Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

HAYLAZ CANDYY HA HA HAAAAkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3BUGÜN BıR YANIM ÇOK ÇOÇUK BıR YANIM ÇOK DUYGUSALL

Bazen annem diyor ki adını neden duygu koydum kaydirigubbakcemile3 Hakikaten çok duygusalım. Çabuk içerlenirim ama belli etmem. Üzüntümü de hüznümü de kendi içimde yaşarım :kedi:

günaydın bendeniz hoşgeldin canım yaa şimdi düşünüorum da ozanla ayrılmakla ne ii yapmıuşım ben yaa üstümden koca bi yük kalktı sanki bugün çok mutluyum yafff kendimi çok huzurlu çok mutlu hissediyorum yine kuşlar gibi özgürün sanki yaa özgürlüğüme kısıtlama getiren herkesten nefret ediorum benm yapım bu heralde çatlağımya laelaelaelaelae delikafadulden:jeyyar::roflol:

kızlar ya benim menü çıbuğum kayboldu hızlı hızlı yazaym derken biyerlere bastım heralde..nasıl geri getircem yardım edin..öğretmişlerdide unuttum ben

yok be gerizekalı akıllı biri olsa takip edermi. gerçekten kafama takıyoru ve korkuyorum. normal biri değil ya.

yok be gerizekalı akıllı biri olsa takip edermi. gerçekten kafama takıyoru ve korkuyorum. normal biri değil ya.

kaydirigubbakcemile3doğru valla akıllı lar nerde böyle beklicek gizliden gizliye ...inş..bırakır peşini normla değilmiss ya dikkat ett olmazdan da anlamaz bunlar

kızlar Konu : CANLILIGIN MUCIZE OLDUGUNA INANMIYOR MUSUNUZ,

ISTE ISPATI ; HUCRE ICININ VIDEO CEKIMI...

ASAGIDAKI WEB ADRESINDE HARVARD UNIVERSITESI TARAFINDAN HUCRE ICINDE YAPILAN BIR VIDEO CEKIMI VAR........
IZLEDIGINIZDE EVRENIN BASKA BIR GEZEGENINDE FAALIYET GOSTEREN CANLILARLA BERABER GIBI HISSEDIYORSUNUZ KENDINIZI.
AMA O SIZIN SADECE BIR HUCRENIZ. YANI, GOZLE GOREMEYECEGINIZ KADAR EN KUCUK PARCANIZ...

http://aimediaserver.com/studiodaily/harvard/harvard.swf

kızlar ya benim menü çıbuğum kayboldu hızlı hızlı yazaym derken biyerlere bastım heralde..nasıl geri getircem yardım edin..öğretmişlerdide unuttum ben

ya benimde smileylerim kayboldu ben smileylerimi çok seviyodum böyle sanki boş boş yazıomuşum gibi geliyo.. onlar benim mimiklerim jestlerimdii( verin bana geri smileylerimiii ... ühühü ühühüü :..(( eheueu yaa hepimiznin üzerinde nazar mı vardır nedir?? ya şaka maka benim durumum çok kötü yaa .. farkettim ki ben erkek arkadaşıma hiç aşık olmamışım.. çok sevdim hala çok seviyorum bide çok alıştım ona ama meğerse hiç aşık olmamışım...biraz zamana bırakmam istiyorum ama o beni çok seviyo ayrılırsak ölürüm ben intihar ederim diyo, bunu bana yapma diyo. Bide hayatımda tanıdığım en iyi insan.. beni annem babamdan da çok seviyo koruyoo. Sürekli benimle evleniceksin dimi biz hiç ayrılmicaz dimi diyoo (Böyle resmen kıyamıyorum ona... Ama sırf karşındaki seni çok seviyo diye bi ilişki devam eder mi bilmiyorum.... ööff kafam allak bullak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…