Bekaret sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu tipler kendi kendine kudursun millet gürül gürül yapıyor o işi..
zaten ben size net söyleyeyim konu türk kızı oldu mu bekaret bekaret diye tutturan hanzolar konu rus oldu mu ukraynalı oldu mu isterse genelevde çalışmış olsun zerre lafını etmiyor biliyor ki elin kızı iplemez, anında biletini keser ama bizim kızlarımız aileden böyle sorunlu yetiştikleri için onlara yüklenme hakkını kendilerinde görüyorlar.

saçma ama böyle...
erkeklere prim verilmemesi lazım..

Konu sahibi der ki bunu yaşayanlar yorum yapsın diğerlerinin yorumlarını istemem diyor doğru mu anlamışım...

İnsanların iyi niyetini kullanıp kul hakkına girmekten çok zevk alıyor olmalı böyle şahıslar. Allaha havale ediyorum ben de bu mübarek günlerde..
Zeka yoksunu zavallı insan..

Az önce küfür ediyordun oturduğun yerden kolay ettiklerin sana gelsin inanmayın arkadaşlar insanları kekliyor

Umarım çaresiz kalıp da dert anlatacak bır insan bile bulamayacak duruma düşmesiniz. Ya da Eksi'de surda burda" ühü benim böyle hakkımı yediler" diyerek derman aramaya çalışmazsınız başka yerdeki insanlar burası kadar merhametli olmayacaktır.

Sahte değilse bile konu sahibinin ne mal olduğunu öğrenmiş olduk. Herkese küfür etmiş size sinir oluyorum diyerek.
Mune aciklamis bu konuyu acan kisiymis onlari yazan.yazik valla sabahtir insanlar ona akil vermeye calisior.ki böyle hassas bir konuda nasil yazsak incinmese diye dusunuorz.cok yazikk

Çok doğru bir tespit kayınım Türk kızında aradığı özellik eline erkek eli değmemiş kriteriydi.Ta ki Antalya’dan dans şovundan etkilendiği Rus kızlardan birini eş yapana kadar.Daha önceki nişanlısı benim yakın arkadaşımdı kızdan ayrılmasının sebebi olarak daha önce başka erkekle sevgili olduğu (sadece bir tanesi ile bir hafta görüşmüştü elele bile tutuşmamışlardı).Yalnız Rus eltimin çalıştığı otelin İnstagram hesaplarında kucak dansı direk dansı başrol eltim oh olsun

Olsun, belki bu beyin yoksunu sayesinde buraları okuyan bir hemcinsimizi rahatlattık, belki karşı cinsten birinin perspektifini genişlettik...
Teşekkürler sevgili beyin yoksunu, farkında olmadan bir halta yaradın belki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…