- 10 Ocak 2016
- 1.136
- 2.375
- 133
seninki tek tek cevap yazmak değil sorduğun soruyla ilgili yüzlerce cevap yazıldı ama sen hala sorulmadığı halde verilen cevaplarla ilgileniyorsun ya da kendi kendine arabesk şeyler yazıyorsun adam sevmedi senin örtülecek saklanacak bir kusurun yok neden illa kendini böyle eziyorsun sen kendini ezersen kim neyi seni yüceltsinNeden tersleniyorsun pardon ama tek gek yaziyorum cevap ne kadar meraklisn zit davranmaya insana ya
universite yillari sirasindaki bir erkek arkadasim bana bunu hic caktirmazken megerse kankasina ilk benimle birlikte oldu demis. (aklinca beni koruyormus ama mert adam bunun lafi gectigini anda sana ne der cekilmez mi kenara? bircok kadina romantik gelebilecek olan bu davranis beni ondan igrendirmisti. sanki beni pavyondan cikardi salak. )bunu ogrenir ogrenmez dunyayi basina yiktim. gittim arkadasina da soyledim . benim bacak aramdan ikinize ne? neyse bundan sonra birbirinize anlatir durursunuz diye. Kendimi hazir hissettigim zaman istedigim insanla birlikte oldum. bundan utanmadim ve en ufak imada dahi bulunan insanlari hemen hayatimdan cikardim cunku bu sekilde hayat gecmez. Esimle aramizda bunun konusu bile gecmedi. hala kac kisiyle oldum kimle ne yasadim bilmez. sormadi bile. ben de sormadim. cunku hakkaten kimseyi ilgilendirmez. cunku insan sadece evlendigi kisiye asik olmus olacak ondan etkilenmis olucak diye bir kural yok. esimden once de asik oldum hem de korkutuk ama bu esime olan hislerimi degersizlestirmiyor. aksine daha da yuceltiyor bence cunku esime korkutuk degil ama kalbimin tum acikligi ile bagliyim ve seviyorum. kendimi yirmili yaslarimda bu kadar mutlu hatirlamiyorum. Simdi o yillarda olmus seylerin envanterini cikarmaya kalkismak benim ona sevgimi mi ispatlayacak? Kendine guvenen erkek halinden tavrindan oylebir belli oluyor ki. Esim her anlamda beni mutlu edebildiginin farkinda o yuzden gozumun ondan baskasini gormediginin de farkinda ve bence bundan daha erkekce ve daha cekici birsey yok :) Kendine zerre guveni olmayan erkeklerin sahte delikanlilik rol kesmeleri yuzunden kendinizi degersizlestirmeyin.
ay tam da ikinci sezonun zevkiyle agzim kulaklarimdayken nick iniz cok guzel geldi :)Olması gereken budur.
müslüman ülkeyiz diyen bile çıktı daha yaşadığı ülkenin anayasasını bir kere okumamış insanlar var toplum olarak %70 imiz net yanlış şeyler yapıyor zaten bıkmadık insanları kadın erkek diye ayırıp kafamıza illa kendi inançlarımıza göre yargılamaktanBir de su yaptin bir hata mentalitesinden ciksak mi artik? hayatta hersey insanlar icin ve kendi degerinizi gene siz belirliyorsunuz. kendinize defolu mal muamelesi yaparsaniz veya etrafinizdaki kadinlara 'yazik, kandirilmis, tovbe etsin, insallah evlenebilir' diyorsaniz toplum olarak cogu seyi yanlis yapiyoruz demektir. Isin din kismini ise kenara birakiyorum cunku herkesin dini inanci kendine.
