Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

bekarımm daha cok Geenciim kaydirigubbakcemile2
onumde bi 7 sene var snrım evliliğe...
ama o da engellerle nasıl asıcas bitanemle bilmıorum senağlama

Kızlar Erdem İle ayrıldığımızda tamamen herşeyin bittiği zaman yani arabadaydk benim bi huyum var Radyoyu açar sana gelsin yada senden bana gelsin derim
Son görüşmemizdi radyoyu açıcam bu şarkı benim duygularımı anlatsın sana dedim ve

Nalan-Farketmez Çıktı
Ayrildik iste sonunda bitti
kim hakli kim haksiz ne fark ederkii?
ne ben senden iyi nede sen benden
sonucta bir bedene sigamadik kiii

Uslansanda fark etmez benim icin öldüüün
dün gece son gözyasim akti hayata döndüüüüm
eski bi sevdayi sizlattin diye
cok sevdim zannetmistim artik gözümden düstüün

Uslansanda fark etmez benim icin öldüüün
dün gece son gözyasim akti hayata döndüüüüm
eski bi sevdayi sizlattin diye
cok sevdim zannetmistim artik gözümden düstün

Ayrildik iste sonunda bitti
kim hakli kim haksiz ne fark ederkiì?

Şimdi yine çıktı aklıma geldi

18 yasındaım , yani cok gencimden kastım daha evlilik icin onmde katedicek cok yol var... okul iş hayatı vesaire sonra evlilik.. ama suan hayatımda esim olmasını doğru kişi oldunuu düsündüğüm kişiyi ailem kabul etmez bu yüzden korkuorum .. bşiylerin isdedğim gbi gitmemesinden :1no2:

engel .. karakteri kişiliği oturmuss cok cok güzel hersey ama...opuyorumnanaktan ilerisi icn engelmiz o alevi ailem bu yüzden kabul etmez asabilmem icin cok cok güclü olmamız lazım ki kabullendireblrmiyiz bu da mechurr:uhm:

üniversitede sanrm canım seninde söylediğin gibi önünde çok yllar var daha dur bakalım noluyo olmuyo şimdiden bunları düşünüp üzülme. merak etme ilerde üzüleceğin çok şey çıkacak karşına şimdi bulunduğun durumun tadını çıkarmaya çalış.

lise sonum ben .. bu sene .. üzüldüğüm konu su yanii smdi hayatımda onu hep isdıorum kafa yorduum bu deil zaten.. sadece üzülüyorum düsündkce ya ailem kabul etmezse biz bosuna mı yol katedcez.. bişylere keske kmse onyargyla bakmasa yani alevidir sudur budur.. yapablceğm tek sey cok seviorum eevet okulum biter onunda biter.. sonra ailemin onayına kalmıss bşiy ama olmıycaını düsünmekde isder isdemez üzüyo insanı :çok üzgünüm:

heyyooo nabeer ben geldiim kızlaarr :)) napıorsunuz gerçi geç oldu şimdi hepiniz çıkacaksınız bende yeni giriyorum :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…