Bir şey sorucam diktirmiş eşi anlamış mı nasıl olmuş ? Diktiğirdiğini nasıl anlamış ki?okudugunuzu anlamadiniz sanirim. kiz diktirmis zarini ve kendisini en degmemis gul goncasi ambalajiyla sunmus kocisine. Adam da beni kandirdin demis. Belki iliski sirasinda bu konu konusulsaydi sorun olmazdi adamin dedigine gore.
Bir de sunu diyeyim bu konular' daha once biriyle oldun mu' yerine, 'benimle birlikte olmak ister misin' tarzinda konusulmali, o arada kadin ben kendimi evlilik oncesi iliski yasamaya hazir hissetmiyorum der, adam da anlar ha ok demek ki bakire der ona gore nasil bir iliski istiyor onu dusunur.
( kusura bakmayin yukarda zar diktirme konsuunda oyle yazdim cunku yuz erkekle yatmak ve gogsunu gere gere bakire degilim demek bence once yasayip sonra boyle bir ikiyuzluluge basvurmaktan daha erdemli bir davranis-tecavuze ugramis olup veya cok muhafazakar bir cevrede can korkusu yuzunden buna basvurmak zorunda kalanlari tenzih ediyorum)
Bende zaten sizin dediginiz gibi anladim ve yazdim beni kandirdin dedigine gore kadin vicdan yapip soylemis iste olay bi siz beni anlamissinizokudugunuzu anlamadiniz sanirim. kiz diktirmis zarini ve kendisini en degmemis gul goncasi ambalajiyla sunmus kocisine. Adam da beni kandirdin demis. Belki iliski sirasinda bu konu konusulsaydi sorun olmazdi adamin dedigine gore.
Bir de sunu diyeyim bu konular' daha once biriyle oldun mu' yerine, 'benimle birlikte olmak ister misin' tarzinda konusulmali, o arada kadin ben kendimi evlilik oncesi iliski yasamaya hazir hissetmiyorum der, adam da anlar ha ok demek ki bakire der ona gore nasil bir iliski istiyor onu dusunur.
( kusura bakmayin yukarda zar diktirme konsuunda oyle yazdim cunku yuz erkekle yatmak ve gogsunu gere gere bakire degilim demek bence once yasayip sonra boyle bir ikiyuzluluge basvurmaktan daha erdemli bir davranis-tecavuze ugramis olup veya cok muhafazakar bir cevrede can korkusu yuzunden buna basvurmak zorunda kalanlari tenzih ediyorum)
Tövbe edip etmediğini bilmiyorum inşallah etmiştirAyet açık ve net. Neyini soruyorsunuz ki? Her emire uyuyorsunuz da bi bu mu tezat geldi anlamadım. Tövbe ettiyse eşiniz, Allah da kabul ettiyse sorun yok. Haram kılınmış demiş sonuçta.
Bu yoruma bayıldım ve kesinlikle çok doğru.Pipisiyle ilgili problemi olmayan bir erkekle birlikte olursan bir sorun olmayacaktır. Bamya pipili ve kadını tatmin etmeden kendi işini gören erkekler, yetersizlikleri gizleyemeyecekleri için kadının bakire olmasını istiyorlar. Tam da bu yüzden orgazm nedir bilmeyen, üç dakikada işini bitirip kalkan adamları normal zanneden kadınlar var bu ülkede. Hepsi de bakire evlenenler.
+1000
Ayrıca konu sahibi de eksiklik hissediyor belli, e hal böyle olunca o zihniyetteki adamlar(!) daha bir inanıyorlar haklı olduklarına...
Söylediği ilk anda rezil etmeliydi onu. Adam giderken hala yeşilçam replikleriyle “nolamaz, neşe dosta ne derim ahh seviyorum uleğğn nedeen yaptın nedeğğn nedeeğğn” diye gitmiş, hanım kızımız da üzülüyor sevineceği yerde
Sanirim yasamamis ilk uzun iliskisiyim ve hic bir kizin duygulariyla da gelecegiyle de oynamadim dediNiye kendisi sanki bakir de bakire kadın istiyor. Ayrıca ne demek insanların laflarından korkuyor???? Yatağını mı anlatacakmış??? Kusura bakma canım ama bence taktik uyguluyor yarın öbürgün geri dönecek ve seni sonuna kadar kullanıp midem almıyor seni deyip yoluna bakacak.
