Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu sahibi kusura bakma, alinma ama benim gozumde sen bakire degilsin, nisanlin eski iliskilerinin derecesini bilseydi, o nasil dusunurdu bilmiyorum.
Namus sadece bir zar parcasinda degildir, sen zaten nisanlindan once baskalariyla yakinlasarak o namusunu kaybetmissin. Nisanlindan once baska biriyle yakinlasmissin, kulot uzerindeyken(!) uygunsuz isler yapmissin, hatta birisi parmagini sokmus, daha ne olsun, sen kendini doktorun onayiyla mi bakire sanacaksin? Namusunu, iffetini kaybetmissin, o zari kaybetmesen ne olacak!!!
Allah islah etsin seni.
namussuz oldu yani..Konu sahibi kusura bakma, alinma ama benim gozumde sen bakire degilsin, nisanlin eski iliskilerinin derecesini bilseydi, o nasil dusunurdu bilmiyorum.
Namus sadece bir zar parcasinda degildir, sen zaten nisanlindan once baskalariyla yakinlasarak o namusunu kaybetmissin. Nisanlindan once baska biriyle yakinlasmissin, kulot uzerindeyken(!) uygunsuz isler yapmissin, hatta birisi parmagini sokmus, daha ne olsun, sen kendini doktorun onayiyla mi bakire sanacaksin? Namusunu, iffetini kaybetmissin, o zari kaybetmesen ne olacak!!!
Allah islah etsin seni.
Konu sahibi kusura bakma, alinma ama benim gozumde sen bakire degilsin, nisanlin eski iliskilerinin derecesini bilseydi, o nasil dusunurdu bilmiyorum.
Allah islah etsin seni.
Allah islah etsin seni.
yanii? sureklı aynı seylerı söyluyorum ama doktoruma guvenmelımıyım?
hayır güvenme, yerinde olsam asla güvenmezdim.
bence kesin bozulmuştur.
hatta bir tanesi parmağını sokmuş ya,
o an hamile bile kalmış olabilirsin, çok dikkatli ol.
test yaptın mı???
kadınlar kendi hemcinslerine bu yaftayı yapıştırırlarsa erkekler haydi haydi yapar.
bekareti savunanların,bakire olmayanlara namussuz diyenlerin
şu linke bakmalarını istiyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=688201
işte bu düşünceler yüzünden gencecik bir kız kara toprakta. devam edin bunları yazmaya. her kelimeniz bu kız gibilerin mezarına atılan bir avuç topraktır