- 27 Şubat 2013
- 6.232
- 15.039
- 498
Keşke öyle bişey olsahay allahım yaaa
sende ondan iste
evet bizde erkeklere diyelim sana güveniyorum ama zar şeklinin merak ettim diyeKeşke öyle bişey olsa
Size olan sevgisinden şüpheniz yok mu??!Öncelikle herkese merhaba
Öyle kötü bi durumdayim ki ilk aklima gelen buraya yazip fikir danismak oldu. Bir süredir çok güzel devam eden bir iliskim var, 10 gün önce evlenme teklifi aldigim, ve ailelerin taniştigi.. Ama az önce erkek arkasimla konustum ve söyledigi kanimi donduracak cinstendi.. Bana olan sevgisinden kesinlikle şüphem yok bunu belirteyim. Sana birsey söyliyecegim ama kesinlikle yanlis anlamandan korkuyorum dedi, soyle dedigimde senden bekaret raporu istiyorum ama bunu isterken kesinlikle güvensizlik olarak algilama bir kaç çesit kizlik zarinin oldugunu ve evlendigimizde esnek bir durum olusursa kanama olmadiginda en azindan hiç bir düsünceye kapilmamis olurum dedi.. Benim kendime kesinlikle güvenim sonsuz doktora gitme konumda bi sıkınti yok ve o doktora onunla beraber gidecegim de sirf bu sebeple alnimin açik oldugunu gostermek istiyorum. Sonrasinda nasil bir tavir takinacagim konusunda hic bir fikrim yok, ona kesinlikle yansitmadim peki deyip kabul ettim. Bekarete önem verdigini iliskinin basindayken zaten söylemisti, gecmisimde biseyler yasayip yasamadigimi sormustu.. Tabi ki boyle bisey asla yasamadim o konuda zerre sıkıntım yok. Ve o raporu veya rapor verilmese bile doktordan birebir duymasini istiyorum ama bu olaydan sonra ne yapacagimi doktordan duyduytan sonra ona nasil davranacagimi bilmiyorum. Sizce nasil bi tavir veya neler söylemeliyim? Kanitlama, ispatlama durumun yok bunu yapma demeyin çünkü o konuda dedigini yapip sonrasini soruyorum. Bu durumda sizlerin tepkisi nasil olurdu?
Aslinda ispatlamada şu şekilde sirf istedi diye değil böyle bişeyi kendim için lafimin doğruluğunu kanitlayip aklinda şüphe birakmadan utanmasini saglamak. Yoksa sirf benden emin olsun aman beni alsin durumu söz konusu değil.. Ama bu duruma kesinlik getirdikten sonra beni bu sekil asagilayip onurumu zedeledigi icin ayni sekil devam konusu olmazda zaten.. Sadece oyle bi laf soyleyip asla unutmamasini istiyorum, cunku gercekten insanin bunu sevdiginden duymasi lafima guvemiyorda bunu istiyor demesi agir bir durum. Ayni
hay maşallah bacım nasıl snirlendiysen neler gelmiş neler gelmiş aklınaYabancı uyruklu hatunlarla evlenen türk erkeklerimizde var onlardam böyle şeyler istenmiyo bizim kızlarımızın ne zoru var bu hanzolarla...bacım şeytan diyo ki git bir doktorla anlaş esnek zarlıymışım raporu al..düğünden önce git başkasına ver sonra bu kerizde hala esnek sansın...böylesine müstahak...elinde rapor varya nasılsa garantili ürün alıyoya aklınca...kakalasan şeytana uyup yerde bu salak...sinir oldum..böylesini adamı şeytana uydurur..yapmayacağın vatsada yaptırır..
askindan olecegimi bilsemde ayrilirdim!resmn terbiyesizlik!Öncelikle herkese merhaba
Öyle kötü bi durumdayim ki ilk aklima gelen buraya yazip fikir danismak oldu. Bir süredir çok güzel devam eden bir iliskim var, 10 gün önce evlenme teklifi aldigim, ve ailelerin taniştigi.. Ama az önce erkek arkasimla konustum ve söyledigi kanimi donduracak cinstendi.. Bana olan sevgisinden kesinlikle şüphem yok bunu belirteyim. Sana birsey söyliyecegim ama kesinlikle yanlis anlamandan korkuyorum dedi, soyle dedigimde senden bekaret raporu istiyorum ama bunu isterken kesinlikle güvensizlik olarak algilama bir kaç çesit kizlik zarinin oldugunu ve evlendigimizde esnek bir durum olusursa kanama olmadiginda en azindan hiç bir düsünceye kapilmamis olurum dedi.. Benim kendime kesinlikle güvenim sonsuz doktora gitme konumda bi sıkınti yok ve o doktora onunla beraber gidecegim de sirf bu sebeple alnimin açik oldugunu gostermek istiyorum. Sonrasinda nasil bir tavir takinacagim konusunda hic bir fikrim yok, ona kesinlikle yansitmadim peki deyip kabul ettim. Bekarete önem verdigini iliskinin basindayken zaten söylemisti, gecmisimde biseyler yasayip yasamadigimi sormustu.. Tabi ki boyle bisey asla yasamadim o konuda zerre sıkıntım yok. Ve o raporu veya rapor verilmese bile doktordan birebir duymasini istiyorum ama bu olaydan sonra ne yapacagimi doktordan duyduytan sonra ona nasil davranacagimi bilmiyorum. Sizce nasil bi tavir veya neler söylemeliyim? Kanitlama, ispatlama durumun yok bunu yapma demeyin çünkü o konuda dedigini yapip sonrasini soruyorum. Bu durumda sizlerin tepkisi nasil olurdu?
Ah verecekler şu erkekleri elime ahevet bizde erkeklere diyelim sana güveniyorum ama zar şeklinin merak ettim diye
Ay valla demi sinirden şeytana uyup fazla uçtum..hay maşallah bacım nasıl snirlendiysen neler gelmiş neler gelmiş aklına
toplaşıp dövek hangsi canını sıktıysaAh verecekler şu erkekleri elime ahNefret ediyorum şu aralar hepsinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?