Bekaret testi

Evlendikten sonra şüphesi olursa o zaman gidersiniz
sana güvenmeyen inanmayan bir adamla evlenmen ne kadar doğru bilemiyorum
doktordan bunları dinlerken utanmayacak mı böyle bir durumun içinde olmaktan ?

Neyi soruyorsunuz ben anlamadim. Resmen sizi iki bacak arasindan ibaret dusunmus. Yok sevgisinden suphem yok bilmem ne birakin bunlari allah askina.
Soruyorsunuz bide ne tepki vereyim diye. Hic bi tepki vermeyin ne gerek var boyle gurur kirici biseyi kuzu kuzu kabul ettikten sonra neyin tepkisini vereceksiniz.
Hadi verdiniz iki uc gun tavir yaptiniz. E sonra? Gene devam
Sonucta seviyo !!! Ne matah

Neyi soruyorsunuz ben anlamadim. Resmen sizi iki bacak arasindan ibaret dusunmus. Yok sevgisinden suphem yok bilmem ne birakin bunlari allah askina.
Soruyorsunuz bide ne tepki vereyim diye. Hic bi tepki vermeyin ne gerek var boyle gurur kirici biseyi kuzu kuzu kabul ettikten sonra neyin tepkisini vereceksiniz.
Hadi verdiniz iki uc gun tavir yaptiniz. E sonra? Gene devam
Sonucta seviyo !!! Ne matah

Onun istegini yerine getirmeniz cok sacma, ama madem ona kesin kararlisiniz sonrasini soruyorsunuz, o zaman ispatlayin ve tekmeyi vurun.... Hadi cocugum sen yoluna ben yoluma diyip bitirin... Ama bunu yapmiycaksiniz, asagilanmakla kalacaksiniz ve bu terbiyesizle evleneceksiniz.... Mutluluklar...

azina saglik kardes nedir bu erkekleri bizi asagilamalri ya bizde buna neden goz yumuyoruz bunuda anlamis degilim

Sen ona isbat edersin de o sana isbat eder bilirimi acaba ayrıca sana guvenmiyor bi insan hem güvenip hem de evlenince kan gelmezse içimde şüphe olur demez mantik yokolur bu durum da yerin olsam gitmezdim haaaa coçok üstüme gelirse gider raporu alir ona da tekmeyi basardim uyanik olun bu ne iğrenç bir teklif böyle namusumdan şüphesi olan evlenmesini silahmi dayadim basina valla sinir oldum

bekarete neden onem veriyor? sizin kisilik haklarınıza saldırı olmuyor mu?
guvensizlikle alakası olmayan nedir? sizin soylediklerinizde yeterli gelmeyecek olan nedir?
diyelim siz kanıtladınız, o nasıl kanıtlayacak? siz nasıl ikna olacaksınız?

ve en onmelisi saygının daha en basta olmadıgı bir ilişkide hayatınızı birleştirmeyi nasıl dusunebiliyorsunuz?

azina saglik kardes nedir bu erkekleri bizi asagilamalri ya bizde buna neden goz yumuyoruz bunuda anlamis degilim

Bu arada dertlican sen nickini değiştirsen be? Hayata biraz daha pozitif baksan keşke, daha neşeli bir isim bulsak sana ? HAppyGirl ya da çılgın_kız mesela? Dertli olma artık, mutlu ol Vallahi üzülüyorum nickini görünce .

Aslinda ispatlamada şu şekilde sirf istedi diye değil böyle bişeyi kendim için lafimin doğruluğunu kanitlayip aklinda şüphe birakmadan utanmasini saglamak. Yoksa sirf benden emin olsun aman beni alsin durumu söz konusu değil.. Ama bu duruma kesinlik getirdikten sonra beni bu sekil asagilayip onurumu zedeledigi icin ayni sekil devam konusu olmazda zaten.. Sadece oyle bi laf soyleyip asla unutmamasini istiyorum, cunku gercekten insanin bunu sevdiginden duymasi lafima guvemiyorda bunu istiyor demesi agir bir durum. Ayni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…