- 16 Eylül 2018
- 234
- 339
- 103
- 28
Ben anlamiyorum hanim ablalar bu kadinlardaki girdigi kabin seklini alma durumunu sivi degilsiniz rahat olun o inancli diye kendinizi onun kalibina sokmayin cogu kisinin evliliginde de temel sorun bu o neder ne dusunur diye kafa patlatip onun sinirlariyla yasamak bir de ben anlayamiyorum erkek milletini kendisi calip size ahlak satamaz. Gecmisi gecmiste birakin anlatmaya deger birsey gormuyorum ben. Zaten sizi kendisinin de yaptigi birseyden yargilayacagini dusunuyorsaniz tekmeyi basin gitsin. Siz cinsel bir obje korunmak zorunda olan bir madde degilsiniz iliskiniz olduysa olmus ne olacak yani sizden kiymetlimi bekaretiniz caniniz sagolsunÖncelikle herkese iyi günler. Başlık için kusura bakmayın, herkesten özür dilerim. Ayrıca eleştirecek olan kişiler hakaretvari olmadıkça tüm eleştirilere açığım,kadın olduğumuzu hatırlayıp birbirimize daha yapıcı eleştirilerde bulunursak sevinirim.
Yaklaşık 11 ay kadar evvel başımdan çok kötü bir ilişki geçmişti. Hakaret, aşağılama, yalanlar, tehdit vs derken birlikte yaşadığım kişiden ayrıldım ve başka bir şehire yerleştim. O zamanlar yazmışım hatta. Neyse yaklaşık 2 hafta kadar evvel biriyle tanıştım, kariyerli iyi birine benzeyen inançlı bir adam. Benden 7-8 yaş büyük. Üçüncü kez buluştuktan sonra yaklaşık 10 sene evvel biriyle birkaç kez ilişkiye girdiklerini öğrendim. Yalnız ben de bakire değilim ve bunu açıklayamadım öğrendiğim anda. Şimdi vicdani olarak arada kalıyorum, bir yandan açıklamam gerektiğini düşünürken diğer yandan inançları gereği böyle bir şeyi kabul etmeyeceğini vs düşünüyorum. Önceki ilişkimden kaynaklanan güvensizlikten ötürü de kimseye güvenemiyorum ya ilerde iş ciddiye binip ailemle vs tanıştırdığımda bir sorunda beni ifşa ederse ya da evlenince bunu başıma kakarsa diye düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım? Ne düşünüyorusunuz?
senin ağzını aramış 3.kez buluşuyo hopp hemşo banane senin yatagından dersin daha o kdr samimi değilsin .girme kurcalama tanıdıkça o işleri takan biriyse ayrılırsın ilerde iş ciddiye binerse çok söylenir zaten bakire değildin vs vs hakaretler içerebilir.biraz tanı yine aynı konuyu açarsa hayırdır de 4 kere buluştuk agzında hep geçmiş cinselliğinÖncelikle herkese iyi günler. Başlık için kusura bakmayın, herkesten özür dilerim. Ayrıca eleştirecek olan kişiler hakaretvari olmadıkça tüm eleştirilere açığım,kadın olduğumuzu hatırlayıp birbirimize daha yapıcı eleştirilerde bulunursak sevinirim.
Yaklaşık 11 ay kadar evvel başımdan çok kötü bir ilişki geçmişti. Hakaret, aşağılama, yalanlar, tehdit vs derken birlikte yaşadığım kişiden ayrıldım ve başka bir şehire yerleştim. O zamanlar yazmışım hatta. Neyse yaklaşık 2 hafta kadar evvel biriyle tanıştım, kariyerli iyi birine benzeyen inançlı bir adam. Benden 7-8 yaş büyük. Üçüncü kez buluştuktan sonra yaklaşık 10 sene evvel biriyle birkaç kez ilişkiye girdiklerini öğrendim. Yalnız ben de bakire değilim ve bunu açıklayamadım öğrendiğim anda. Şimdi vicdani olarak arada kalıyorum, bir yandan açıklamam gerektiğini düşünürken diğer yandan inançları gereği böyle bir şeyi kabul etmeyeceğini vs düşünüyorum. Önceki ilişkimden kaynaklanan güvensizlikten ötürü de kimseye güvenemiyorum ya ilerde iş ciddiye binip ailemle vs tanıştırdığımda bir sorunda beni ifşa ederse ya da evlenince bunu başıma kakarsa diye düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım? Ne düşünüyorusunuz?
Daha evvelki yazılarımda hepsine cevap verdim. Eskiden o kadar inançlı değilmiş sanırım. O tip şeyler de ima etti. İnanın benim de kafam karışık.Inançlı bir adamsa kendi niye ilişki yasamış ?
Kendi yasadıysa seninkini de sorun etmemesi gerekir.
A a daha üç kere buluştuğum kişiyle konu nasıl buralara geldi o da var tabi
Ne olmuş o bakireye. Girdim günahına oldu bitti. Şimdi bakire istiyorum. He canım he Çok dürüst davrandı beyefendi... Yürüsün gitsin.Tav adam en son 10 yıl önce şey yaptım demiyor ki
Birinin günahına girdim diyor
Yani bakire biriyle ilişkiye girmiş .
Ben olsam söylerdim.
Eskiden öyleydi böyleydi kabul mü edelim. Neyse ne ? Ağız aramış boş muhabbetler net.Daha evvelki yazılarımda hepsine cevap verdim. Eskiden o kadar inançlı değilmiş sanırım. O tip şeyler de ima etti. İnanın benim de kafam karışık.
Senin fikirlerine uygun değilse yolver.Daha evvelki yazılarımda hepsine cevap verdim. Eskiden o kadar inançlı değilmiş sanırım. O tip şeyler de ima etti. İnanın benim de kafam karışık.
Ya gerçekten bu inanılacak birşey mi?En son 10 yıl önce mi şey etmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?