Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

şaka yapıyoruz kuzum hiç öyle şey dermiyiz bizzz tamam candy biraz fesat olabilir sırnaşık şey ama ben değilim yasakkelime candy haa sakın yanlış anlama kuzum şaka bu dediklerimm

SECL Canım dost acı söyler Şekerim Evde kaldınnn kaydirigubbakcemile2
Baksana durum çok kötü sende
Gerçi bendede farkı yok Ortaokul arkadşaımın 3 lise arkadaşımında 2 çocuğu var
Sizinkiler Çocuğa geçmemiş en azından

Candy Bıliyorum Fesat olduğunu ama napalım Sendede meil var gibi fesatlığa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Kızlar Siz Beni Forumdan böyle tanıyrsunuz ya bide
Birebr görün ömrünüzün yarısı gitsin Adım üstümde gonzales

vALLAHı Canm isterdim senle görüşmeyi
Zaten Dığer Kızlardan iş olmaz.
Kaç kez dedim görüşek dye ama uyuşuklar anacım

evet çoğunuz istanbuldasnız görüşmeniz kolay olur. ben yaza düğüne gelicem arkadaşın gezecem seneye allahtan bişe olmazsa. görüşürüz valla. ankarya gidince seçil ve dilan hanımlar müsait olursa görüşelim dedim.

yaa kızım bu nasıl bi şarkıdır bu nasıl bir kliptir böyle anlatamam acaip duygulandım ve çok hoşuma gitti :a015:saol canm bnm

slm kılzar ben geldim.. nasılsınız bakalım görüşmeyeli

gonzeles hanım sanırım hasta olmusun sen geçmiş olsunn

beğenmene sevindim:)) inşallah sapasağlam ayağa kalkarm da görüşürüz kuşum ya( dua edin bana çok korkuyorum ya ufak bi operasyon diyolar ama ödüm kopuyor((

candy cnm hayırdır ne oldu geçmişi okuyamadımda sendemi hastasınn ne oluyor bu topikte yaaa herkes hastaa

candy canım seni çok ii anlıyorum ya düşünsene endoskopi de çok kolay bişey ama ben nasıl korkarak hatta titreyerek gitmiştim işallah en kısa zamanda iileşirsin kuzum yaa :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…