giremedim cnm sen nasılsınbizde seni b nerelerdesin kız sen ?
Merhaba Herkeze Nasılsını?
slm nbr kız
aaa ben seni tedavülden kaldırdılar zannettim
Çin malı :roflol::roflol::roflol:
yaa üff benimde merte aşık değilim şu aralar zaten :S hep böyle oluyorum. Bisüre merte aşkım bitiyo sonra gene aşık oluyorum sonra gene aşkım bitiyoo...3 senedir bu şekilde heyecanı koruyoruz dermişimP
yok şekerim kaldırılmadım kaydirigubbakcemile3
O nasıl oluyor kız öyle
Bi süre kafa dinlemek istemen normal kaydirigubbakcemile5
ne biliyim uzun süre gözükmeyince Korktum :roflol::dance:
korkma korkma burdayım artık
<b><div align="center">
O nasıl oluyor kız öyle
Bi süre kafa dinlemek istemen normal kaydirigubbakcemile5
ne bilim speedy yaa arada sıkılıyorum.. hep aynı şeyler pöf..arada bi sıkkınlık geliyo.. böyle bi süre kafa dinlemek istiyorum. Ama ayrılmakta istemiyorum çünkü sonra çok üzüleceğimi biliyorumm..şu aralar merte karşı hissettiğim çok büyük bi sevgi var hemde çok canımı istese hiç düşünmem veririm, inanılmaz bir alışkanlık var.. Ama aşk bitiyo bi süre sonra. Ama ne bilim bazen geri geliyo böyle onu görünce çok heyecanlanıyorum. mesela 3 ay öncede böyle hissetmiştim hatta ayrılalım demiştim, ayrılmadık sonra 1 ay sonra tekrar aşık oldum sanki önceden olmamışım gibi. Şimdi aşkım gene bitti :Sama sonra gene başlar heralde hahaha ne bilim ya benim yükselenim terazi işte biraz dengesizim, bi öyleyim bi böyleyim.. ama şu sıralar böyle biraz onsuz dolaşmak gezmek istiyorum. Arkadaşlarıma gidim istiyorum. Ciddi manitanın en kötü yanı arkadaşlarına zaman ayıramıyosun çünkü tüm boş zamanını manitan istiyo hep benim hep benim diyo.. pöff :S:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?