Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

Selam kızlar nasılsınız
Ben geldim
Duygusall candy işten ayrıldı kalbinden rahatsız olduğundan Ankara ya gitti
Seçil canım geçmiş olsu

istanbul bağcılar çiçeğim. Vallahi çok güzel oluyo. Benimki biraz fazla zeki ben anlamayınca hemen anlatıyo ne hoş oluyor anlatamam..
Sen nişanlı mısın Aslı?

hayır ben henüz nişanlı değilim meleğimm istemeye gelicekler 1-2 ay içinde...bu önümüzdeki pazarda bize oturmaya gelicekler.çok sevindim senin için...zeki bi eşe sahip olacaksın şanslısın :) bnde ıstanbul akatlarda oturuyorum cnm.bagcılarda halam oturuyo bnmde

Selam kızlar nasılsınız
Ben geldim
Duygusall candy işten ayrıldı kalbinden rahatsız olduğundan Ankara ya gitti
Seçil canım geçmiş olsu
Ya ben herşeyi kaçırmışım. Allah korusun ya yine ne oldu seçilime. İnşallah büyük bir sorun yoktur. Zaten makinalara falan girip çıkıyordu. Allah acil şifalar versin kuşuma :Saruboceq:
Sinemim sen iyisindir inşallah..?

Hayırlısı olsun Aslıcım. Umarım kısa zamanda herşey hali yoluna girer güzel bir gelin olursun inşallah.. :Saruboceq: Çok güzel duygular bunlar tadını çıkar a.s.

hoşgeldin sinemciğim.kızlar ben başladım işe:)
allah nasip ederse geri döncem

Ben iyiyim canım candy bütün işler bana kaldı hemdi işimi yapıyorum hemde candynin işlerini
Sen nasılsın canım

kızarttım kendimi speedym kaydirigubbakcemile3 nasılsın? aşkla aran nasıl bakalım En son bir beraberliğe imza atmıştın :asigim:

Evet canım yaw sana kırmızı yakışmış amaakannehirakannehir
Oooooo canım benim yaw özgürümmm olmadı ayrıldık
Şimdi de yine Rahibeliğe soyunuyorum benlaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

Evet canım yaw sana kırmızı yakışmış amaakannehirakannehir
Oooooo canım benim yaw özgürümmm olmadı ayrıldık
Şimdi de yine Rahibeliğe soyunuyorum benlaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

speedy bu sefer oldu sanmıştım :1shok:
Kısmet değilmiş demek ki... Her işte bir hayır var diye boşa dememişler önümüze bakalım öyle değil mi? Yok ki şöyle sana layık efendi bi tanıdık. Şu bekarlar topiğini dağıtak hepimiz çifte kumrular gibi olak.. Ne güzel olurdu vallahi.. CADIARZU

kızlar çok teşekkür ederim hepinize sağolun iiki varsınız
aslında bilindik hastalıım ya hepiniz neredeyse biliosunuz
mide bağırsak problemi yaşıorum ciddi boyutlarda dün yine
doktora gittim baktı ve reflü gastrit mide ve bağırsak tembelliği var dedi ve ilaç yazı
işallah bu ilçada kısa zamanda geçirir hastalığımı pöffff :Saruboceq:

ya sinem ben iyice yanlış anlamışım. Sen candy demişsin benim kafa seçilde kalmış.. Candye ne oldu ki gayet iyiydi. Ay Allah korusun vallahi. Hepimize acil şifalar versin Rabbim :Saruboceq:

Aynen canım ama böyle huzurluyum boşver hiç olmadı farzet naniknanik
Ben bulucam sonunda size topic açıcam altına yaşı,kilosu,eğitimi falan
seçin beğenin alın diye
Bu arada siz naptınız Ekimde bitiyor anacım Kıyafet falan ne oldu:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…