Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

öyleyim benim kuşlarm var:))) evlilik heyecanı içindeymişsin:)) bu arada benim kuşum nerde ya...

ay ağzmdan kaçırdım :kedi:

sen istanbuldasın speedy kuşum oraya gelemiyor yoruluyomuş. birde senin hızına yetişemiyomuşki zavallı kaydirigubbakcemile3

yok canım evlilik felan diilde aslında ciddi başladık bişeylere adam akıllı karşılıklı konuşup başladık bu ilikiye artık mutlu olmak istediğimi felan söyledim garibim ozan da 5 yıldır kimseyle çıkmıyormuş ben çıkarsam seninle bu işin sonu 4 sene sonra evlilik olur varmısın dedi bende varım dedim öle başladık :asigim: aman aman nazar değmesin rabbim bizi kem gözlerden saklasın işallah herkes mutlu olur kimse üzülmesin kimse ağlamasın kimse yalnılık çekmesin insanları mutsuz görmeye dayanamıyorum valla :sinifsinif:

evet candycimm hatta o indirdiin şarkılaraı banda atsan ne ii olur biliomusun nalan dan söyleyim ben o zaman

nalan - allah affetsin
nalan-hani çok sevmiştin
nalan-bitmemişsin
nalan-yaralandım
nalan-unutmadım hepsi acaip hoş slowardır a.s

Kız bende istiyorum ben Çok Severim Hatta isterseniz bende size gönderebilirim Beğendiklerimden
ÖZelden mail adreslerinizi yollayın hemen gönderirim.

Candy Bacım senin kuş bana hiç hayırlı gelmiyor hıç hayırlı bişey demiyor

Nalan Söz Verdik

Ben umdugumu buldum hayattan oda sen
Gördüğüm duyduğum en güzel sey
Onunda adı sen

Söz verdik biz Allah’a
Candan öte bir aşkla
Bir daha gelsem dünyaya
Yine sen ol yanımda

Kücücük fırtınalar bizi bizden edemez
Kederli mutlulukla sınandık
Yinede aşkımız bitmez

Söz verdik biz Allah’a
Candan öte bir aşkla
Bir daha gelsem dünyaya
Yine sen ol yanımda

bu şarkıda tam benlik çok güzel bir slov ve tam şu anki duygularımı ifade ediyor candy bak canım nalanın son albümüde var bende istersen sana atabilirim yerimseniben

bende çok üzülüyorum siz burda eski sevgilileriniz söyleyip acı çektiğiniz anlatınca. sizi teselli etmek için elimden geleni yapıyodum valla.sen buldun bitane üstümden bi yük kalktı sıra sinem ve speedy de.

inşallah hepimiz çok mutlu oluruz.

Kız bakma ben söylüyorum ama Üzülmüyoruım
Eğer Hala Aklımda olsaydı Şuanda hayatında ben olurdum o bebekte ismime sahip değil bana ait olurdu

haklısın canım üzüldüm senin adına ama geri dönüpte bakmayacksın hayatında eski ilişkine sonra sonu mutlaka mutsuzlukla bitio denedim ve gördüüm için söylüyorum mcanım hakkında hayırlısı neyse o olsun işallah hep mutlu olacağın biriyle tanışıp mutlu olursun kıyamam ben sana yaa mafoldumben

Secl Canım Şuanda Şarkıları Yüklüyorm 6 adet :)
Candy istiyorsan mail adresi yolla hayatım sanada atıyım hemen
Beğenirseniz devamı gelir

Canım Biliyorum ama msne girsemde msnden yollayamam sana ondan şey ettim Hayatım
Bide Msn bizde devamlı açılmıyor

seçil dilan nerde yine ya. ceza verelim ona gelsin. iki gün üstüste gelmemek nasıl olurmuş görsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…