- 23 Ağustos 2012
- 51.831
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.364
- 898
Sende ondan bakirlik raporu al...sor bakalım sıfır kilometremiymiş yoksa bayandan az kullanılmış ikinci el mi..
insallah canim Rabbim cumlemizi mutlu etsin :)Bu arada dertlican sen nickini değiştirsen be? Hayata biraz daha pozitif baksan keşke, daha neşeli bir isim bulsak sana ? HAppyGirl ya da çılgın_kız mesela? Dertli olma artık, mutlu olVallahi üzülüyorum nickini görünce .
Aslinda ispatlamada şu şekilde sirf istedi diye değil böyle bişeyi kendim için lafimin doğruluğunu kanitlayip aklinda şüphe birakmadan utanmasini saglamak. Yoksa sirf benden emin olsun aman beni alsin durumu söz konusu değil.. Ama bu duruma kesinlik getirdikten sonra beni bu sekil asagilayip onurumu zedeledigi icin ayni sekil devam konusu olmazda zaten.. Sadece oyle bi laf soyleyip asla unutmamasini istiyorum, cunku gercekten insanin bunu sevdiginden duymasi lafima guvemiyorda bunu istiyor demesi agir bir durum. Ayni
Ben sirf kocam olsun emin olsun beni alsin diye tamam demedim. Lafimin dogrulugunu kanitlatip utanmasini saglamak istiyorum. Sonrasinda ben zten esim olmasini istemem, ama oyle bi sekilde soylemek istiyorum ki asla unutmasin kendinden utansin..Bir koca adina kendinize şu muameleyi reva görüyorsunuz ya size ne denebilir?
Sizin hiç gururunuz, onurunuz, öz saygınız yok mu?
Koca bulmak yolunda her şey mübah mı?
Yazıklar olsun. Sizin anneniz olsaydım utancımdan yerin dibine girerdim.
Ya da ben sana şöyle bir öneriyle gelsem: Sen bu adama:Aslinda ispatlamada şu şekilde sirf istedi diye değil böyle bişeyi kendim için lafimin doğruluğunu kanitlayip aklinda şüphe birakmadan utanmasini saglamak. Yoksa sirf benden emin olsun aman beni alsin durumu söz konusu değil.. Ama bu duruma kesinlik getirdikten sonra beni bu sekil asagilayip onurumu zedeledigi icin ayni sekil devam konusu olmazda zaten.. Sadece oyle bi laf soyleyip asla unutmamasini istiyorum, cunku gercekten insanin bunu sevdiginden duymasi lafima guvemiyorda bunu istiyor demesi agir bir durum. Ayni
Nasıl yani? O onur kırıcı muameleyi olacaksınız, sonra da çocuğu terk mi edeceksiniz?Ben sirf kocam olsun emin olsun beni alsin diye tamam demedim. Lafimin dogrulugunu kanitlatip utanmasini saglamak istiyorum. Sonrasinda ben zten esim olmasini istemem, ama oyle bi sekilde soylemek istiyorum ki asla unutmasin kendinden utansin..
Buna inaniyormusunuz? Adam sizi alliycak pulliycak, sizde yelkenleri suya indireceksiniz ve evleneceksiniz... Adamin yaptigi yanina kar kalacak, gerile gerile ben erkegim diye dolasacak ortalikta, ondan sonrada istedigi herseyi yaptiracak size...Ben sirf kocam olsun emin olsun beni alsin diye tamam demedim. Lafimin dogrulugunu kanitlatip utanmasini saglamak istiyorum. Sonrasinda ben zten esim olmasini istemem, ama oyle bi sekilde soylemek istiyorum ki asla unutmasin kendinden utansin..
Ben sirf kocam olsun emin olsun beni alsin diye tamam demedim. Lafimin dogrulugunu kanitlatip utanmasini saglamak istiyorum. Sonrasinda ben zten esim olmasini istemem, ama oyle bi sekilde soylemek istiyorum ki asla unutmasin kendinden utansin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?