- 26 Mayıs 2016
- 1.617
- 2.378
- 83
- Konu Sahibi guguklusaatTR
-
Erkek oldukları için zaten el atmıyorlar ki birde onların da arkalarını topluyorumEvde 5 kişiyseniz neden sadece annen ve senin aranda bu sorun oluyor, kalan 3 kişi niye işleri paylaşmıyor? Baban? Kardeşlerin?
Tamam öyle ama en azından sofrayı kaldırmaya yardım etse? Herkes yemeğini yiyor hoop kenara tuğba kaldırsın sadece bilmiyorum valla bu yuzden bnde evlenmeye karar verdim en azından kendi evimde işler daha kolay olur diye düşünüyorum5 kişi biri siz biri anneniz, diğerleri? Herkes sofradan kendi tabağını kaldırabilir, yazık etmesinler size, olur mu hiç o kadar?
Ablanıza bir şey diyemeyeceğim, ne kadar aileden de olsa misafirdir, hürmet etmek iyidir.
İnanın sadece büyük seyleri bile makinaya atsam o kdar rahatlayacagım ki cünkü büyük olunca dag gibi sey cıkıyor tenceresi salata kabı artık bıkıyorumBekarken annem hiç bir işi bana bırakmıyordu zaten küçük aileydik annem, babam ve ben. Babamda herseyı hazıra bekleyen bir tip değildi ama bişey istese benden istemez annemden isterdi. İkiside bana iş vermezlerdi. Siz kalabalıksanız annenız yetişemıyor olabılır ama kendını tamamen çekip herseyı sızın ustunuze yuklemesı yanlış. Yüklüyorsada oturdugu yerden onu oyle yap bunu, böyle yap dememeli nasıl kolayınıza gelıyorsa öyle yapın atın makınaya herseyı yıkansın.
İşte ne güzel anneniz sizi düşünüyor benimkide çok üstüme düşer ama neden böyle yapıyor anlamıyorumBen 25 yasinda evlendim,annemlerleyken hic bana.yikatmadi bulasigi hep.kendi yikar... smdi 27 yasindayim evliyim,bana geldigi zaman gene kaşla goz arasinda gidip bulasiklari yikiyo.. yapma etme ben makinaya atcaktm dyorum,hatta kiziyorum bak makinayi calstramadim catal kasik kalmadi tabaklari yikamissn ama dgerleri makinede falan.. makinadan ckartip dgerlerini de yikiyo bazen. Haha o da ayri bi alem yani..
Bence anneniz.bi garip. Size yardimci olsa zaten hani siz dersiniz ki ben yapiyim anne dersiniz icinizden.gelir de.. hic biseye el.surmemesi olmamis. Hele hele ablaniz,misafirligi mi kalmis canim...
E koydujlarımı geri cıkarıyor da ondan söylenince de bu sefer oda bana söylenerek kendi yıkıyor biz eskiden nasıl yıkıyorduk bizim canımız yokmuydu diyorniye dinliyosun ki bu konuda anneni? Neyi atmak istiyosan at makinaya madem elini sürmüyo senin kuralların geçerli olmalı onun değil
Annem onlara da toplattırmaz ben toplayn diyorum yine suclu ben oluyorumBeş kişilik hanede sadece sen topluyosun ama diğer 4 kişiden sadece anneni suçluyorsun, onlar neden toplamıyo
Arada bir sadece tabakları götürüyorlar oda ben söylersem öyle yetiştikleri için yiyen kalkıyorEvde 5 kişiyseniz neden sadece annen ve senin aranda bu sorun oluyor, kalan 3 kişi niye işleri paylaşmıyor? Baban? Kardeşlerin?
Annenin yaptığı işlerde varmış işte...Evet bu baslık ne kadar dogru bir baslık oldu bilemiyorum cünkü kimi evde bütün işi anneler kimi evde de kızlar yapıyor benim merak ettiğim ve artık dayanamayıp arada anneme söylendiğim bir konu var nerdeyse bir yıldır falan bak günler dısında bulaşık mutfak işleri benim yemegi annem yapıyor tabi bunun dısında da camasırları yıkayıp asıyor ve yemek yapıyor bunun dısında bi cok iş bnde diğer işler degil ama mutfak işi tek basına beni cok yoruyor yani orda dağ gibi bulaşık kalsa cok nadir oldugu günler dısında elini sürmüyor sofrayı bes kişilik hanede yalnızca ben topluyorum elde yıkanan seyler bazen o kadar dag gibi oluyor ki yapılan yemekten dolayı sinirden catlanacak gibi oluyorum tamam onlarda zamanında çok iş yaptı simdi haklı olarak devrediyorlar ama ben o kadar bulasıgın altından belim agroyarak kalkıyorum yani en azından masadan. Bir kaç bişey alsa hayır bide ablamlar geldiği zaman ablamda sagolsun hiç yardım etmez masayı komple ben kaldırıyorum bulasıgını ben yıkıyorum ona da söylenince ablam niye yardım etmiyor diyorum kızıyor bu sefer misafir diyo ya artık baya baya sorun kimde onu merak ediyorum eğer bendeyse yani yapmam gerekiyorsa artk anneme söylenmeyeceğim cünkü kendimi tutamıyorum bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?