Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

ooo çok güzeller bende çok seviyorum örgüyü ya. kızlar benim halam bi örgü örüyor anlatamam kadın 78 yaşında maşallah bizden ruhuda genç dış görünüşüde:))) örgülerini amerikaya gönderiyolar aldığı parayı kendine harcamaz öğrenci okutuyor o parayla ne güzel demi kendi göz nuruyla.

Tbikide Canım Halandakide annemdeki gibi zevk işte.
annemde Öyle 2 günde örüyor bu şalları ben hala o kadar hızlı olamadım
Bi ara bi yere 45 tane ördük Şal Kurban bayramında geçtiğimiz Kasımpaşada çocuk esirgeme kurumu var oradan 2 çocuk aldık baştan aşşağıa giydirdik diğerlerine de bebek araba falan işte.
Sonuçta onlardan daha az ihtiyacımız vardı o paraya
Bakalım yine bayram yaklaşıyor bu bayramda güzel planım var

kızlar ozan damara bağlamış ramazan ramazan ağlayıp içiyomuş ondan ayrıldım die güya bana 3 günde aşık olmuşmuş bende ayrıldık bitti ozan felan dedim hadi kendine ii bak dedim teli kapattım zavallım yaaa ama acıdım bi an haaa yazık ettim çocuğa yaşaşsın kötülük puhahahah delikafadulden :jeyyar: sırnaşık şey :roflol:

yaa zamanında millet bana tekmeyi basıyordu bende şimdi hiç acımadan millete basıyorum bu erkek milletine acımamk gerekiyor bence... onlar bize acıyormu hiç hayır o zaman bende onlara acımıyorum... akannehir

Slm kızçeler nasılsınız...
Secilim canımcım ışık hızında sevgilini şutlamışsın gördüğüm kadarıynan...
Bizede sanırım hayırlı olsun demekten başka bişi düşmez...
Ben yoğunum yaa (
Başka haberler varmı söyleyin bakem...

değişik bişey yok canım valla haketten sen nerelerdesin yavvv hıhı evet ozan yalan oldu acımıyorum ama hiç bir erkek evladına onlar ne kadar gaddarsa bende o kadar gaddarım bundan sonra bitti o eski yumuşak nazik seçil devrini kapattım artık delikafadulden

yok valla onlar bize acıyolarmı hayır bizde onlara acımayalım kızlar ya ozanla bi çıktım kısmetim açıldı yahuu bi eski çıktıım var adı emre o beni sorup sorup duruyormuş en yakın arkadaşıma bide iş yerinde fikret die biri var o da asılıp asılıp duruyo bide yetmezmiş gibi ozan var poffff ben hangisiyle uğraşayım bilemedim ki... CADIARZU

Canlarım günaydın.. Ya benim bir sorunum var ziyaretçi mesajlarım kendiliğinden siliniyor akannehir
Nasıl ayarlayacağım bunu yaw sinir oluyorum klava:

Günaydın Bugün Oruç tutmuorm Dün gece kalkamadık
Onla alakası yok aslında ilk 4 günde gece kalkmadan tuttum ama sabah miğdem bulanıyordu

sağol candy. Speedy kısmet değilmiş demek ki sağlığımızı da düşünmek gerek. Bende kan aldırdığımdan beri tutamıyorum. Çok halsizleştim. Bir kaç güne toparlarsam kendimi tekrar başlayacağım.

günaydın kızlar nasılsınız bakalım

gonzelescim emeğine sağlık çok güzel olmuş hepsini beğendim..tekrar uğraştırdık seni kusura bakma bebemma.s.

Ne biliyim kahvaltı yaptıktan sonra kötü oldum :1shok:

günaydın kızlar nasılsınız bakalım

gonzelescim emeğine sağlık çok güzel olmuş hepsini beğendim..tekrar uğraştırdık seni kusura bakma bebemma.s.

Olsun Canım beğenmene Sevindim.
KAldırıyorum artık ozaman -tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile5Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…