Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

niye kimse yok yaa speedy, seçl ,lavanta ,cimcime ,zoia, duyguasal,sinem nerdesiniz? gasme arada uğruyo zaten:)

Son düzenleme:
Herkese günaydınnnn... Akşama çalıştığımız bir firma iftara davet etti bizi.. Çok kokoşum bugün kızlar kaydirigubbakcemile3 zemuszemus Sizler nasılsınız?? Dün fazla giremedim kusura bakmayın. Şu Elif Şafağın kitabını bitirmeye çalıştım :jeyyar:

günaydınn kızlar nasılsınız bakayım..duygusalcım kokoşluğa ihtiyacınmı var hayatım zaten fıstık gibisin..bende bugün çok paçozum.akşam arkadaşımda kaldım dün ki kıyafetlerim varyaa pek iyi hissetmiyorum kendimi..bide annemle kavga ettik benden bıkmışş..evlende kurtulalım dedi ..snr eve gitmeyince aradım..anneler herşeyi söyler dedi off offf bugün çok durgunumm hadi topiği hareketlendirelim

günaydın kızlar benm de çok uykum var dün akşam saat 11 de uyudum bu sabah uyuya kaldım 8.30 da uyandım iş başıda 9 bizde hemen nasılk hazırlanıp makyaj yaptıysam üstümü giyindiysem bilemedim valla bide biraz canım sıkkın dün akşam ozanla kavga ettik yaa lmaz:

lavantacıım bana da aynısını annem söylemişti bende tutturdum benden mutlu değilsen bende ayrı ev çıkıcam dedim ilk başta inanmadı ama artık tamamen kararımı verdim dedim dün ne halin varsa gör dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…