Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

günaydın yavru sen aramıza yeni geldin heralde hoşgeldin sefa getirdin nasılsın bakalım opuyorumnanaktan

nasılsınız kızla aslı ben iyiyim cnm sen nasılsınn...
umudum .seçilim.cimcimem.corelim.gonzelesim...hepinize kocaman mucks

aslı iyiyim bende ...albümüne göz attım maşallah cm allah ayırmasın bir ömür boyu mutlu etsin

canım gittim dün doktora debridat die bi ilaç verdi onu
3 ay kullanıcakmışım öle dedi işallah geçer 3 ay
sonrada tekrar kontrole gelirsin bakarız dedi bakalım
noolacak yaff :sinifsinif: işallah bu ilaç derdime çare olur :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

mide bağırsak probelmim varda söylemesi ayıp reflü, gastrit
ve ayrıca mide-bağırsak tembelliğide var ilaç kullanıyorum
bakalım noolucak işallah en kısa zamanda geçeceğini umud ediorummm :Saruboceq: yerimseniben

ayy cnm bendede var gastrit ya nalet bir şey... inşallah en kısa zamanda atlatırsın tatlım

işallah canım valla bu işin çözümü yediklerine içtiklrine
dikkat edip sinirlenmemek stres yapmamakmış tabii bunu ne kadar yapabileceğinede bağlı
bu hayatta üzülmemek hiçbirşeye stres yapmamak pek mümkün olmayanca böylede rahatsızlıklar ortaya çıkıyor işte :bbo:

merabalar.... bağırsak tembelliği kadar iğrenç bir hastalık daha varmıdır bilemiyorum yediklerine nekadar dikkat edebileceğinki olmuyo ben yapamıyorum sonunda gün boyu dışardayım tekrardan geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…