eklemem miopuyorumnanaktan Alnımızın akıyla bir çıksak şu işin içinden başka birşey istemiyorum..
eklemem miopuyorumnanaktan Alnımızın akıyla bir çıksak şu işin içinden başka birşey istemiyorum..
Ya geçen hafta set falan almaya gittik. Takı işleri tamam yani. Nişanda 3 bilezik birde set takacaklar. Salon tutuldu zaten. Bu hafta sonu benim teyze kızının düğünü var. Onu atlatalım da nişan için davetiyeleri seçeceğim. Kız tarafı nişanı yapar ya o yüzden onlardan çok biz yoğunuz..
Elbise için bir kaç yere baktık. Ama benim beğendiğim bir model var onu diktireceğiz muhtemelen. Ay sonu kıyafet işine de el atacağız. Şimdi benimkine saat almam lazım. Saatlere bakıyorum. Fiyatlar uçuk yeminle.. İyi birşey almak istiyosan 500 tl yi gözden çıkarmak gerek..
Girdik hamama terliyoruz öyle yani hayatım. Daha bohçalar var eksik çok. İşte bu haftaki düğün bir çıksa aradan hemen işlere koyulacağız
Seçil nasılsın canım
Duygusall zaten candynin kalbinde sorun vardı Ankara ya gitmişti sorun yok demişlerdi geri gelmişti
Akrabaları başka doktorlara göstermiş tahlil sonuçlarını onlarda gelsin bir bakalım demişler candy de gitti
Bu arada sizinde Allah yardımcınız olsun canım ablalarımdan biliyorum nişan telaşlarını
Sağol sinem Allah candynin de yardımcısı olsun. Vallahi üzüldüm. :Saruboceq:Seçil nasılsın canım
Duygusall zaten candynin kalbinde sorun vardı Ankara ya gitmişti sorun yok demişlerdi geri gelmişti
Akrabaları başka doktorlara göstermiş tahlil sonuçlarını onlarda gelsin bir bakalım demişler candy de gitti
Bu arada sizinde Allah yardımcınız olsun canım ablalarımdan biliyorum nişan telaşlarını
Allah yardım edr canım stres yapıpta birbirinizi kırmayın yeter canım
Elbette buda olur en güzel şekilde Şeniz
Sakinim relaxımyerimseniben bu günleride en güzel şekliyle atlatacağız inanıyorum buna :kedi:Allah'ın izniyle çıkarsanız canım sakin ol :hulya:
ayy canım yaaa hakkında hayırlısı neyse o olsun bakalım
benimde en yakın arkadaşım bu geçtiğimiz haftasonu cumartesi nişanlandı
ayhh bütütn arkadaşlarım bşrer birer nişanlanıo darısı bizim başımıza işallah :Saruboceq::Saruboceq:
Şimdi facede gördüm seni yazıcaktım baktım buradasın :lepi:selamm kızlarr nasılsınızz
iim canım saol napiim bende haziranda ayrı eve çıkıcam
ya 2 hafta sonra dayımlarla ev bakmaya felan gidicez
hangi semtten ev tutabiliriz die 23 ekimdede ehliyet
sınavım var onunla uğraşıorum kızlar dua edinde
bana geçiim şu sınavlardan yaff :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sen nasılsın bakalım hayatım nasıl gidido ?
İnşallah speedy. Şu sıralar gayet iyiyiz umarım bir ekşın çıkmaz aramızda akannehir sonra benim sigartalar atıyor hemen duygusala bağlanıyorum :1ninca: -tatlicadiarzu-
Çıkmaz Sakin ol önce sen yeter.
Şimdi facede gördüm seni yazıcaktım baktım buradasın :lepi:
iştan ayrıldığımdan beri giremiyodum başvuru yaptım falan filan
bugüün evdeyiim 12 ye kadar uyumuşum valla zemuszemus
Ya geçen hafta set falan almaya gittik. Takı işleri tamam yani. Nişanda 3 bilezik birde set takacaklar. Salon tutuldu zaten. Bu hafta sonu benim teyze kızının düğünü var. Onu atlatalım da nişan için davetiyeleri seçeceğim. Kız tarafı nişanı yapar ya o yüzden onlardan çok biz yoğunuz..
Elbise için bir kaç yere baktık. Ama benim beğendiğim bir model var onu diktireceğiz muhtemelen. Ay sonu kıyafet işine de el atacağız. Şimdi benimkine saat almam lazım. Saatlere bakıyorum. Fiyatlar uçuk yeminle.. İyi birşey almak istiyosan 500 tl yi gözden çıkarmak gerek..
Girdik hamama terliyoruz öyle yani hayatım. Daha bohçalar var eksik çok. İşte bu haftaki düğün bir çıksa aradan hemen işlere koyulacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?