- 3 Ocak 2016
- 3.343
- 6.348
- 158
- 40
Ya sahtemii bizde okadr dil döktük yalan soleme diye yazık valla.Konu sahte inanmayın.. Az önce sahte konu açıp herkese küfür etti..
Canım küfür ettiği için üyeliği alınmıyor mu nasıl oluyor??O kufurlerin hepsini sana iade ediyorum
Keske beyin satilan birsey olsa
Aramizda para toplar alirdik sana
Banlandi zatenCanım küfür ettiği için üyeliği alınmıyor mu nasıl oluyor??
Sahte değilse bile konu sahibinin ne mal olduğunu öğrenmiş olduk. Herkese küfür etmiş size sinir oluyorum diyerek.Ya sahtemii bizde okadr dil döktük yalan soleme diye yazık valla.
Vah zavallı..Sahte değilse bile konu sahibinin ne mal olduğunu öğrenmiş olduk. Herkese küfür etmiş size sinir oluyorum diyerek.
Mune aciklamis bu konuyu acan kisiymis onlari yazan.yazik valla sabahtir insanlar ona akil vermeye calisior.ki böyle hassas bir konuda nasil yazsak incinmese diye dusunuorz.cok yazikkSahte değilse bile konu sahibinin ne mal olduğunu öğrenmiş olduk. Herkese küfür etmiş size sinir oluyorum diyerek.
Çok doğru bir tespit kayınım Türk kızında aradığı özellik eline erkek eli değmemiş kriteriydi.Ta ki Antalya’dan dans şovundan etkilendiği Rus kızlardan birini eş yapana kadar.Daha önceki nişanlısı benim yakın arkadaşımdı kızdan ayrılmasının sebebi olarak daha önce başka erkekle sevgili olduğu (sadece bir tanesi ile bir hafta görüşmüştü elele bile tutuşmamışlardı).Yalnız Rus eltimin çalıştığı otelin İnstagram hesaplarında kucak dansı direk dansı başrol eltim oh olsunBu tipler kendi kendine kudursun millet gürül gürül yapıyor o işi..
zaten ben size net söyleyeyim konu türk kızı oldu mu bekaret bekaret diye tutturan hanzolar konu rus oldu mu ukraynalı oldu mu isterse genelevde çalışmış olsun zerre lafını etmiyor biliyor ki elin kızı iplemez, anında biletini keser ama bizim kızlarımız aileden böyle sorunlu yetiştikleri için onlara yüklenme hakkını kendilerinde görüyorlar.
saçma ama böyle...
erkeklere prim verilmemesi lazım..
Evet.. Ya konusu sahte ya da umduğu cevapları alamayınca küfürde buldu çareyi aciz aciz..Mune aciklamis bu konuyu acan kisiymis onlari yazan.yazik valla sabahtir insanlar ona akil vermeye calisior.ki böyle hassas bir konuda nasil yazsak incinmese diye dusunuorz.cok yazikk
Bu durumda olan cok kardesimiz olabilir.belki yazilanlari kendisine ornek çıkartır.karsit düşüncelerde olsa fikirler aciklamalar guzeldi.Herkesin eline diline saglik...Evet.. Ya konusu sahte ya da umduğu cevapları alamayınca küfürde buldu çareyi aciz aciz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?