Bekaret testi

Anlam veremedim? yontmataş devrinden mi kalinmis?Gururunuz , karakteriniz müsade ediyorsa testi yaptirip evlenin!!!

Canım benim zar da var. Aman bir kızın bakireligi sorgulama ne yapar eder bakire yapar kendini. Gece eşine ilk günde arkol icireni de var. Hapı takan da var. Dikene var. Boşver.

Mesela o testten sonra ayrılabilirsin o karaktersizden

Bende bekaret raporu istiyorsa sende çük raporu isteseydin. Bu da bir seçenek. Ne gerzek insanları hayatınıza alıyorsunuz ya şaşırıyorum gerçekten. Yıl 2021 konumuz hala bekaret raporu.

Haydaa eski konuymuş boşuna mı yükseldim şimdi

Canım benim zar da var. Aman bir kızın bakireligi sorgulama ne yapar eder bakire yapar kendini. Gece eşine ilk günde arkol icireni de var. Hapı takan da var. Dikene var. Boşver.
Bu soruyu gündeme getirme sebebiniz neydi?

Çük raporu iyiymiş yalnız Bunu önceden akıl edebilseydik başımız yanmazdı böyle

erkegın bakıresı varmıdırkı

Sonrasında gelişecek olan olasılıkları düşündün mü hiç ?Bugün bekaretini raporla belgelemek isteyen yarın kim bilir kafasında neler geçirecek.Peki siz kendisinden bakir olduğuna dair belge isteyecek misiniz?

Nasıl küçük düşürücü bir durum bu.. ben olsam ben de istiyorum der bilemedim .. yanlış anlama ama emin olmak için istiyorum.der yerin dibine sokardim

Nebicim kadinsin nebicim bi insansin bakireyim alnim ak deyip doktordanda raporunu cikartip boynuna as tescilli bakireyim diye dolan dahi iyi hem kabul edip hem tavir mi yapican ikinizde rezilsiniz

2014te bu konuya yazdigim yoruma bak. Bu nasıl bir yorum yazmak yarabbim. Kendimden utanıyorum. "Da"ları ayirmak zaten yok. Bu kadar tepkiye gerek var mi Cirilla? Abartma biseyi de

Suratına bakmazdım. Ne münasebet. Bir insana bundan daha büyük hakaret olamaz. Ya ben böyle rezalet duymadım. Sizi bekaret raporu aldıracak kadar alçaktan size resmen kasaptaki et muamelesi yapan birine nasıl izin verirsiniz? O raporu almaz, kendimi o iğrenç rezil duruma sokmazdım. Soksam bile o insan müsveddesinin bir daha suratına bakmazdım. Bunu kendinize yaparsanız size de yazıklar olsun bütün kadınlar adına,

Son sayfaya geçtim “Feyk bu konu ,boşuna takılmayın” minvalinde bişiler görmek için ama bayağı bayağı gerçekmiş heralde. İnş böyle kamiller diktiren kızçelere denk gelir

Sende ondan iste sen önce git yaptır de yahu sizin beyniniz neylecalisiyor kendinizedemi sayginiz yok sana sevgisinden zerre kadar şüphe duymadigin herif senden raporlu doktor onayli belge istiyor .okurken migdem bulanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…