Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

speddy canım baktım kontrol ettim ama senin mailin gelmemiş bana ya uffff akannehir

Kızlar geldim ben.. Hiç birşeyim yokmuş turp gibiyim kaydirigubbakcemile3 Sadece demir eksikliği varmış biraz onun için bir kutu ferro sanol diye bir ilaç verdiler.. Hadi iyisin dedi doktorcumm sositososito

evet şimdi benimkini arayacağım. Şeker fırlamış demir yok denecek kadar az kansızlık hat safhada doktor baştan aşağı çürüksün dedi diyeceğim.. Bakalım ne diyecek kaydirigubbakcemile2

aaa hayırdır canım?? Ne oldu bugün ya seçil de aynı sende mirmirmirmir

bilmiyorum ki tatlım epey kapıştık telde
sonra dedim bitirelim madem o zaman o da kızdı en ufak bişeyde hep bitirelim de diye
işte sorun ona göre ufak bana göre ciddi böyle gidiyoo sürekli

oo kızlar noluyor size kıran geldi topiğe:))) kavgalar soğumalar ayrılmalar havada uçuşuyo. buarada heralde bugünler kavga günü biz normalde hiç kavga etmeyiz dün bizde kavag ettik:)) ama saniye sürmüyo tekrar barıştık.

Kızlar vallahi bende bizimkiyle konuştum. Anlamadım gitti bir soğukluk var. Galiba akşam yemeğe gidiyorum ya onu taktı kafasına :1shok:

benmk,de kıskıançlığın dik alasını yapıp diz altı giydiim eteğe b,lem lag-f söyledi ya ben erkekleri anlsmıorum ya da doğru dürüst bi insan karşıma çıkmıo ya da bende sorun var ben anlamadım gitti yaaa hepmi maçolar denk gelicek bana yaaaaaaa :çok üzgünüm:

:sm_cool:bu erkeklerin hepsi gerizekalı değilse bende seçil değilim anammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…