Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

Kızlar noluyor ya?? Lavanta sen annenle seçil sen yeni manitayla?? Hayırdır canlarım noldu ya CADIARZU

ya ben iki günde sıkıldım ozandan diyebilirim ya dün etek vardı üstümde ona bile laf etti yaa ufff ki eteğim diz altı bi etek neymiş kıskanıyomuş ben bu kadar kıskançlığa gelemem dedim kavga ettik amannnnn bende akşam telde bu kadar beni sıkarsan bitiririm dedim...

yaw seçil sinir olurum böyle tiplere. Tamam elbette kıskanır ama daha çok başındasınız hemen böyle hakimiyet kurmakta ne anlamadım ki!!!!!

bende sinir oldum yaa yarın bi gün mini etek giysem bikini felan giyse çılkdıracak demekki yaa 2 günde hayatıma bodozlama daldı resmen yaa ben bçöyle kıskançlık yüzünden sürekli tartışıcaksam bu ilşkinin ne kadri ne kıymeti kalır yaa :umursamaz:

GÜNAYDIINNN KUŞLARIIIMMM DD naber fıstıklar özledim sizi valla :))) napıorsunuz.. ya bugün benim smileylerimi açamıyorum smileysiz nasıl konuşucam yaaf

seçil bu ozan 2. günde sana böyle karışıyosa hiç işin olmasın. Ben hareketlerime giydiklerime karışan erkeklere sinir olurum. tamam seni kıskanır, kıskanılmak sahiplenmek güzel bişeydir. Ama bu kıskanma sınırını aşmamalı kıskanacaksa adam gibi kıskansıınn o da ne demekse konuşuyorum iştee zaten smileylerimde yook ( hüüüü bana smileyimi getirirn (

haketten yaa çok sıkıldım bunaldım 2 günde demekki zaman daha geçtikçe bnen daha da sıkılırım bu böle giderse ayrılıcam zaten

yaa üff benimde merte aşık değilim şu aralar zaten :S hep böyle oluyorum. Bisüre merte aşkım bitiyo sonra gene aşık oluyorum sonra gene aşkım bitiyoo...3 senedir bu şekilde heyecanı koruyoruz dermişim P

yaa üff benimde merte aşık değilim şu aralar zaten :S hep böyle oluyorum. Bisüre merte aşkım bitiyo sonra gene aşık oluyorum sonra gene aşkım bitiyoo...3 senedir bu şekilde heyecanı koruyoruz dermişim P

O nasıl oluyor kız öyle
Bi süre kafa dinlemek istemen normal kaydirigubbakcemile5

yok şekerim kaldırılmadım kaydirigubbakcemile3

ne biliyim uzun süre gözükmeyince Korktum :roflol::dance:​

Hımm.. Seçil bence tavrını koy canım. Karışmasın öyle baştan herşeye.. Kızlar ben bir koşu tahlil sonuçlarımı almaya gidiyorum. Gelirim bir saatee :gitme:

haklısın canım merak etme hemen tavrımı koydum zaten dün akşam tartıştık şimdided aramıo sormuo ağamız amannn ayrılırık ben bundan yaa çekemem böle tipi tipleri... :mymeka:

Secl müzik yolladım 3 tane bak bakem bu kez oldu mu

bide daha başındasınız dur canım düzelir düşünme şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…