Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

aYYY cANDY sen adamı öldürürsün ne işim olur benim onunla aynı şirkette bu EVREN size Bahsetmedim Şekerim Çok ıyi Biri (BıLGı işlemci) Bunları okuyabilir şuanda girmediği yer yok

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:çok güldüm yaaa. neyse bişe olmaz belki gazlamasaydın durup üzeceklerdi.

gamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsu
Malesef işte Canım Şimdide Bazılarının pişmanlığını çekiyorum:çok üzgünüm:
Ama hayat yine de güzel naniknanik:lepi:

benim içime doğuyor en yakın sürede bulacaksın birini speedy. evet hayat bi erkek olunca güzel olmuyoki yanlız olmanında güzel yanları var.

benim içime doğuyor en yakın sürede bulacaksın birini speedy. evet hayat bi erkek olunca güzel olmuyoki yanlız olmanında güzel yanları var.

Herhalde Canım Ama bekarlığımı,yalnızlığımı çok fazla yaşadım
Artık çift olmam birazda onun keyfini bulmam lazımşakkıdı

inşallah adam akıllı seni üzmeyecek biri çıkar karşına. ahhhh ben erkek olacaktım kaçırımıydım senin gibi fındığı. bence sana teklif etmeye cesaret edemiyolardr. kabul etmez bu bizi diye.

Genelde Böyle Çevremdekiler hep öyle diyor hiç cesaret edemedim bana çok maill geliyordu faceden falan işte ben burdan şu falan filan diye
ama çokta korkunç biri değilim çok sertte değilim tmm kabul ediyoerm tanımadığım birine ana avrat küfür ediyorum Yolda :lepi:
Ama Okadar sadece:icecream::icecream:

bişe diyeceğinden değil canım. kabul etmez diye çekinirler. salak sen teklif et kabul etmese etmez nolur sanki demi? benim bi arkadaşım vardı onada hep biriklerini ayarlamaya çalışıyolar ama sen onu beğenmezsin diyolar kızda beğenirim diyorum beğenirim getirin bi bakayım diyodu:)))

aYNEN sEN şansını Dene zaten konuşamayan erkeklerden nefret ederim cesaretsizn olurlar hööhhttt desem kaçar opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…