Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

canım bnm cok sevındm hep neselı ol ıns

:roflol::roflol::roflol:
Genelde Hep böyleyim ben canım ama bugün daha bi başka
feminist duygularım kabardı sanırım çok güzel bişey ya ÖZgürlük
Bide bugün avatarımı değiştirmedim bak bende var bi değişiklik delikafadulden

speedy kiz o nesenden banada yola hep yuzun gulsun nese dolu bir yasam gecir hemi bebisim

Lavanta canim ilk goruste bazen insan elektirik alamiyo bendede oldu ama sonradan cok sevmistim dene bakalim belki bir harenetinden hoslanirsin neblim seni etkileyen birsey olabilir kuzucuk

Lavanta canim ilk goruste bazen insan elektirik alamiyo bendede oldu ama sonradan cok sevmistim dene bakalim belki bir harenetinden hoslanirsin neblim seni etkileyen birsey olabilir kuzucuk

aslında fena biri değil iş gücü yerinde birde gerçekten beni gördüğü ilk andan beri beğeniyor biliyorum...ben ısınsam tüm hayatım değişivericek ama en ufak bişeyde soğuyorum ..sanki kendim 4x4 lükmüyüm hayır kendimide beğenmiyorum ama neden olmuyor sevmek sevilmek tek istediğim işte ama daha zamanı var demekki..öyle hemen kısa kesmicem uzun zamana yaydırıcam anlaşabilirsek tanıma kısmınıturkbayragi

ayy kızlar burda felaket lodos var zor yürüdüm geri geri nasıl sürüklüyor insanı

yağmur yağcak sanırım ondan benim tabirimle rüzgar yağmur bulutlarını buraya getiriyordelikafadulden

lapinu bu arada konuşuyoruz şimdi bakalım.dedi ki hatırlıyosan panayırda o kalabalık içinde karşıma çıktı dedim bu kalabalık içinde karşıma çıkıyor sa vardır bişey yada ben çok görmek istiyorum dedisırnaşık şeysırnaşık şeyayy çok güzel okşuyor ruhumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…