Bekaret sorunu

Yani yaptıgın şeyin arkasında durman lazım o senin doğrun çünkü, ona göre yanlışsa zaten senin icin dogru biri degildir. Saklayınca da vicdanınla mı ugrasıcaksın? Acıkca söylemelisin..

Herkes yaptığının ardında dursun kimse kimseyi zorla kabul etmek zorun da değil kimseyi de buna mecbur bırakmayın bir erkek ayrı evimiz olacak dediği halde annesinin yanına evlense nasıl kızıyorsak kandırmış oluyorsa bunun bundan farkı ne insanlara istemediği hiç bişeyi kabul ettirmeye çalışmayın

Sizce evlilik böyle bi yalan üzerine kurulurmu huzursuzluk yaratmazdı aynı durum erkek içinde geçerli
erkekte beraket diye bir durum yok km mi bağlatcaz. belki daha çok kişiyle olmuştur. erkekte o intiraf etmedikçe öğrenemiyorsun. kadının hemen belli oluyor. ayrıca nerden bilsin bu kız o kişi karşısına çıkacağını belki birlikte olduğu kişide evlencez dedi çok takılmayın böyle bekaretmiş bilmem neymiş. ambalaj açılınca birşey mi oluyor sanki

10 sene önce biriyle birlikte olmuş da, 10 senedir başka hiç mi kimseyle olmamış, pek anlamadım ama neyse..
Bence yalan olmaz, söylemen gerekiyorsa şöyle, ayrılırsa kendi bilir.
Ha tabi evlenmeyi düşünüyorsunuz anlat, yoksa ne gerek var.

Dini inancı zirvede olan birinin 3.buluşmada cinsel hayatını anlatması, o inancının göstermelik oldugunu gösterir. Bu inanca sahip kişi öyle bi birliktelik yaşamanın günah oldugunuda bilir. Şu an senle görüşmeninde..
Resmen yalan söylüyor. Tipik erkek kandırmacası. Seni çözmeye calısıyor. Yol ver gitsin

Başlanmış yine "konu neden oraya geldi" diyenler. Geliyor işte laf lafı açıyor. Ne hassas bazı kadınlar da yahu..
Ben de biliyorum önceki ilişkilerini ne olmuş yani? Bunu konuşmanın belirli bir zamanı mı var?

Konu sahibi söylemek için acele etme.
@RIVAVIRA nın ilk yorumuna katılıyorum.
Aslında Türk erkekleri sözkonusu olunca dürüstlük fazla gibi geliyor ama anlatacaksan da sakın detay verme.
Söylersen de ezilip büzülme. Sen anlattın ben de anlattım diye doğal davran.
Çoğu kadın burada hata ediyor. Büyük bir suç işlemiş gibi anlatıyorlar..
Yazışmalarda falan konu oraya gelirse devam ettirme..

Bu adam evleneceğim adam diyene ve o yola girene kadar güvenme..

bilemiyorum işte orasını, inanın ben de farklı fikirlere muhtacım. o doğru ya da bu doğru demiyorum da.
Bu fikir baya hoşunuza gitti ama şakın böyle bi hataya düşmeyin kabul etmeyecek biriyse mecbur bırakmayın herkesin kendi görüşü evlilik öncesi bana ilişki kesinlikle yanlış ama bunu yaşamış. Kişiye tü kaka diyemem bu hakkı kendim de görmem kişinin kendi tercihi

Bu sizin fikriniz böyle düşünmeyenleri haksız bulmayın erkek içinde kadın içinde tercih meselesi bakire olmaya bakir erkek isteyebilir ve tam tersi de olabilir ben kadın yada erkek için konuşmuyorum sadece böyle bi yalanla yola çıkılmaz

Kesinlikle söyleme ne kadar ilişkiniz ileri gitsede bence söyleme bu sadece seni ilgilendirir ki erkekler bu konuda çok acımasız oluyorlar kendileri sütten çıkma ak kaşıkmış gibi ilerde seni bu konudan vurursa kaldıramazsınız

ağzını yokla bence, bakire olmayan biri hakkında ne düşünüyor...sen şimdi söylemesen bile ortya çıkcak evlenince..bu konuda hassas ise önceden bilmesi gerekir...başa kakma durumu elbette olabilir, örneğin anlaşamadın, boşanmak istiyorsun bunu dile getirebilir herkesin yanında...

Sizi olduğunuz gibi kabul etmeyeceğini düşündüğünüz biriyle görüşmeyin. Ama nasıl düşündüğünü öğrenmek için yeni tanıştığınız birine özel hayatınızı anlatmak zorunda da değilsiniz. Genel hal ve tavırlarından anlayabilirsiniz. Veya bekaret ve evlilik öncesi ilişki konusunda neler düşündüğünü sorabilirsiniz. Bekaretin önemli olduğunu söylerse, “bence de önemli” diyebilirsiniz ki yalan değil, bakire değilsiniz ama çok önemsiyorsunuz. Veya “evlenmeden birliktelik yaşamayı düşünmüyorum” gibi yuvarlak şeyler söyleyebilirsiniz. Eğer bekareti önemsiyorsa, birkaç kez daha buluşup, sonra da ayrılırsınız. Böylece arkanızdan konuşacak malzeme vermemiş olursunuz.

bi erkek yaşadığı ilişkiyi anlatmaz o sizi denemiş ağzınızı aramış bence söylemeyin bir daha böle konu açılırsa sende ben geçmişte yaşayan bi insan değilim benm için önemli olan karakter dersin hem bu durumda bu konu hakkında düşünceni öğrenmiş olur

hiç hoş değil yaa üstüne üstlük yalan söylemiş bir de, 10 yıl önce biriyle oldum bilmem ne ne saçma gereksiz laflar...
Nasıl inanıyorsunuz hala böylelerine anlamak mümkün değil. Bir de inançlı ayağına yatıp seni beğenmeyecek.
Off içimi karalar bağladı.

bence söyleme ilişki ilerlesin bir hele ,bide sana geçmişini anlattığınıda sustur bence ona vurgula benden sonraki hayatın beni ilgilendirir öncesi değil.

Bazı şeyleri paylaşmak için çok ileri bir ilişkiniz olması gerekir ayrıca kızlara katılıyorum kendi yaptığı bir günah için sizi asalamasi yada kabullenmeme gibi bir durum olması söz konusu olmamalı..He buna rağmen şöyle birşeyle var böyle durum yaşayıp partneri ile paylaşan ve evlenen mutlu yuva kurabilen insanlar da var ve son olarak bazı erkekler bakire olmadıklarını anladığı kızlara bu tarz yemler atıp konuşturmaya da çalışıyor yani anlamış olup sizınde paylasmanizi beklemiş olabilir hersey konuşarak çözülür bence zaten 3 cü buluşma demek yeni bir ilişki demek kaybetsek bile çok canin acımaz diye düşünüyorum

Önceki erkek arkadasinla beraber yaşadığını ailen biliyorsa, kardeş kardeş yaşamadığını da biliyorlardır herhalde, neden bu korku?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…