Bekaret sorunu

Herkes herşeyi bilmek zorunda değil. Keşke oda söylemeseydi. Benim bakış açım şöyle, yaptığım hataların üzerine bir çizgi çektim ve yepyeni bir sayfa açtım. Yani artık ben yeni bir insanım, geçmişim çöp. Karşımdaki insanda ne yaşadıysa yaşamış, onuda sormam.

2 aylik bir ilsiki ivin soylemek dogru degil ben hic inanmiyorm 10 sene once ypatigina inacli olup olmamakla alaksi yok bence bu konulari konusmak istemiyorm de ciddiye binince zaten anlatmak gerktgini anlarsin.

Başına kakamaz kendi de yaşamış. Sen de ona aynı muameleyi yaparsın o yaparsa.
Ben flört aşamasında bu konuların konuşulmasını çok doğru bulmuyorum, hatta hiç doğru bulmuyorum.
İlişkimin 5.yılındayım daha bi kere bunun konusu açılmadı bizde o bana sormadı ben de ona. Sorsaydı eğer yapmış olsaydım da yaptım derdim beni bu yüzden bırakacaksa baştan bıraksın.
Bence bu konuları tamamen kapatıp birlikte mutlu olmaya bakın böyle şeylerin konuşulması çok lüzumsuz.

Siz cinsel hayatınızı dilediğiniz gibi yaşama özgürlüğüne sahip olduğunuz gibi kişinin de bekarete önem vermesi yada vermemesi kendi özgürlüğüdür bunu sorun edecek kişilerle birliktelik yaşamayın bugün kabul etse bile eğer bekarete önem veren bir kişisiyse ileride sorun etme ihtimali yüksek bunu sorun edecek bi tipse ayrılın önce ki ilişkinizi anlatmak zorunda değilsiniz ki durumu kötüye kulllanma gibi sorun da ortaya çıkabilir

Madem o kadar takıldın ben olsam şu yemi atardım "Ben takılmam insanların birlikte olup olmamasına, o an o kararı vermişsin sonra pişman olmuşsun ama mesela bir şeyler yaşayan erkeklerin evlenirken illa hiç kimseyle birliktelik yaşamayan birini istiyorum diye diretmelerini tuhaf buluyorum, sen ne düşünüyorsun bilmiyorum ama vs vs"
Onun cevabına göre konu hakkında ne düşündüğünü anlardım

zekice

Düzgün bir erkek yanındaki kadına geçmişteki ilişkilerini sormaz. 5 senedir evliyim 1 yılda sevgililik. Daha bir kez bile eşim eskilerle ilgili bişey sormadı, merak etmedi, bekaretmiş bilmem neymiş o konuya hiç girmedik bile. Bu konuşmaları çok basit buluyorum, bir kadına bakirelik soran erkek basittir .

o bana sormadı zaten o anlattı sadece ben de bişi demedim

İnançlı mı, yobaz mı? İkisi arasında çok fark var çünkü.
Bir de Türk erkeklerinin çoğunluğu, inançtan bağımsız olarak da “el değmemiş kız” istiyorlar. Tamamen kabullenmekle ilgili. Bir an önce konuyu paylaşın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…