Bekaret testi

insallah canim Rabbim cumlemizi mutlu etsin :)

Şuphesi yok sizden. Olurda o gün olan olmazsa şuphelenmemek için istiyor raporu.
Çok saygısızmış. . O da yapmış yapacağını ki böyle bir yola başvuruyor ?

Ona sorsaydınız ya tamam benimki ispatlı! Sendeki şupheme ne olacak diye ?
Çok sinirlendim çok. Küstahça.

Tamam sevgisinden şupheniz yokta bu zihniyetle basıl mutlu olacaksınız ?

Adam olan adam bunu ne duşunur ne de o gün olmayan için konuşur, sozunu eder.

seni o çengelli doktor koltuğuna zorla yatıracak adam bakire çıkarsan utanacak mı sanıyorsun? ve hala bu adama sözünün doğruluğunu ıspatlama derdindesin. yazıklar olsun.

biptirsin gitsin illa ispat edicem diyorsan aal raporu sok gozune bas tekmeyi..baska turlusu her sekilde gurursuzluk..degmez

Ben sirf kocam olsun emin olsun beni alsin diye tamam demedim. Lafimin dogrulugunu kanitlatip utanmasini saglamak istiyorum. Sonrasinda ben zten esim olmasini istemem, ama oyle bi sekilde soylemek istiyorum ki asla unutmasin kendinden utansin..

Ya da ben sana şöyle bir öneriyle gelsem: Sen bu adama:
-Hadi oradan, böyle bir şey söz konusu bile olmaz. Evleneceği kadına bu muameleyi reva gören karaktersizle işim olmaz. desen? O da karşısında ezik değil güçlü bir kadın görüp isteğinden utansa? Böyle böyle Türkiyede kadınlar olarak 8. sınıf insan muamelesi görmekten kurtulsak? Namus cinayetleri bitse? Az insani koşullarda yaşasak?

Kendini böyle küçültücü bir duruma nasıl düşürebilirsin inanmıyorum. Sakın yapma. Sevdiğine güveniyorum demişsin ama ben inanmam böyle iğrenç bir şeyi yaptırmayı sana layık gören birinin seni sevdiğine.
Bas tekmeyi... Sana layık asla değil. Ailen duysa bu adamı isterler mi? Onlar seni nasıl yetiştirdi zorlukla bu adam neyi reva görüyor.

Valla erkek milleti ne acayip...sanki hayatına anlam katacak bir eş değil evine mobilya takımı alıyo..tse belgesi iso 2000 kalite ödülüde istesin bari...yarın öbürgün bundan çocuk yapsan babalık testide ister acaba benden mi diye...yol ver gitsin ne derler yallah tazzik...

Ben sirf kocam olsun emin olsun beni alsin diye tamam demedim. Lafimin dogrulugunu kanitlatip utanmasini saglamak istiyorum. Sonrasinda ben zten esim olmasini istemem, ama oyle bi sekilde soylemek istiyorum ki asla unutmasin kendinden utansin..
Nasıl yani? O onur kırıcı muameleyi olacaksınız, sonra da çocuğu terk mi edeceksiniz?

Buna inaniyormusunuz? Adam sizi alliycak pulliycak, sizde yelkenleri suya indireceksiniz ve evleneceksiniz... Adamin yaptigi yanina kar kalacak, gerile gerile ben erkegim diye dolasacak ortalikta, ondan sonrada istedigi herseyi yaptiracak size...

Lafının doğruluğunu kanıtlamak bahanen kabul et
Madem eşin olmasını istemezsin bu olaydan sonra
Ailene söyle, benden böyle bir şey istiyor de, baban annen kim varsa koysun tavrını bakalım ne olacak üstelik bu asla da unutamayacağı bir ders olur, ne dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…