Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

haa süper ya bura evet seçil bu erkeklerin hepsi gerizekalı :)) benciller, benciler, nankörler, duyarsızlar sayıyıımmı dahaa
puff oh be rahatladım.

rabbim keşke erkeklerin sonun getirse sadece hayatta kadınlar olsa sanki daha mutlu oluruz gibime gelio sankii....

hımmm ay şekerim erkekler olmasa getir götür işlerini kim yapacak amelelik, çöp toplama, tıkanan kanalizasyonları kim temizleyecek :))))
zaten başka bi işe yaramıyolar.
:)))

noolsun valla canım sürünmeye devam canım sıkılıo bugün yaa senağlama

iyim kuşum ne olsun. sinemin mail adresini vermiştim sana onunda şifresini unuttu o da bugün izinli açamadımki((

seçil çok üzüldüm ya. kuşu hemen karar verme benim sevgilimde ilk başalarda öyleydi erkekler başlarda ciddi oldukların seni sahiplendiğini göstermek için öyle yapıyolar o zamanla geçiyo.

ya canım benm bakalım bakıcam örçüp tartıcam davranışlarını çok fazla üstüme gelirse çok kıskançlık yaparsa saçma sapan şeyler isterse eğer bende ayrılırım gider ilk defa ayrıldıım kişide olmaz zaten

saol canım benm hepimiz için hakkımızda hayırlısı neyse o olsun kuzum sen nasılsın iimisin kalbin nasıl canım ?

Sevgilisi olmayanlar napsın hı !
secl erkek kıskansa bile kıskanmasını bilicek
benim ki süperdi o konuda
elbise giyiyorum dekolteli güzel oluyorum
aşkım çok güzel oluyosun çok dikkat çekiyosun
hani yukarda çalışsan neysede aşağıda ki erkeklerin kalitesi belli giyme millete malzeme olma diyodu
ya da mini için diz üstüne bişi demiyodu süper minide kuduruyodu
ama açıklarken o kadar güzel açıklıyodu ki
ben gibi kısıtlamaya gelemeyen hatun bile dediğini yapıyodu :ecrin_bebek:
ayrıca aşıksanız aşkınızın kıymetini bilin
benim gibi harcayıp yıpratmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…