haklısınız da insan karşıdakinin de doğruluğundan asla tam emin olamaz ki. Biz kadınlar doğrucu davutluğumuzdan ezilmiyor muyuz biraz da?Vayyy arkadaş ya bu mudur doğruluk? Keşke kafalara da operasyon yapılsa ya..
bilemiyorum işte orasını, inanın ben de farklı fikirlere muhtacım. o doğru ya da bu doğru demiyorum da.Sizce evlilik böyle bi yalan üzerine kurulurmu huzursuzluk yaratmazdı aynı durum erkek içinde geçerli
erkekte beraket diye bir durum yok km mi bağlatcaz. belki daha çok kişiyle olmuştur. erkekte o intiraf etmedikçe öğrenemiyorsun. kadının hemen belli oluyor. ayrıca nerden bilsin bu kız o kişi karşısına çıkacağını belki birlikte olduğu kişide evlencez dedi çok takılmayın böyle bekaretmiş bilmem neymiş. ambalaj açılınca birşey mi oluyor sankiSizce evlilik böyle bi yalan üzerine kurulurmu huzursuzluk yaratmazdı aynı durum erkek içinde geçerli
Bu fikir baya hoşunuza gitti ama şakın böyle bi hataya düşmeyin kabul etmeyecek biriyse mecbur bırakmayın herkesin kendi görüşü evlilik öncesi bana ilişki kesinlikle yanlış ama bunu yaşamış. Kişiye tü kaka diyemem bu hakkı kendim de görmem kişinin kendi tercihibilemiyorum işte orasını, inanın ben de farklı fikirlere muhtacım. o doğru ya da bu doğru demiyorum da.
Bu sizin fikriniz böyle düşünmeyenleri haksız bulmayın erkek içinde kadın içinde tercih meselesi bakire olmaya bakir erkek isteyebilir ve tam tersi de olabilir ben kadın yada erkek için konuşmuyorum sadece böyle bi yalanla yola çıkılmazerkekte beraket diye bir durum yok km mi bağlatcaz. belki daha çok kişiyle olmuştur. erkekte o intiraf etmedikçe öğrenemiyorsun. kadının hemen belli oluyor. ayrıca nerden bilsin bu kız o kişi karşısına çıkacağını belki birlikte olduğu kişide evlencez dedi çok takılmayın böyle bekaretmiş bilmem neymiş. ambalaj açılınca birşey mi oluyor sanki
ağzını yokla bence, bakire olmayan biri hakkında ne düşünüyor...sen şimdi söylemesen bile ortya çıkcak evlenince..bu konuda hassas ise önceden bilmesi gerekir...başa kakma durumu elbette olabilir, örneğin anlaşamadın, boşanmak istiyorsun bunu dile getirebilir herkesin yanında...Öncelikle herkese iyi günler. Başlık için kusura bakmayın, herkesten özür dilerim. Ayrıca eleştirecek olan kişiler hakaretvari olmadıkça tüm eleştirilere açığım,kadın olduğumuzu hatırlayıp birbirimize daha yapıcı eleştirilerde bulunursak sevinirim.
Yaklaşık 11 ay kadar evvel başımdan çok kötü bir ilişki geçmişti. Hakaret, aşağılama, yalanlar, tehdit vs derken birlikte yaşadığım kişiden ayrıldım ve başka bir şehire yerleştim. O zamanlar yazmışım hatta. Neyse yaklaşık 2 hafta kadar evvel biriyle tanıştım, kariyerli iyi birine benzeyen inançlı bir adam. Benden 7-8 yaş büyük. Üçüncü kez buluştuktan sonra yaklaşık 10 sene evvel biriyle birkaç kez ilişkiye girdiklerini öğrendim. Yalnız ben de bakire değilim ve bunu açıklayamadım öğrendiğim anda. Şimdi vicdani olarak arada kalıyorum, bir yandan açıklamam gerektiğini düşünürken diğer yandan inançları gereği böyle bir şeyi kabul etmeyeceğini vs düşünüyorum. Önceki ilişkimden kaynaklanan güvensizlikten ötürü de kimseye güvenemiyorum ya ilerde iş ciddiye binip ailemle vs tanıştırdığımda bir sorunda beni ifşa ederse ya da evlenince bunu başıma kakarsa diye düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım? Ne düşünüyorusunuz?
Öncelikle herkese iyi günler. Başlık için kusura bakmayın, herkesten özür dilerim. Ayrıca eleştirecek olan kişiler hakaretvari olmadıkça tüm eleştirilere açığım,kadın olduğumuzu hatırlayıp birbirimize daha yapıcı eleştirilerde bulunursak sevinirim.
Yaklaşık 11 ay kadar evvel başımdan çok kötü bir ilişki geçmişti. Hakaret, aşağılama, yalanlar, tehdit vs derken birlikte yaşadığım kişiden ayrıldım ve başka bir şehire yerleştim. O zamanlar yazmışım hatta. Neyse yaklaşık 2 hafta kadar evvel biriyle tanıştım, kariyerli iyi birine benzeyen inançlı bir adam. Benden 7-8 yaş büyük. Üçüncü kez buluştuktan sonra yaklaşık 10 sene evvel biriyle birkaç kez ilişkiye girdiklerini öğrendim. Yalnız ben de bakire değilim ve bunu açıklayamadım öğrendiğim anda. Şimdi vicdani olarak arada kalıyorum, bir yandan açıklamam gerektiğini düşünürken diğer yandan inançları gereği böyle bir şeyi kabul etmeyeceğini vs düşünüyorum. Önceki ilişkimden kaynaklanan güvensizlikten ötürü de kimseye güvenemiyorum ya ilerde iş ciddiye binip ailemle vs tanıştırdığımda bir sorunda beni ifşa ederse ya da evlenince bunu başıma kakarsa diye düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım? Ne düşünüyorusunuz?
bi erkek yaşadığı ilişkiyi anlatmaz o sizi denemiş ağzınızı aramış bence söylemeyin bir daha böle konu açılırsa sende ben geçmişte yaşayan bi insan değilim benm için önemli olan karakter dersin hem bu durumda bu konu hakkında düşünceni öğrenmiş olurÖncelikle herkese iyi günler. Başlık için kusura bakmayın, herkesten özür dilerim. Ayrıca eleştirecek olan kişiler hakaretvari olmadıkça tüm eleştirilere açığım,kadın olduğumuzu hatırlayıp birbirimize daha yapıcı eleştirilerde bulunursak sevinirim.
bilmiyorlarÖnceki erkek arkadasinla beraber yaşadığını ailen biliyorsa, kardeş kardeş yaşamadığını da biliyorlardır herhalde, neden bu korku?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?