Bekaret sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir de su yaptin bir hata mentalitesinden ciksak mi artik? hayatta hersey insanlar icin ve kendi degerinizi gene siz belirliyorsunuz. kendinize defolu mal muamelesi yaparsaniz veya etrafinizdaki kadinlara 'yazik, kandirilmis, tovbe etsin, insallah evlenebilir' diyorsaniz toplum olarak cogu seyi yanlis yapiyoruz demektir. Isin din kismini ise kenara birakiyorum cunku herkesin dini inanci kendine.

Herhalde suan hala sevdigim icin bazi yonleri goremiyorum

Neden tersleniyorsun pardon ama tek gek yaziyorum cevap ne kadar meraklisn zit davranmaya insana ya
seninki tek tek cevap yazmak değil sorduğun soruyla ilgili yüzlerce cevap yazıldı ama sen hala sorulmadığı halde verilen cevaplarla ilgileniyorsun ya da kendi kendine arabesk şeyler yazıyorsun adam sevmedi senin örtülecek saklanacak bir kusurun yok neden illa kendini böyle eziyorsun sen kendini ezersen kim neyi seni yüceltsin

Olması gereken budur.

Benim konum istedigimi yaziyorum sorunum zaten bu konuda tartismak degil farkinda misin? Yasayip evlenen yada sorun eden etmeyen ve benim yasadigim durumu soylerim arabesk fark etmez uzuluyorum demek ki anlaman cok mu zor.

müslüman ülkeyiz diyen bile çıktı daha yaşadığı ülkenin anayasasını bir kere okumamış insanlar var toplum olarak %70 imiz net yanlış şeyler yapıyor zaten bıkmadık insanları kadın erkek diye ayırıp kafamıza illa kendi inançlarımıza göre yargılamaktan

Bazi erkekler ne kadar seref yoksunu kimi kankasina ilkiyim der kimi ilk benimle olmadi seninle olmadi muhabbeti yaparlar soyleyecek soz bulamiyorum

yok artikkk

Valla canım bu yüzden ayrılıyorsa yolu açık olsun. Şahsen bu konuda erkeklerin ahkam kesmesinden iğreniyorum. Kendileri her şekilde cinsellik yaşarken iyi bir kadın yaşadıysa kötü. Ayrıca bekaretten önemli olan şeyler var sadakat ve güven. Gidip bakire biriyle evlenince o kişinin onu aldatmayacağı kesin mi olacak? Ya da sırf zarı var diye daha mı mutlu olacak bu mal. Ha bir de minareden herkese anons mu yapacak bu mal benim karım bakire diye.
Seni de sevmemiş diye düşünüyorum gerçekten seven kişi öncelikle dürüstlüğünü farkederdi. Sen yalan söyleyip küçük bi cerrahi işlemle diktirebilirdin de. Ruhu da duymazdı.
Namus bir zarı korumak değildir. Zarı sağlam olup da yapmadıkları kalmayan niceleri vardır. Yazık...

Ee farklı bir şey beklenmezdi zaten bu zihniyetten...
“Adamım ben,erkeğim ulen! Katil etme beniğğ, seni böyle kabul edemem”

Hayır sen onu beyinsiz kabul ediyorsun, o seni kabul etmiyo bi de
Ya neyse, konuya hem yazasım var hem yazasım yok.
Benzerleri açılıp duruyor, hep aynı şeyi söylüyorum-söylüyoruz.
Biz kadınlar kendimize nasıl değer biçiyorsak, karşımızdakinden de öyle muamele görüyoruz bu kadar basit.
Nasıl düşünüyor, neyi nasıl yaşıyorsak, o tarz insanlarla karşılaşıyor, benzer tipleri kendimize çekiyoruz.
Kafalar bi değişecek önce, kadın bi insan olduğunu bilecek önce, sonra bak bakalım o bekareti gelip de böyle elin ne idiğü belirsizleri sorabiliyor mu sana üç kuruşluk aklıyla.

Oyle okudum ben bilmiyorum ki. Vicdan azabi mi yasamis tanidiginiz? Zor durum yasadigi belki de suan soylemedigi icin pisman iste
okudugunuzu anlamadiniz sanirim. kiz diktirmis zarini ve kendisini en degmemis gul goncasi ambalajiyla sunmus kocisine. Adam da beni kandirdin demis. Belki iliski sirasinda bu konu konusulsaydi sorun olmazdi adamin dedigine gore.
Bir de sunu diyeyim bu konular' daha once biriyle oldun mu' yerine, 'benimle birlikte olmak ister misin' tarzinda konusulmali, o arada kadin ben kendimi evlilik oncesi iliski yasamaya hazir hissetmiyorum der, adam da anlar ha ok demek ki bakire der ona gore nasil bir iliski istiyor onu dusunur.

( kusura bakmayin yukarda zar diktirme konsuunda oyle yazdim cunku yuz erkekle yatmak ve gogsunu gere gere bakire degilim demek bence once yasayip sonra boyle bir ikiyuzluluge basvurmaktan daha erdemli bir davranis-tecavuze ugramis olup veya cok muhafazakar bir cevrede can korkusu yuzunden buna basvurmak zorunda kalanlari tenzih ediyorum)

+1000
Ayrıca konu sahibi de eksiklik hissediyor belli, e hal böyle olunca o zihniyetteki adamlar(!) daha bir inanıyorlar haklı olduklarına...

Söylediği ilk anda rezil etmeliydi onu. Adam giderken hala yeşilçam replikleriyle “nolamaz, neşe dosta ne derim ahh seviyorum uleğğn nedeen yaptın nedeğğn nedeeğğn” diye gitmiş, hanım kızımız da üzülüyor sevineceği yerde

Pipisiyle ilgili problemi olmayan bir erkekle birlikte olursan bir sorun olmayacaktır. Bamya pipili ve kadını tatmin etmeden kendi işini gören erkekler, yetersizliklerini gizleyemeyecekleri için kadının bakire olmasını istiyorlar. Tam da bu yüzden orgazm nedir bilmeyen, üç dakikada işini bitirip kalkan adamları normal zanneden kadınlar var bu ülkede. Hepsi de bakire evlenenler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…