Öf bu ne yahu barzo barzo laflar
Deliyürek neyin zannediyor kendini zaar
universite yillari sirasindaki bir erkek arkadasim bana bunu hic caktirmazken megerse kankasina ilk benimle birlikte oldu demis. (aklinca beni koruyormus ama mert adam bunun lafi gectigini anda sana ne der cekilmez mi kenara? bircok kadina romantik gelebilecek olan bu davranis beni ondan igrendirmisti. sanki beni pavyondan cikardi salak. )bunu ogrenir ogrenmez dunyayi basina yiktim. gittim arkadasina da soyledim . benim bacak aramdan ikinize ne? neyse bundan sonra birbirinize anlatir durursunuz diye. Kendimi hazir hissettigim zaman istedigim insanla birlikte oldum. bundan utanmadim ve en ufak imada dahi bulunan insanlari hemen hayatimdan cikardim cunku bu sekilde hayat gecmez. Esimle aramizda bunun konusu bile gecmedi. hala kac kisiyle oldum kimle ne yasadim bilmez. sormadi bile. ben de sormadim. cunku hakkaten kimseyi ilgilendirmez. cunku insan sadece evlendigi kisiye asik olmus olacak ondan etkilenmis olucak diye bir kural yok. esimden once de asik oldum hem de korkutuk ama bu esime olan hislerimi degersizlestirmiyor. aksine daha da yuceltiyor bence cunku esime korkutuk degil ama kalbimin tum acikligi ile bagliyim ve seviyorum. kendimi yirmili yaslarimda bu kadar mutlu hatirlamiyorum. Simdi o yillarda olmus seylerin envanterini cikarmaya kalkismak benim ona sevgimi mi ispatlayacak? Kendine guvenen erkek halinden tavrindan oylebir belli oluyor ki. Esim her anlamda beni mutlu edebildiginin farkinda o yuzden gozumun ondan baskasini gormediginin de farkinda ve bence bundan daha erkekce ve daha cekici birsey yok :) Kendine zerre guveni olmayan erkeklerin sahte delikanlilik rol kesmeleri yuzunden kendinizi degersizlestirmeyin.
Ee farklı bir şey beklenmezdi zaten bu zihniyetten...Kusmalar geldi bana da okudukça. Yeminlen tiksindim.
yok artikkkZarın ne önemi varmış ki.. saçma geldi bana. Ben eşimle evlenirken başkası olmamıştı ilk eşimle birlikte oldum ama öyle bakire olduğuma dair bir şey gelmedi benden eşimde hiç sormadı bende şaşırdım allah allah filan oldum :))) yıllar sonra 3. Kez düşük yapıp kürtaj olduktan sonra rahatsızlandım doktor beni incelerken aaa siz hala bakiresiniz dedi :)) düşün o kadar cinsel ilişki 3 kürtaj yine de yırtılmamış .
Evet canım sadece biraz hasar görmüş ama duruyor dedi. Hala daha da duruyordur çünkü ilk Doğumun sezeryan.yok artikkk
Hahahaha.....çok komikmiş :)))Ne zarmış anam seninki de kale kapısı mübarek
Ee farklı bir şey beklenmezdi zaten bu zihniyetten...
“Adamım ben,erkeğim ulen! Katil etme beniğğ, seni böyle kabul edemem”
okudugunuzu anlamadiniz sanirim. kiz diktirmis zarini ve kendisini en degmemis gul goncasi ambalajiyla sunmus kocisine. Adam da beni kandirdin demis. Belki iliski sirasinda bu konu konusulsaydi sorun olmazdi adamin dedigine gore.Oyle okudum ben bilmiyorum ki. Vicdan azabi mi yasamis tanidiginiz? Zor durum yasadigi belki de suan soylemedigi icin pisman iste
ay tam da ikinci sezonun zevkiyle agzim kulaklarimdayken nick iniz cok guzel geldi :)
Hayır sen onu beyinsiz kabul ediyorsun, o seni kabul etmiyo bi de
Ya neyse, konuya hem yazasım var hem yazasım yok.
Benzerleri açılıp duruyor, hep aynı şeyi söylüyorum-söylüyoruz.
Biz kadınlar kendimize nasıl değer biçiyorsak, karşımızdakinden de öyle muamele görüyoruz bu kadar basit.
Nasıl düşünüyor, neyi nasıl yaşıyorsak, o tarz insanlarla karşılaşıyor, benzer tipleri kendimize çekiyoruz.
Kafalar bi değişecek önce, kadın bi insan olduğunu bilecek önce, bak bakalım o bekareti gelip de böyle elin ne idiğü belirsizleri sorabiliyor mu sana üç kuruşluk aklıyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?