Bekaret sorunu

İnanın ben de anlamadım, geçmiş günahlara girdik konuşurken sormaz olaydım en büyük günahın ne ki dedim ama gülerek, hani alaya alıp yazarsın ya... yazıverdi. Şok oldum ben de
bunu en büyük günah olarak anlatan kişi sizin bekaretinizi kafaya takar. bence yol yakınken dönün.

Herkes ayni degil malesef, bana kalsa bence de konusulmamali ama bazen boyle seylere takacagini asla dusunmedigin kisiler bile cok önem veriyor olabiliyor.
Bunlar konusulmadan ve soylenmeden evlilik yapildiktan sonra cok daha kirici söz ve hakaretlere maruz kalan kadinlar var. Bir tanesini yakindan taniyorum. Adam bosanmak istiyor ilk gecelerinden sonra, o arkadasim bileklerini kesti vs. Suan hala evliler tabi.
Bazilarinin önemsememesi, bu tip erkeklerin cikabilecegi gercegini degistirmiyor.

Yok cafede konuşmadık mesajla yazdı

o zaman gayet planlı programlı sizin ağzınızı aramış.

zaten böyle şeyleri yazılı yazmayın bence, bakın kızınız kendi ağzıyla yazdı olur.

madem aileme söyler korkunuz olabilecek biri o güvensizliği almışsınız bence sevgili moduna geçmeden biraz daha gözlemleyin temkinli olun yani.

Şimdi yargılanmayacaksam bir şey diyeceğim size aile yapısı olarak vs inançlı biri evlenmem taraftarı ailem, ben de farklı şeylere bulaştım.

Kendi vicdanına diyorum ki, bunu hiç yapmayan, yapsa da itiraf etmeyen o tip bir aileden çıkma adamla olacağıma, acaba ne oldupunu bildiğim adama kendimi saklayarak mı davransam. Vicdanım daha rahat sanki ne de olsa o da aynı yolun yolcusu gibi düşünüyorum.

Siz ilişkisini sormamışsınız, kendisi söylemiş kaf arasında. Şimdi sizin söyleme yükümlülüğünüz yok bana göre. Kendiniz sorsanız, o da size sorsa durum değişirdi.

Ayrıca adam sorun edecek bir tipe benziyor. İlişki oturmadan uzaklaşın derim.

Nasıl yani anlatmaya mı bulaşmayayım, yoksa adama mı?
Adama bulaşma.
Saklayamazsın çünkü seninki normal bir ilişki değil, birlikte yaşamışsınız.
Şimdi olmasa bile illa ki öğrenecek.

Konu açıldığında keşke soyleseydiniz.inanclari gereği kabul etmeyecek olan adam kendisi de yapmazdı. Ayrıca evlenme yolundaysaniz bunu saklamanin bı anlamı yok. Ayrıca gerçekten aile içinde sizi ifşa etme ihtimali olan bir insan ,insan demek de zor çünkü insanı değerleri oturmamistir

Bekareti ondan çok siz takıyorsunuz sanki.

Hem beni yargılamayın diyorsunuz hem o da aynı yolun yolcusu diyorsunuz. Kendi kendinizi aşağılıyorsunuz farkında mısınız? Adamı yargılamadan önce siz ne kadar dürüstsünüz? Kendinizi olduğunuzdan farklı gösterip evlenmek ne kadar doğru? İnsan eşine güvenemeyecekse kime güvenecek? Sizin gibi düşünen bir adamla evlenmek yerine neden farklı bir heyecan arıyorsunuz?

Neden yeni bir ilişkiye başlarken kaç kişiyle birlikte olduğunuzu taaa en ince ayrıntısına kadar anlatma zorunluluğu hissediyorsunuz. Vücuda mikropların girmesini engelleyen küçücük bir delik için bu kadar stres yapmaya değmez. Bana kaç kişiyle ne yaptığını anlatan erkekler ve kadınlar çok itici geliyorlar. Direkt uzaklaşıyorum böyle insanlardan. Birazdan ahlak bekçileri de gelir zaten, bir sürü kişi banlanır.

Bana kalsa ben ne anlatma ne duyma taraftarıyım, yani bilerek sormadım da, şakayla karışık bir muhabbette söyleyiverdi. O yüzden ben de ne yapacağımı bilemedim

Yok hayır haklısınız belki o ağır bir laf oldu ama başka türlü ifade edemedim, en kolay yoldan ifade edebilmek adına yazdım onu
Birşeyler yaşamışsın geçmiş bitmiş.
Kendini yerlerde falan görüyorsun sanırım, bekareti takıntı yapacaksan ne diye bu işlere giriştin ki.
Ayrıca bu adam bana pek tekin gelmedi.
Ultra inançlı biriyse neden açık açık böyle şeyler yazıyor?
Ayrıca çok inançlıysa neden cinsellik yaşamış?
Ha birşeyler yaşamasa en fazla "ben daha önce kimse ile özel durumlar yaşamadım haliyle evleneceğim insanda da bu durumu ararım" der geçerdi.
Adamın zihniyeti değişik.
Bunun esnek zardan da haberi yoktur
Herkes oluk oluk kanamıyor yani
Kanamazsan kavga çıkarmayacağı ne malum?
Bu riske girmeye değmez.

İnanın ben de anlamadım, geçmiş günahlara girdik konuşurken sormaz olaydım en büyük günahın ne ki dedim ama gülerek, hani alaya alıp yazarsın ya... yazıverdi. Şok oldum ben de

Yahu adamın geçmiş günahlarından sana ne :) Sen şansını zorlamışsın bence o da anlamış şimdi adam kötü, inançlı falan.. Biri bana geçmiş günahlarımı sorsa belli ki anlatmak istediği bir şey var derim :) Sana ne adamın günahlarından çetelesi sana mı kaldı hey Allahım ya :)

Hahahah ya yok öyle bir durum değildi espri yapıyorduk, benim günahlarımın kefareti işte falan dedi başına gelen kötü bir şey için ben de en büyük günahın ne ki diye şaka yollu dedim alaylı bir şekilde... hani olur ya omik bir şey yzacak sandım, tamamen ciddiyetsiz esprili bir konuşmaydı çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…