Yani canım tabiki herkesin yaşayışı ve inancı kendine evlenmeden önce beraber olmadım.ilk sevgilim eşimdi onunlada evlendim.ilk gece kanamam olmadı.eşimde bunu hiç sorun etmedi.ben biliyorum seni inanıyorum sana dedi.ben ilk birlikteliğimi eşimle sevdiğim adamla yaşamak istedim.bu benim tercihim.he farklı düşünene de saygı duyarım ben.Böyle bi sey yazdım diye herkes beni fetvacı ilan etti. Herkesin baktığı açı farklıdır. Ben de konu sahibinin sevgilisinin bu açıdan baktığını varsayarak bir yorum yaptım. Din de hayatın gerçeği. Bazı ınsanlar onemser bazıları önemsemez. İnsanlar dini duygularla da ciddi kararlar alırlar. Bu açıdan da bakmak lazım hemen yasak yasak diye atlamak yerine
Bence yalan söylüyor. Diyelim ki doğruyu söylüyor ne demek insanların tepkisinden korkuyor nereden bilecekler???? Gidip söylemezse kimbilir???Sanirim yasamamis ilk uzun iliskisiyim ve hic bir kizin duygulariyla da gelecegiyle de oynamadim dedi
AhahsjsksmsmHe yav. "Ay senin ürememen lazım, gelecekteki çocuklarıma bu kötülüğü yapamam, ben gidiyorum" deyip kendi terk edeceği yere, karşılıklı zar arabeskine bağlamışlar...
Ben genel Turk erkeginden bahsettim siz bilmiyor olabilirsiniz ama geneli bekarete onem verir bu degismedi degismez bu ulkenin gercegi. Cumhuriyetle yonetilen bir ulkeyiz ben bununla ilgili bir sey soylemedim fakat sukur ki musluman da bir ulkeyizNe kadar yanılıyorsunuz bir bilseniz sizin dediğiniz erkekler hani şu anasının dizinin dibinden çıkmayan tiplerden biz müslüman bir ülke değiliz yüzde bilmem kaçı müslüman olan bir ülkede yaşıyoruz cumhuriyetle yönetilen bir ulkeyiz müslüman ülke nasıl oluyor
Mesaj alındıBu bir duyurudur:
Üsluplara dikkat etmemek, polemiğe girmek, konu dışı yazmak, konuyu geyiğe bağlamak, hakaret etmek, dini içerikli yorum yazmak uyarı alma sebebidir.
Topik yorumcularının bu kurallara uyacağını umuyor, iyi forumlar diliyoruz.
Kişi kendi kendine evlenmiyor.Başka bir kişiyle hayatını birleştiriyor.Iyi ozman o eşinden eşide ondan bazı şeyleri saklayıp mutluluk rolu yapmak mantikli deil.eger karsit goruslu bir adamsa asla saklanmamali ve evlenilmemeli.bu sekilde evlilik olmaz olsa bile sonu olmaz.bu psikoloji ile cocuk yetistirilmez.
Erkekler icin yada kadinlar için onemli deil.her iki taraf icin durust olmak onemli.Ben sahsen yalanlar uzerine kurulan hicbir ewliligin duzgun gitmedigini cok gordm.Durust olup en baştan soylemek ve karslikli ic rahatligi ile bu yola baş koymak onemli.ben bakirelik konusunda yorum yapmadim zaten.erkeklerin bu konuda hakki olduguni düşünmuorum.benim demek istedgm erkek nasil bakire istiosa kadinin da bakir isteme hakki var.eger iki tarafta onemsemezse ortada bi sorun yoktur zaten.ama biri o konuya deger veriosa o isteği hatalıdir diyemeyiz.Erkekler inanılmaz dürüstler çünkü. Nasıl bunu bir kadın olarak bu kadar öenmli ve değerli görüyorsunuz erkekler için ben anlayamıyorum.
Bunu problem yapmadan evlenen çok var,gittiyse gitti iyki de gitmiş,bu kadar önem veriyorsa evlendikten sonra çok yerdi sizi. Ben de evlendiğimizde bakire değildim,düğün tarihinden üç yıl önce eşimle sevgiliyken birlikte olmuştuk,zaten ilk eşim olduğu için belki de hiç problem olmadı bizim için,olsaydı da umursamaz diktirme vs işlerine hiç bulaşmazdım,aşık olmuşum birlikte olmuşum geri kalan herkese b.k yemek düşer bence.Öncelikle bakire olmadan evlenen ya da dikim yaptırıp evlenenlerin yorum yapmasını istiyorum. Bana aşık olduğunu söyleyen sevgilimle bu sebepten ayrıldık. Benim karakterimi huyumu suyumu bağlılığımı sadakatimi hiçe sayarak bir anda onun gözünde hiçe dönüştüm bu beni gerçekten çok üzdü. İnsanların laflarından korktuğu için ve en önemlisi beni bırakması adamlığından dolayıymış. Onu aldatmışım gibi muamele yaptı. Sadece sebebimiz bu. Bütün ayrılık sebebi sadece bekaret. Giderken sana olan sevgim bitmez dedi. Böyle bir olay yaşayan var mı? Ya da evlenen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?