Keşke ilk konum böyle çirkin bir şey için olmasaydı 17 aylık bir ilişkim var sevgilim dün gece konuşurken evlenmeden önce bekaret testi yaptırmak istediğini söyledi. Bakire olduğuma inandığını ama eskiden anneler gelini hamama götürürmüş gelenek bu gibi şeyler saçmaladı. Hayatım boyunca hiçbir zaman böyle bir hakarete uğramamıştım bakireyim ve ondan öncesinde başımdan hiçbir şey geçmedi kimseyle öpüşmedim bile ama buna inanması için benim ona ‘ben bakireyim’ cevabını vermemin yeterli olmaması gururumu kırıyor. Şu an askerde 2 ay sonra gelecek geldiğinde doktora onunla gidip doktordan cevabını aldıktan sonra ayrılmayı düşünüyorum ama çok canım yanıyor. Ve hala daha isteğinde haklı olduğunda ısrarcı güya benim bakire olduğumu biliyormuş ama yine de o doktora gidilecekmiş öyle söylüyor. Haftaya iki günlüğüne gel doktora gidelim bu iş uzamasın dedim yok gelemem param yok izin alamam gibi şeyler söyledi. Ayrıca ona göre kızların bu konuyu bu kadar abartması da saçmaymış kötü bir şey istememişmiş ve biraz önce yine bu konuyu konuşurken ‘ben senin napacağını anladım sonuç pozitif çıkarsa al bunları diyip bana atıp ayrılacaksın’ dedi pozitif çıkarsa ne demek hani şüphen yoktu dedim yanlış yazdım onu dedi