• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekaret testi yaptırmak istiyormuş

Askerden gelmeden yani askerliği bitmeden ayrılacağını düşünüyorum . Sanmam ama belki ders alir

Ben anlamadım burada niçin hakarete uğradığımı neden özsaygımı yitişmişim acaba? Üzüntümü paylaşmak istedim beni dinleyenlere teşekkür ederim ama bazıları ilk mesajdan sonra ayrıldık dememe rağmen ayrılmazsın sen buraya yazıyorum demiş başkası gider o testi yaptırır sonra ayrılmaz evlenir demiş bilmiyorum gerçekten yorum yapanlara çok teşekkür ederim ama hakaret duymak isteseydim buraya konu açmazdım. Konu nasıl kapatılıyor bilmiyorum lütfen kapatır mısınız Mune Mune

Ayni seyi anneniz babaniz yaptiracak olsa kiyametleri koparirsiniz gitmemek icin dik durup her lafi soylersiniz. Elalemin adami soyleyince mi gitmek bu kadar kolay geliyor? Oncelikle kendine saygin varsa kendini boyle kucuk dusurmezsin. Hic dusundunmu ordaki doktorun hakkinda ne dusunecegini? Oysa o kisi suan senin nisanlin bile degil bu konulara girmenin sscmaligini anlayamadim?
Seni asagiliyor resmen ve sen de sirf onu ikna edip sonra ayrilmak icn kendini kucuk dusureceksin. Ayrilacagim adam icin merdiven basamagina adim bile atmam
Ha ayrilmayacaksan o ayri.

Öncelikle senin adına çok üzüldüm. Senin durumunda olmak istemezdim hem güvenmiyor hemde güveniyorum imajı verip seni kandırıyor bence. Doktordan sonra asla görüşme bir ömür boyu vicdanı yesin bitirsin onu.

Keşke ilk konum böyle çirkin bir şey için olmasaydı 17 aylık bir ilişkim var sevgilim dün gece konuşurken evlenmeden önce bekaret testi yaptırmak istediğini söyledi. Bakire olduğuma inandığını ama eskiden anneler gelini hamama götürürmüş gelenek bu gibi şeyler saçmaladı. Hayatım boyunca hiçbir zaman böyle bir hakarete uğramamıştım bakireyim ve ondan öncesinde başımdan hiçbir şey geçmedi kimseyle öpüşmedim bile ama buna inanması için benim ona ‘ben bakireyim’ cevabını vermemin yeterli olmaması gururumu kırıyor. Şu an askerde 2 ay sonra gelecek geldiğinde doktora onunla gidip doktordan cevabını aldıktan sonra ayrılmayı düşünüyorum ama çok canım yanıyor. Ve hala daha isteğinde haklı olduğunda ısrarcı güya benim bakire olduğumu biliyormuş ama yine de o doktora gidilecekmiş öyle söylüyor. Haftaya iki günlüğüne gel doktora gidelim bu iş uzamasın dedim yok gelemem param yok izin alamam gibi şeyler söyledi. Ayrıca ona göre kızların bu konuyu bu kadar abartması da saçmaymış kötü bir şey istememişmiş ve biraz önce yine bu konuyu konuşurken ‘ben senin napacağını anladım sonuç pozitif çıkarsa al bunları diyip bana atıp ayrılacaksın’ dedi pozitif çıkarsa ne demek hani şüphen yoktu dedim yanlış yazdım onu dedi

Ve hala sevgilin mi? Ne yazdi arkadaşlar bilmiyorum ama beklemene ona kendini ispat etmene gerek yok biliyorsun değil mi? Hadi onu geçtim, böyle bir zihniyetle zaten evlenilmeyecegine göre ispata gerek te yok mantıken değil mi?

Allah askina kendini niye kucuk dusuruyosun senin namusun senin hayatin kimseye ispatlamak zorunda degilsin. Seninle sirf bakire olmadigin icin evlenmeyecek adam evlenmesin zaten. Bide doktora goturuyomus terbiyesiz kendini bilmez. Ayril kizim ayril aklini kullan boylesi insandan sana ne yar olur ne diyar.

Back
X