Bekaret testi

Yabancı uyruklu hatunlarla evlenen türk erkeklerimizde var onlardam böyle şeyler istenmiyo bizim kızlarımızın ne zoru var bu hanzolarla...bacım şeytan diyo ki git bir doktorla anlaş esnek zarlıymışım raporu al..düğünden önce git başkasına ver sonra bu kerizde hala esnek sansın...böylesine müstahak...elinde rapor varya nasılsa garantili ürün alıyoya aklınca...kakalasan şeytana uyup yerde bu salak...sinir oldum..böylesini adamı şeytana uydurur..yapmayacağın vatsada yaptırır..

Ay gece gece sinirlendim vallahi!!
Ah bana gelecek öylesi doğduğuna pişman ederim.
Neler demiş enler düşünmüş minik beyniyle!
Rezillik ya..
Bu adam o lafı ettiği anda sana evlenme teklif ettiğinde taktığı yüzüğü kafasına atıp, ben bir mal değilim, temiz raporuyla tapumu alamazsın diyecektin. Seviyorsan beni ben olduğum için seveceksin sen sevmeyi bilmiyorsun midesiz adam diyecektin.
Kendinizi ezdirmeyin böyle rezil, pis adamlara...

Size olan sevgisinden şüpheniz yok mu??!
Adam size resmen damızlık muamelesi yapmış.
Sevgiden önce saygı olmalı. Siz bir insansınız mal mı alıyor bu ya sanki kalite kontrolünden geçirtiyor.
Kusura bakmayın ama hala raporu almaktan ve aldıktan sonra ona nasıl davranacağınızı bilmediğinizden bahsediyorsunuz.
Kendinize saygınız olsun biraz, siz bu kadar değersiz misiniz?
Bildiğim kadarıyla öyle biz bekaret kontrolü yaptırmak istiyoruz diyenlere tabi canım buyur deyip yapmıyorlar o işi.
Savcılık kararı gerek.
Hadi böyle bir engel olmasa idi bile, hala yaptırmayı düşündüğünüze inanamıyorum ben. Pes.
İsterse ferhat olsun dağları delsin aşkından, bir adam bana 'bekaret kontrolü yaptırıcaz' cümlesini kurduğu an bitmiştir gözümde.
Sizi gözlerinizi açmaya davet ediyorum.

madem onur diyorsun,
doktora gitmeyi gectim, onun bu istegini işitmek bile fazla.

hem kucukken ya bir sorun oldu, bir kaza oldu,
o zaman ne diyecek?
bu sefer onu nasıl inandıracaktın?

ayrıca aklı zardan ibaret olan birini kendine nasıl "eş" diye secebilirsin?

once kendine saygın olsun ki baskalarından da saygı bekleyebilesin.

su mesajındakine gore tutarlı ol, en bastan bitir.
ilişkiye girsen de girmesen de kirlenen birsey yok, raporla aklanmaya calısmana da luzum yok.

Yanı kusura bakma ama kk evlı bayanların kacının evlenmeden once esı bekaret testı ıstemıs acaba? Sacma sapan seylerle kendınızı kandırmayın bence kımse karsımdakı ınsan utansın dıye o catala yatıp namusluyum testı almaz, katılmıyorum. Arkadaslarımla hemfıkırım. Densız adam, cesarete bak Allahım ya koy kıcına tekmeyı kardesım!

hay maşallah bacım nasıl snirlendiysen neler gelmiş neler gelmiş aklına

Paronayağın teki
Hadi sen bugün bunu ispatladın
Bu adamla evlenirsen hayat boyu ispatlayamadığın durumlarda ne yapmayı düşünüyorsun?
Artık yanına annesini bırakır öyle işe gider, ya o yokken eve sevgilinin almadığïnı nasıl ispatlayacaksın
Kendine gel bence
Zarın senden önemli değil

Terbiyesiz, hadsiz şuursuz! Onun adamlığına tüküreyim..Sen de iste ondan rapor..
Okumaz olaydım. Had safhada sinirlendim.
Hangi cürretle istiyor bunu senden? Hangi cürretle istetiyorsun kendinden ve hangi ruh haliyle "bana olan sevgisinden şüphem yok" diyebiliyorsun hala?
Sokayım böyle sevgiye.

Bu herifle evlenirsen acırım sana.

kişilik haklarına saygısızlık..yok böyle bir şey! asla kabul edilemez! hasta mı bu adam sorup cevap alır sevdiğin kadına güvenirsin ( böylesi bile insani değil ama..) sözüne güvenmiyor seni bi hiç yerine koyuyor bence..böyle bi adamla yuva kurup, aile olabileceğine inanıyor musun gerçekten! kararlarını tekrar gözden geçir, asla da doktora gidip, insan onurunu ayaklar altına alan bu muameleyi kabullenme lütfen...rica ediyorum yapmayın bunu kendinize..

askindan olecegimi bilsemde ayrilirdim!resmn terbiyesizlik!

Gerçekten bu tipler şansına sizin gibi saf kadınlara denk geliyor. Ağzının ortasına bir tane yapıştırıp hak ettiği lafı söyleyeceğinize "doktora gideyim, sonra ayrılırım" mı diyorsunuz? Diplomanın yanına mı asacaksınız yahu bekaret raporunu; eğer alabilirseniz tabii?

Bence raporu verin adama; gerdek gecesinin sabahı kanama olursa çarşafı, olmazsa raporu asarsınız evin balkonuna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…