- 8 Ağustos 2014
- 1.894
- 3.443
- 158
bilmiyorlar
Yani en büyük günahın ne diye bi soru sormak da çok enteresan gerçektenİnanın ben de anlamadım, geçmiş günahlara girdik konuşurken sormaz olaydım en büyük günahın ne ki dedim ama gülerek, hani alaya alıp yazarsın ya... yazıverdi. Şok oldum ben de
doğru siz çok ahlaklısınız attığınız her adımı aileniz biliyor. Yılın aileye en çok haber veren kişisi seçildinz. Tebrikler :)))Anladım. Kırıcı olmak istemiyorum ama ailesinden böyle büyük bir şeyi gizleyen bir insan, erkek arkadaşından gizlerken niye vicdan yapsın ki? Onu da kandirin.
Ahlaksız diye bi kelime kullanılmamış diktirmeyi önerenlere beklediğim yorum diyorsunuz böyle yorumlara kızıyorsunuz hanım efendi karşınızdaki adam durumu anlamış kullanmanın peşinde sizde biraz daha aşık olsun vazgeçemeyecek sanıyorsunuz biz de hemcinsimiz olarak kullanılmayın ileride daha da üzülmeyin diye yorum yapıyoruz adam durumun farkında adam gibi adam olsa durumu anladığında uyuyorsa ses etmez ilişkiye devam ederdi uymuyorsa da yoluna bakar ayrılırdı bunun derdi bu konuları açtığına göre ortada adam aşık olmuyor başka şeylerin peşindedoğru siz çok ahlaklısınız attığınız her adımı aileniz biliyor. Yılın aileye en çok haber veren kişisi seçildinz. Tebrikler :)))
İnançlı biri geçmişi anlatmanın dinen yanlış olduğunu bilmiyor mu peki ? İlişkiye girmiyorum çünkü pişman olur falan tövbe eder ama cidden bu konuları konuşmak çok saçma. Sizin yerinizde olsam böyle özel durumu da kısa sürede tanıştığım birine söylemezdim belki de devam etmeyeceksiniz neden bilsin ki özelinizi.Öncelikle herkese iyi günler. Başlık için kusura bakmayın, herkesten özür dilerim. Ayrıca eleştirecek olan kişiler hakaretvari olmadıkça tüm eleştirilere açığım,kadın olduğumuzu hatırlayıp birbirimize daha yapıcı eleştirilerde bulunursak sevinirim.
Yaklaşık 11 ay kadar evvel başımdan çok kötü bir ilişki geçmişti. Hakaret, aşağılama, yalanlar, tehdit vs derken birlikte yaşadığım kişiden ayrıldım ve başka bir şehire yerleştim. O zamanlar yazmışım hatta. Neyse yaklaşık 2 hafta kadar evvel biriyle tanıştım, kariyerli iyi birine benzeyen inançlı bir adam. Benden 7-8 yaş büyük. Üçüncü kez buluştuktan sonra yaklaşık 10 sene evvel biriyle birkaç kez ilişkiye girdiklerini öğrendim. Yalnız ben de bakire değilim ve bunu açıklayamadım öğrendiğim anda. Şimdi vicdani olarak arada kalıyorum, bir yandan açıklamam gerektiğini düşünürken diğer yandan inançları gereği böyle bir şeyi kabul etmeyeceğini vs düşünüyorum. Önceki ilişkimden kaynaklanan güvensizlikten ötürü de kimseye güvenemiyorum ya ilerde iş ciddiye binip ailemle vs tanıştırdığımda bir sorunda beni ifşa ederse ya da evlenince bunu başıma kakarsa diye düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım? Ne düşünüyorusunuz?
İyi ki konu açmışsınız yoksa netleşmiyecekmişşşimdi az önce konuştuk, Ben dedim ki geçmişe önem vermiyorum söylememeni tercih ederdim. O da dedi ki ben de önem vermeyeceğini tahmin ediyordum. Teşekkür ederim, beraber beyaz bir sayfa açalım unutup dedi. şimdi ne denir bilemedim
Herkesin kendi seçimi ve kimse laf edemez.
Yalnız bu erkek size ilişkilerini anlattığı için ofsayt ve direkt şut.
O şu an senden trick'i aldı (geçmişe önem vermiyorum söylememeni tercih ederdim = yani benim de yaşadıklarım var ama söylemiyorum). Adam resmen seni denedi.. sen de tongaya düştün.. İnşallah adi ve kötü bir insan değildir ve bu durumu kullanmaz.şimdi az önce konuştuk, Ben dedim ki geçmişe önem vermiyorum söylememeni tercih ederdim. O da dedi ki ben de önem vermeyeceğini tahmin ediyordum. Teşekkür ederim, beraber beyaz bir sayfa açalım unutup dedi. şimdi ne denir bilemedim
Hiç bir şey söyleme benim için tıbbi yollara başvur manasına geliyor. Yani başka bir açıklaması yok zaten onun. Diğer söyle ya da ilerde söyle diyenlere zaten lafım yok.şimdi bu kardeşimiz hiç bişey söylemesin diyoruz da ilk gece ya adam sorgularsa? yani bi açıklama yapacak mı?
ben anlamadım...
Hiç bir şey söyleme benim için tıbbi yollara başvur manasına geliyor. Yani başka bir açıklaması yok zaten onun. Diğer söyle ya da ilerde söyle diyenlere zaten lafım yok.
İnanın ben de anlamadım, geçmiş günahlara girdik konuşurken sormaz olaydım en büyük günahın ne ki dedim ama gülerek, hani alaya alıp yazarsın ya... yazıverdi. Şok oldum ben de
Nasıl yani anlatmaya mı bulaşmayayım, yoksa adama mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?