Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar ben 22 yaşındayım nişanlıyım nişanlım bakirelık konusunu sorun ediyor bunun uzerıne supelendıgım bırsey vardı doktora gıttım bakıre oldugumu söyledi ama yınede supelerımı yenemıyorum psıkolojım bozuldu yardım edin lutfen bana![]()
Doktor bakire olduğunuzu söyledi ve inanmadıysanız biz söylesek inanacak mısınız?
Doktora gitmişsiniz bakire olduğunuzu söylemiş.
Bu konuyu uzatmanıza gerek yok.
Ayrıca nişanlınız neden durduk yere şüphelendi ki ?
Nişanlınız istedi diye mi doktora gittiniz ?
Eğer öyleyse çok ağır bi durum ben olsam o raporu yüzüne çarpar yüzüğü suratına atardım .
Sende ona sordun mu bakir mi diye?
ya tabıkı hayır suan vermıs oldugunuz cevabı bunları bende dusundum fakat bu artık bende psıkolojık bı vakaya donustuu napmam lazım ?
Yanılma ihtimaliniz yok cunku bu hamilelik testi degil. Doktorun muayene ettiginde göreceği birsey. Ayrıca merak ettim doktora gidip "ben daha once cinsellik yasamadım ama bakire miyim diye merak ediyorum " dediğiniz de doktorun tepkisi ne olmuştur :) muayene edip mı yolladı yoksa direkt bakiresiniz mı dedi.
Muayene varsa hata yoktur.
Ama bu konunun da esas problemi bu degil. Nisanlinizin sizden şüphe etmesi. Sizinde kendinize güvenmeden hemen gidip muayene olmanız.
Hafıza kaybınız yoksa gecmise dair neden nişanlınıza ben kendimden eminim demediniz ki ? Neden onun şüphelerini destekler gibi doktora gittiniz ? Adam bunu biliyor mu bilmiyorum da bunu diyen adam doktoru da ayarladın diye şüphede edebilir. Yazık degil mı yaşayacağınız üzüntüye ?
Size güvenmiyorsa neden evliliğe adım attı ki kendisi ? Ortada birsey yokken mı bunu sordu size yoksa suohelendirecek nedenler mı vardı ? Sordunuz mu ona bunları ?
Hayır en başındaa ben bakireyim dedim zaten nişanlıma oda tamam dedii bunun uzerınden benım suphelendıgım bır durum oldu ve o gece problem olmasın dıye doktora gıttım orda alttan muayne ettı doktor ama ben korkuyorum o gece bır problem olacak dıye korkuyorum doktorun yanılma ıhtımalı varmıdır felan dıye
ya nısanlım cok sortun edıyor yanılma ıhtımallerı varmı baska doktora gıtsem sonuc aynı olurmu degısırmı korkularım var benim bu konuları yenemıyorum
Bir seyler yasadinizdA mi bu kadar telaslisiniz ve doktora guvenmiyorsunuz.yoksa bu kadar suphe duymaz ki insan durduk yere
Hayır en başındaa ben bakireyim dedim zaten nişanlıma oda tamam dedii bunun uzerınden benım suphelendıgım bır durum oldu ve o gece problem olmasın dıye doktora gıttım orda alttan muayne ettı doktor ama ben korkuyorum o gece bır problem olacak dıye korkuyorum doktorun yanılma ıhtımalı varmıdır felan dıye
Cok kiziyorum bu konuda! Sen bir kizsin, bir kadinsin! Bir et parçasi degil! Senin nisanlin kimde seni böyle sorguluyo? Sen öyle biriyle nasil bir ömür geçirmek istersin? Ben olsam asla doktora gitmezdim. Diyelim bekar degilsin, o zaman ne olacakmista? Insanliktan çikmismi oluyorsun? Seni sadece bekaretin içinmi seviyormus? Kendine gel! Kendine deger ver!
Gerçekten artik su an aynen böyleyim![]()