Öncelikle herkese merhaba. 23 yaşındayım. 19 yaşındayken aşık olduğum(ya da o zamanlar öyle sandığım) kişi ile birlikte oldum. Senelerce pişmanlık duydum fakat bu aralar kendimi mahvolmuş bitmiş tükenmiş hissediyorum. Yaklaşık 8 aydır harika bir insanla harika bir ilişkim var. Bakire olmadığımı ve yaşadığım şeyi kendisine ilişkinin en başında anlattım çünkü yalanlarla dolu bir ilişki kurmayı asla istemedim. O da geçmişin geçmişte kaldığını ve beni her halimle kabul ettiğini belirtti. Benim sizlere yaşıtlarıma ve ablalarıma sorum şu; sevdiğim kişi Ordu'lu. Biz ailesinin bir şekilde bu durumu öğrenmesinden çok korkuyoruz. Özellikle sevdiğim kişi korkuyor. Durumumu bilen birkaç arkadaşım var fakat onun ailesiyle yan yana gelip de benim durumumdan konuşabilecek kişiler değil. Hatta bir kısmı hayatımda bile değil. Lütfen bana bir yol gösterin. Biliyorsunuz ilk gecede gelen kanı kontrol etme gibi olaylar duyuyorum bunlar artık var mı? Ne yapmalıyım? Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim..