Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

sağolun kızlar bende iyim çok iyi oldugunuza sevindim.evi temizlemem lazım ama çok üşeniyorumm:bbo:

aynen ya çok sıkıcı geliyo bide başlayınca köşe bucak yapmazsam içim rahat etmiyo iiice sıkıyo:):)kocalarımz temizlerrr

aynen ya çok sıkıcı geliyo bide başlayınca köşe bucak yapmazsam içim rahat etmiyo iiice sıkıyo:):)kocalarımz temizlerrr:teytey::teytey:

aynen ya çok sıkıcı geliyo bide başlayınca köşe bucak yapmazsam içim rahat etmiyo iiice sıkıyo:):)kocalarımz temizlerrr:teytey::teytey:

bızımkısı cok zor walla kaydirigubbakcemile3 benm erkk arkdsm yanı kocam olacak şahsiyet elını surmez hayatta kaydirigubbakcemile3 ayvayı yedım ben kaydirigubbakcemile3

hoşbulduk sen benim kıyafate yorum yapan arkadaşsın sağol canım benima.s.
Nerede millet? Seçil hasta olmuş galiba. Lavanta cand speedy nirelerdesiniz? Uzun zamandır gelemedim :kedi:

hoşgeldin duygusal:):)
aynen benmkide öle artık hasta numarsaı falandelikafadulden

hoşgeldin duygusal:):)
aynen benmkide öle artık hasta numarsaı falandelikafadulden

hoşbulduk sen benim kıyafate yorum yapan arkadaşsın sağol canım benima.s.
Nerede millet? Seçil hasta olmuş galiba. Lavanta cand speedy nirelerdesiniz? Uzun zamandır gelemedim :kedi:

evet canım kıyafetıne yorum yapmıstım... secılcıgımız hasta evet.. lavantacık ve speedy hanımlar kaçmış gozukmuyolar kaydirigubbakcemile3

hoşbulduk efuliopuyorumnanaktan dün marketten birşeyler aldım. ağır geldi ama inat ettim taşıdım. 10 dklık yol yani ne olcak dedim. Eve geldim kollarım omurgalarımmafoldumben
Nasıl acıyor omuzlarım falan anlatamam bugün acısı daha da çok çıktı yeminle -tatlicadiarzu-

seçil canım geçmiş olsun sana en kısa zamanda sağlına kavuşursun inş.
iyice dinlen duygusal masaj yaptırabilirsen masaj yaptır birine rahatlarsın.

ah birini bulsam hemen yaptıracağım benim sevgülü güzel yapıyor ama anca yarın görüşeceğiz. Ben sözlüyüm arkadaşlar. Kasım 29.da nişanım olcak nasipse. Hafta içleride kursa yazıldık beraber ingilizce kursuna gidiyoruz aşkımla. Gerçi benim için biraz zor oluyor. Pazartesi çarşamba cuma akşam 7den 10a kadar.. Ama biraz fedakarlık gerek ne yapalım zar zor katlanıyoz:gitme:

allah tamamına erdirsin canım benim.ne güzel 2 sevgili kursa gitmek..çok hoşuma gitti valla maşallah size nerdensin canım sen?

istanbul bağcılar çiçeğim. Vallahi çok güzel oluyo. Benimki biraz fazla zeki ben anlamayınca hemen anlatıyo ne hoş oluyor anlatamam..
Sen nişanlı mısın Aslı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…