çok hoşmuş seçil ya.ne ilginç.
kızlar Konu : CANLILIGIN MUCIZE OLDUGUNA INANMIYOR MUSUNUZ,
ISTE ISPATI ; HUCRE ICININ VIDEO CEKIMI...
ASAGIDAKI WEB ADRESINDE HARVARD UNIVERSITESI TARAFINDAN HUCRE ICINDE YAPILAN BIR VIDEO CEKIMI VAR........
IZLEDIGINIZDE EVRENIN BASKA BIR GEZEGENINDE FAALIYET GOSTEREN CANLILARLA BERABER GIBI HISSEDIYORSUNUZ KENDINIZI.
AMA O SIZIN SADECE BIR HUCRENIZ. YANI, GOZLE GOREMEYECEGINIZ KADAR EN KUCUK PARCANIZ...
http://aimediaserver.com/studiodaily/harvard/harvard.swf
Hayret bişi yaa!! kızım sen şaka mısın nesiinn manyak karıııı :))) Dertler derya olmuş biz sandal, hanımefendi bir tut-i mucize-i guyem yani... gösterecem şimdi sana mucizeyi şöyle tam alnının ortasındaaa kız kurusu... oooff yoruldum acılardan yoruldumm yalnızlıktann...Senle beraber olsakta sevgiliim..Hiç görmesek birbirmizi özlesekÖmür boyu bağlansakta sevinsekte üzülsekteYalnızlık ömür boyuuuBirden sen gelsen aklımaSeni unutsam bazı bazıMeraklansam gizliceDelice kıskansam seniHEP YALNIZLIK VAR SONUNDAYALNIZLIK ÖMÜR BOYUHEP YALNIZLIK VAR SONUNDA YALNIZLIK ÖMÜR BOYUişte şu anda duygularımı bu cümlelerle açıklıyabiliyorum :S
Ördüğüm Şallar Lavanta Ekliycem Demiştim
Turuncu,Siyah,Kırmızı,Pembe,Beyaz Falan filan işte.
Ama benim favorim beyaz en alttaki ( gelinlikle süper duruyor)
Siyahı da Gece falan kürk gibi
anamm ciddimizin kız hepsini senmi ördün valla helal olsun pes doğrusu ellerine sağlık canım maşallah çok güzelmiş hepsideben örgü örmeyi bile bilmiorum bırak şal mal yapmayı puhahah :kedi: -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
bende konulara cok fransız kaldım ama...bende sevgilimi bekliyorum askerden dönmesini ölee üzgün üzgünn:çok üzgünüm:
bende konulara cok fransız kaldım ama...bende sevgilimi bekliyorum askerden dönmesini ölee üzgün üzgünn:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?