Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

Ya geçen hafta set falan almaya gittik. Takı işleri tamam yani. Nişanda 3 bilezik birde set takacaklar. Salon tutuldu zaten. Bu hafta sonu benim teyze kızının düğünü var. Onu atlatalım da nişan için davetiyeleri seçeceğim. Kız tarafı nişanı yapar ya o yüzden onlardan çok biz yoğunuz..
Elbise için bir kaç yere baktık. Ama benim beğendiğim bir model var onu diktireceğiz muhtemelen. Ay sonu kıyafet işine de el atacağız. Şimdi benimkine saat almam lazım. Saatlere bakıyorum. Fiyatlar uçuk yeminle.. ıyi birşey almak istiyosan 500 tl yi gözden çıkarmak gerek..
Girdik hamama terliyoruz öyle yani hayatım. Daha bohçalar var eksik çok. ışte bu haftaki düğün bir çıksa aradan hemen işlere koyulacağız

EHH EKSiksizde olmaz borçsuz da inşallah düşündüğün gibi güzel bişey olur canım
Resimlerini eklersin artık

eklemem miopuyorumnanaktan Alnımızın akıyla bir çıksak şu işin içinden başka birşey istemiyorum..

Seçil nasılsın canım
Duygusall zaten candynin kalbinde sorun vardı Ankara ya gitmişti sorun yok demişlerdi geri gelmişti
Akrabaları başka doktorlara göstermiş tahlil sonuçlarını onlarda gelsin bir bakalım demişler candy de gitti
Bu arada sizinde Allah yardımcınız olsun canım ablalarımdan biliyorum nişan telaşlarını

ayy canım yaaa hakkında hayırlısı neyse o olsun bakalım
benimde en yakın arkadaşım bu geçtiğimiz haftasonu cumartesi nişanlandı
ayhh bütütn arkadaşlarım bşrer birer nişanlanıo darısı bizim başımıza işallah :Saruboceq::Saruboceq:

iim canım saol napiim bende haziranda ayrı eve çıkıcam
ya 2 hafta sonra dayımlarla ev bakmaya felan gidicez
hangi semtten ev tutabiliriz die 23 ekimdede ehliyet
sınavım var onunla uğraşıorum kızlar dua edinde
bana geçiim şu sınavlardan yaff :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sen nasılsın bakalım hayatım nasıl gidido ?

Sağol sinem Allah candynin de yardımcısı olsun. Vallahi üzüldüm. :Saruboceq:

Allah yardım edr canım stres yapıpta birbirinizi kırmayın yeter canım
Elbette buda olur en güzel şekilde Şeniz

İnşallah speedy. Şu sıralar gayet iyiyiz umarım bir ekşın çıkmaz aramızda akannehir sonra benim sigartalar atıyor hemen duygusala bağlanıyorum :1ninca: -tatlicadiarzu-
Allah'ın izniyle çıkarsanız canım sakin ol :hulya:
Sakinim relaxımyerimseniben bu günleride en güzel şekliyle atlatacağız inanıyorum buna :kedi:

Ben bu topiği dağıtmak istiyom seçil.. Herkes bir bir sözleniyo nişanlanıyo sizde tık yok :mymeka: yapın bişiler bırakın bu bekarlık kervanını kaydirigubbakcemile

ahh canım elimizde olsa yapıcazda bu işler kısmet be güzelim ha diyince olmuo maalesef
candy de bayadır ortalarda yok onu çok özledim ve çok merak ediorum
işallah en kısa zamanda iileşip aramıza döner yaaa :teselli:

İnşallah speedy. Şu sıralar gayet iyiyiz umarım bir ekşın çıkmaz aramızda akannehir sonra benim sigartalar atıyor hemen duygusala bağlanıyorum :1ninca: -tatlicadiarzu-
Çıkmaz Sakin ol önce sen yeter.

selamm kızlarr nasılsınızz
Şimdi facede gördüm seni yazıcaktım baktım buradasın :lepi:

Bende iyiyim canım ne yapayım işlerim yoğun onlarla uğraşıyorum
İnşallah sınavını geçersin canım :Saruboceq:
Duygusall atlatırsınız canım yerimseniben

iştan ayrıldığımdan beri giremiyodum başvuru yaptım falan filan
bugüün evdeyiim 12 ye kadar uyumuşum valla zemuszemus

cnm bu ara oyuna daldıımm tarlaamm var arttık beniim :lepi:

iştan ayrıldığımdan beri giremiyodum başvuru yaptım falan filan
bugüün evdeyiim 12 ye kadar uyumuşum valla zemuszemus

ii hadi hayırlı olsun canım işallah işe girersin ohhhh yaa
ne güzel biz sabahın köründe kalkalım sende saat 12 lere kadar uyu mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir

allah kolaylık versın cnm.. hepsı cok yorucu kosusturmalar flan..ama bunlar tatlı yorgunluklar...ıns guzel olr hersey

bende geldimm zoia hoşgeldin sinemim sende hoşgeldin dygusalım yoktun ne mandır demek set almakla meşguldün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…