Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

Ya kızlar kpss ye de girdi bu yıl. En yüksek puanı 63 tü. Vallahi bir şanssızlıktır gidiyor ama hadi hayırlısı. Bizimki öyle sıradan yerlere de girmiyor maaşı beğenmiyor. E adam da haklı ben lise mezunuyum aldığım maaş kadar bile vermiyorlar. Onca yıl okumuş karşılığı bu olmamalı. Kısmet artık çok sorun yapıyor vallahi. Babasına bağımlı da yaşamak istemiyor. Allah yardım eder de bir yere girer inşallah mafoldumben

gonzelescim teşekkür ederim cnm da hayır mı değilmi bilmiyorum...bakıp bakmadığından bile emin değilim..sanırm ben 1-2 gün bakarım o teklif etmesse umursamam çünkü oo teklif (ederse) edene kadar ben başka birilerini beğenmeye başlarım bile..çok ayran gönüllüyüm karşıdan herkesi beğenirimdeee

Candy nabersin kuzum?

Lavanta hayırlı olsun yeni hoşlantın.

iyidir kuşum sen nasılsın. aslında iyi değilim. ya beni uzun süreden beri biri takip ediyodu hissediyodum ama bişe diyemiyodum bigün patladım bağırdım çağırdım ne var dedim hiç bişe demiyo öyle bakıyor. abimin dükkanı bize yakınlarda biyerde aradım abimi çocuğa bekle dedim bekliyo abimi aradım böyle böyle dedim geldi abim çocuğu aldı gitti çocuk babımın çok eski bi dostu vardı ama vefat etmiş o da onun oğluymuş beni çocukluktan beri seviyomuş ki ben ömrümde görmedim onu. abim bidaha rahatsız ete demiş komşumuzun oğluda konuşmuş o da tanıyomuş tamam demiş benim kötü bi niyetim yok koruyorum onu demiş. dün akşam çarşıya çktık bi baktım yine geliyor deliye döndüm ya.

inşallah duygusalcım bende çok stres yaptım ama artık herşeyi oluruna bıraktım elbet bizimde bi nasibimiz var ve bizi biyerde bekliyor((

İşe yaramadı yani abinin komşu oğlunun konuşması
Canım dikkat et kendine ama madem tanıdık çokta sorun olmaz işte
Kendi halinde korumaya çalışıyor sanırımkaydirigubbakcemile3

ben korkuyorum ama ya normal bi tip değil. dün konuştum ne diyosun sen niye takip ediyosun ayıp değilmi dedim. daha niye takip ettiğimi anlamadınmı diyo. sana bişe yapyomuyum rahatsz ediyomuyum arkandan geliyorum diyo. ya nerde bi salak var beni buluyo.eğer bidaha olursa gidip bi karakola şikayet edecem. hap falan kullanıyomuş kızlar ya((

piskopat oldum onun yüzünden 10 adım atıyorum arkama dönüp bakıyorum. abimede söyleyemiyorum bidaha öyle bişe yaparsa bak ben ne yapacam dedi. busfer güzellikle konuştum bidahakinde böyel olmayacak dedi. onun başının belaya girmesini istemiyorum.

Başka mail adresinden Yollarım bi ara Canım bu arada ıstanbulda buluşma açtım bakalım neler olacak
Gelen oluır yada olmaz

Günaydıın Kızllaarr nabeerr naporsunuz ( Bugünde smileylerim yok, bilgisayara bişi olmuş smileyleri kullanamıyoruumm ()

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…