Bekaret sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir şey sorucam diktirmiş eşi anlamış mı nasıl olmuş ? Diktiğirdiğini nasıl anlamış ki?

Bende zaten sizin dediginiz gibi anladim ve yazdim beni kandirdin dedigine gore kadin vicdan yapip soylemis iste olay bi siz beni anlamissiniz

Niye kendisi sanki bakir de bakire kadın istiyor. Ayrıca ne demek insanların laflarından korkuyor???? Yatağını mı anlatacakmış??? Kusura bakma canım ama bence taktik uyguluyor yarın öbürgün geri dönecek ve seni sonuna kadar kullanıp midem almıyor seni deyip yoluna bakacak.

Bu yoruma bayıldım ve kesinlikle çok doğru.

He yav. "Ay senin ürememen lazım, gelecekteki çocuklarıma bu kötülüğü yapamam, ben gidiyorum" deyip kendi terk edeceği yere, karşılıklı zar arabeskine bağlamışlar...

Ya bu bekaret konusu konuşulmamalı ilişkide yani bu senin geçmişin sonuçta. Yaşarken her şey ortaya çıkar herkes birbirini anlar. Saygı olmaz ki öyle her şeyin konuşulduğu bir ilişki de. Herkes her şeyi bilmek zorunda değil. Eşin de her şeyini bilmek zorunda değil. Herkesin hayatında bilmesini istemediği onu ilgilendirmeyen şeyler olabilir bu bekaret olur başka bir konu olur. Önemli olan uyum saygı..

Sanirim yasamamis ilk uzun iliskisiyim ve hic bir kizin duygulariyla da gelecegiyle de oynamadim dedi

Yani canım tabiki herkesin yaşayışı ve inancı kendine evlenmeden önce beraber olmadım.ilk sevgilim eşimdi onunlada evlendim.ilk gece kanamam olmadı.eşimde bunu hiç sorun etmedi.ben biliyorum seni inanıyorum sana dedi.ben ilk birlikteliğimi eşimle sevdiğim adamla yaşamak istedim.bu benim tercihim.he farklı düşünene de saygı duyarım ben.

Sanirim yasamamis ilk uzun iliskisiyim ve hic bir kizin duygulariyla da gelecegiyle de oynamadim dedi
Bence yalan söylüyor. Diyelim ki doğruyu söylüyor ne demek insanların tepkisinden korkuyor nereden bilecekler???? Gidip söylemezse kimbilir???

He yav. "Ay senin ürememen lazım, gelecekteki çocuklarıma bu kötülüğü yapamam, ben gidiyorum" deyip kendi terk edeceği yere, karşılıklı zar arabeskine bağlamışlar...
Ahahsjsksmsm
Hatta “dur, seni kısırlaştırtayım da ezkaza çoğalma” deyip veterinere götürmeliydi

Kişiden kişiye değişir.. Herkese saygım var.. Eşim benden önce biri ile birlikte olsa idi bende ayrılırdım herhalde.. Evlenirken, tüm değer yargıları, olaylara bakış açıları Vs aynı ise evleniyor insanlar.. Demek sizin aynı değilmiş, üzülmeyin.. Bugün bunu kabul etse, yarın başka birşey sorun olurdu..

Bu bir duyurudur:
Üsluplara dikkat etmemek, polemiğe girmek, konu dışı yazmak, konuyu geyiğe bağlamak, hakaret etmek, dini içerikli yorum yazmak uyarı alma sebebidir.
Topik yorumcularının bu kurallara uyacağını umuyor, iyi forumlar diliyoruz.

Ben genel Turk erkeginden bahsettim siz bilmiyor olabilirsiniz ama geneli bekarete onem verir bu degismedi degismez bu ulkenin gercegi. Cumhuriyetle yonetilen bir ulkeyiz ben bununla ilgili bir sey soylemedim fakat sukur ki musluman da bir ulkeyiz

Mesaj alındı

Erkekler inanılmaz dürüstler çünkü. Nasıl bunu bir kadın olarak bu kadar öenmli ve değerli görüyorsunuz erkekler için ben anlayamıyorum.

Erkekler inanılmaz dürüstler çünkü. Nasıl bunu bir kadın olarak bu kadar öenmli ve değerli görüyorsunuz erkekler için ben anlayamıyorum.
Erkekler icin yada kadinlar için onemli deil.her iki taraf icin durust olmak onemli.Ben sahsen yalanlar uzerine kurulan hicbir ewliligin duzgun gitmedigini cok gordm.Durust olup en baştan soylemek ve karslikli ic rahatligi ile bu yola baş koymak onemli.ben bakirelik konusunda yorum yapmadim zaten.erkeklerin bu konuda hakki olduguni düşünmuorum.benim demek istedgm erkek nasil bakire istiosa kadinin da bakir isteme hakki var.eger iki tarafta onemsemezse ortada bi sorun yoktur zaten.ama biri o konuya deger veriosa o isteği hatalıdir diyemeyiz.

Bunu problem yapmadan evlenen çok var,gittiyse gitti iyki de gitmiş,bu kadar önem veriyorsa evlendikten sonra çok yerdi sizi. Ben de evlendiğimizde bakire değildim,düğün tarihinden üç yıl önce eşimle sevgiliyken birlikte olmuştuk,zaten ilk eşim olduğu için belki de hiç problem olmadı bizim için,olsaydı da umursamaz diktirme vs işlerine hiç bulaşmazdım,aşık olmuşum birlikte olmuşum geri kalan herkese b.k yemek düşer bence.

Öff halen var mı yaa bunlardan?? Ben eşime söylemiştim ki çok konuda yobazsın dediğim bir adamdır. Kıyafetime, her şeyime karışır. Kıskançtır. Ben bakire olmasam ne yapardın demiştim.Ki 2 yıl bana böyle bir şey sormamıştı bile. Bir daha bu kadar nasıl sevicem, bekaret mi kaldı bu devirde demişti. O seni sevmemiş hayatım, sakın üzülme.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…