağlamayacam diyorum. her çıktığında izleyip ablamla ağlıyodum.ben izlemiştim filmi çok uzun ya biraz sıkıcı klip daha güzel.

ben hep size bana ve yakın çevremdeki herkese hergün dua ediyorumm valla kuzum babmızda artık eniştemiz olur bende sizin minik kızınız olurum dimi kaydirigubbakcemile3

seçil klipteki kız çok güzel demi yaa. bide ne güzel bi aşk ya varmıdır böyle bi aşk acaba?

evet canım ya aşkları beraber bitio valla çok güzel olmuş klip çok hoşuma gitti valla kızda çok güzel çocukta amma yakışıklı maşallah

siteden atılmay düşünüyo:)))) tam evlenirken evlilikten olacaksın kızım:))))

Dimi Canım Ya Evlilikte siteden çok daha önemli opuyorumnanaktan

ben hep size bana ve yakın çevremdeki herkese hergün dua ediyorumm valla kuzum babmızda artık eniştemiz olur bende sizin minik kızınız olurum dimi kaydirigubbakcemile3

Zaten bi sen eksiktin gel sende O ufak roldeki çocuk ol Tamam kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:)))) unutayım ozaman zoia dur dinleyeyim. aklıma şimid geldi zoia hani sen evde resmini ekleyecaktin söz vermiştin:)))

kIZLAR BENıM şirket içinde bi sevgilim vardı 1 ay sürdü şimdi o tam karşımda
Çok komik bişeymiş ya aynı şirketteyiz o en altta ben en üstte ama hiç bu kadar uzun süre aynı odada kalmamıştık gülmemek için zor duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…