Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

corel iyi gidiyodu sizin ilişki ya noldu? senden kaynaklanan bişeymi? özel değilse anlat belki yardımcı oluruz.

aa gomos canım kötü olmuş. Ne yapacaksın kısmet değilmiş demek ki. Bizim müşteri iftar yemeği veriyor birazdan yola çıkacağız. Kızlar iyi bakın kendinizee opuyorumnanaktan

Kızlar günaydınn nasılsınız?? Dün çok güzel geçti. Merter de izhar diye bir yere gittik. Alt katını bize ayırmışlardı yedik içtik eğlendik vallahi.. Yakın olan varsa gitsin oraya harika sütlaç yapıyorlar. Şu yaşıma kadar öyle bir sütlaç yememiştim yerimseniben

günaydın kızlarrr nasılsınız bakalım size günün bombasını açıklıyorum ozandan dün dayanamadım ve elinde sonunda ayrıldım... :lepi:

Secl eee hadi hayırlısı olsun yeniden ar:sinifsinif:amıza Hoşgeldin diyelim ozaaman
Ben kötüyüm şuanda kafam resmen düşüyore gece 5te yattım bugün misafir gelicek iftarda dün gecede misafir vardı işte öyle hazırlık derken uyuyamadık annemle

Seçil hayırlısı olsun canımm... Bu devirde adam gibi adam bulmak zor... Ya bende şimdi çok üzüldüm. Bizimki çalışmıyor garanti bankasına başvurmuştu sınava aldılar başarılı oldu mülakata çağırdılar gitti. Şimdi de mailine baktım olumlu değil mafoldumben Ne yapacağız ya hep babasının yanında olmaz ki. Morel sıfıra indi. Adam 4 yıllık üni mezunu yabancı dili var, askerliğini yapmış e daha ne olsun bir türlü iş bulamıyorur yaa.. Bulduklarımızı da beğenmiyor. Ne yapacağımı şaşırdım klava:

teşekkür ederim canlarım bakalım ya hayırlısı benm mutluluğum böle 2 gün sürüo hep zaten alıştım ben akannehir speedy canım allah kolaylık versin yaa misafir ağırlamak baya zordur yaa sositososito

duygusal canım sıkma canını sen allah bi kapı kapatır bi kapı açarmış belki garanti bankasından daha ii bi iş bulur hiç belli omaz yaniii ama sen moralini yüksek tutki ona destek olasın... :teselli:

Hiç Sorma Canım çok kötü oldum uykusuzluğa falan aslında alışığım ama dün sanırım iflas etti artık vucud neyse ki haftasonuna geliyorz ne uyurum ben yarın akannehir

Canım Bende Kurumsal Şirkettteyim Neleri başvuru yapıyor adam master yapmış falan filan ama deneyime bakıyorlar bence ucz bile olsa bi yerde deneyim yapmalı opuyorumnanaktan

slm kızlar nasılsınız? seçil hayrlısı olsun canım, duygusal üzülme sende bende sevgilinle aynı durumdayım ve halim ortada bu sene oturup adam akıllı kpss memurluğa hazırlanacam öğretmenliğin olacağı yok((

selam kızlar ben geldim...bugün çok süslendimm çünkümmm birini beğeniyorum ama bana bakıyormu bakmıyormu bilmiyorum..geçen akşam arkadaşımda kaldık iftardan sonra parka iniyorduk bakkala girelim sigara almaya dedi ve ilk ben girerken yemyeşil gözlü benden uzun biri ile karşılaştık göz göze geldik sadece gözlerini gördüm ben. arkadaşımda o çekirdekçi dedi..sonra bu çoçuk bizim işyerinin önünden geçmeye başladı çok sık olmasada geçti ve iki gündür yandaki fırından pide almaya geliyor daha önce almıyordu..yanlız ben bilmiyorum benimle ilgileniyormu..ama yinede süslendim özendim ilgilenmiyorsa bile ilgilensin diyeezemuszemussositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…