candy cnm hayırdır ne oldu geçmişi okuyamadımda sendemi hastasınn ne oluyor bu topikte yaaa herkes hastaa
hayır ben speedy den hamileyim diyecem. seçilde yanmda olur.o da çocuğum rolünü oynar:))
candy canım seni çok ii anlıyorum ya düşünsene endoskopi de çok kolay bişey ama ben nasıl korkarak hatta titreyerek gitmiştim işallah en kısa zamanda iileşirsin kuzum yaa :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Video - CÜNEYT ERGÜN - BİLİNMEYEN SAATİ UYGULAMASI - Akilli.Tv - Türkiyenin ilk ve tek interaktif video paylaşım sitesi
seçil speedye armağan ettiğim şarkı. izleyemiyomuş sen izle aşkım ben çok seviyorum. kız senin gibi çılgn biraz filmide var bunun.sonuna kadar izle başları güzel değil sonu çok güzel biraz bizim türk filmlerine benziyo ama:))) oğlanın babası evlenmelerine izin vermio sonunda noluyor izle.
evet çoğunuz istanbuldasnız görüşmeniz kolay olur. ben yaza düğüne gelicem arkadaşın gezecem seneye allahtan bişe olmazsa. görüşürüz valla. ankarya gidince seçil ve dilan hanımlar müsait olursa görüşelim dedim.
slm kılzar ben geldim.. nasılsınız bakalım görüşmeyeli
gonzeles hanım sanırım hasta olmusun sen geçmiş olsunn
speedy baba olacak işte:))) nikahı oyüzden durduruyoruz:)))
cnmcıım bu videoyu ilk ayrı olduğumuzda sevgilim göndermişti bana
tabii ben otur saal musluklarıı :) snrda da tabii dediim seviyoom uleeeynnnn
sonra akıllım o filmi izlemiş cesaretin varmı aşkaydı sanırım
hani o kadar duygusal görünce şaşırdım demekki izlenmesi gereken bi filmmiş
ben izlemedim daha =)
seçil klipteki kız çok güzel demi yaa. bide ne güzel bi aşk ya varmıdır böyle bi aşk acaba?
siteden atılmay düşünüyo:)))) tam evlenirken evlilikten olacaksın kızım:))))
ben hep size bana ve yakın çevremdeki herkese hergün dua ediyorumm valla kuzum babmızda artık eniştemiz olur bende sizin minik kızınız olurum dimi kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?