Bekaret!!!

Konu sahibinin yaptığı tabi ki yanlış. Şikayet etmeliydi ya da en azından o adamı hayatından çıkartmalıydı. O konuda bişey diyemem ben de sizin gibi düşünüyorum.
Ama bu onun vücudu ve her insan aynı değil. Siz söylerdiniz belki dürüst olurdunuz bu sizin seçiminiz saygı duyarım. Ama saklamak isteyen insanlara siz de saygı duymalısınız.
Saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum tek cümlem oldu -yalanla nereye kadar- saygısızlık içeren bir kelime barındırmıyor

Yo gayette güzel anlıyorum yorum yapıp yapmamada sen karar veremezsin tecavüz etmiş sonra devam etmişsin madem hoşuna gitmiyordu etmesydinn şikayet etmemişsin ayrılsaydın mantığın o ara hepten mi durdu
Mecbur hissettim diyorum bunu anlaman çok mu zor demekki aklım kalmamış anlama sorun yok anla demiyorum zaten istediğin gibi yorumlaya bilirsin seni tanımıyorum beni tanimiuosun

Aynen burada da anlatilmazmis anladım konu nasıl kapatılıyo kapatmak istiyorum daha fazla yargılanmak istemiyroum çünkü iyice kötü oldum
Bence konunu "diktirme işlemini aynı şehirde yaptırmadım" yaz de kurtul..
Hayatları süt liman olan insanların seni anlamasını bekleme. Gördüğün gibi burada da yargılanıyor, yalancı muamelesi görüyorsun..

Sen bunu kimseye anlatma. En iyisi psikolojik destek almaya başla. Ve eğer günün birinde cesaret kazanabilirsen o pisliği mutlaka süründür..

Ben diktirdiğin kısmını atlamışım. Yani öyle birşey yapmak ileride evleneceğin kişinin günahına girmek oluyor canım. Keşke yapmasaydın. Durumunu kabul edecek insanlar vardır.Sonuçta herşey insanoğlu için. Bak benim bir arkadaşımda o diktirme işine girdi aynı senin gibi tecavüze uğradı. Korkudan söyleyemedi. Evlendi eşine de söyleyemedi. Çok iyi bir adamdı. Sonra nouldu biliomusun? Adama itiraf etti. Kaç yıl geçti ondan sonra. Adam da sen bana bu yalanı nasıl sölersin dedi. Tek celsede boşandı. Dahada rezil oldu herkese. Keşke yapmasaydın.Onu geçtim sen masumsun, neden kendini suçlu konuma koydun.
Kimse inanmaz ki masum olduğuma

Yaşamayan, benzer psikolojik süreçlerden geçmeyen bazı insanlara ne kadar kolay söylemesi bir şeyleri. Büyüdüğümüz aile ortamı, çevre insanın psikolojisinde öyle çok etkili ki... Böyle bir şey yaşamadım ama empati yapabiliyorum.
Bence karşınızdaki insana göre, onu iyi tahlil ettiğinizde ileride söyleyip söylememe konusunda karar verebilirsiniz herkes o karşılaştığınız insan gibi değil, kendinizi nasıl iyi hissediyorsanız öyle yapın ama psikolojik tedavi de görün derim, bakın sağlığınızı etkilemiş bile.

Back
X