- 27 Ağustos 2014
- 863
- 375
- 323
- Konu Sahibi Morbidanqel
-
benim annem ev hanımı ve her şeyi herkese söyleme gayretinde nöbet geliyor arada bipolar bozukluk(duygu durum bozukluğu) var bende annem söyledi seni avlamış kandırmış deedi ilk şimdi de çok üzerime geliyor elime teli alsam adımı çıkartıyorBabana neden anlatma geregi duydun?
yarın birgün evlenicem annemin bilmesi gerekir diye düşündüm 22 yaşındayım 20 yaşında oldu bu vaka, ailemin isteğiyle tesettürlüyümAilene niye anlattin bu "vaka"yı?
cevabınızda niye anlatma gereği duyduğunuzu anlayamadım ben, gerek yoktu buna, kaldı ki evleneceğiniz kişiye de söyleme mecburiyetiniz tartışılır bir konu.benim annem ev hanımı ve her şeyi herkese söyleme gayretinde nöbet geliyor arada bipolar bozukluk(duygu durum bozukluğu) var bende annem söyledi seni avlamış kandırmış deedi ilk şimdi de çok üzerime geliyor elime teli alsam adımı çıkartıyor
yarın birgün evlenicem annemin bilmesi gerekir diye düşündüm 22 yaşındayım 20 yaşında oldu bu vaka ailemin isteğiyle tesettürlüyüm
ailemin isteğiyle tesettürlüyüm başörtülüyüm yaniCumleyi anlamadim.
"Ailenin istegiyle oldu bu iliski" mi diyosun??? Yoksa ailemin istegiyle tesetturluyummu diyosun?
Neden vaka diyorsun onu anlamadım, tecavüz falan mı?yarın birgün evlenicem annemin bilmesi gerekir diye düşündüm 22 yaşındayım 20 yaşında oldu bu vaka ailemin isteğiyle tesettürlüyüm
ilk okuduğumda ben de anlamadım ama ailesinin isteğiyle tesettürlü olmalı, aksi halde ailesi kızmazdıCumleyi anlamadim.
"Ailenin istegiyle oldu bu iliski" mi diyosun??? Yoksa ailemin istegiyle tesetturluyummu diyosun?
bi anda oldu sürtünürken yoksa ben bekaretimi vermek istemezdim benimle evlenceksin dedim kaçtı gitti izini kaybettrdi en çok üzende benle cinsellik için birlikteymişNeden vaka diyorsun onu anlamadım, tecavüz falan mı?
Zor bir durumbi anda oldu sürtünürken yoksa ben bekaretimi vermek istemezdim benimle evlenceksin dedim kaçtı gitti izini kaybettrdi en çok üzende benle cinsellik için birlikteymiş
işte evlenemiyorum çünkü çocuktan haber alamıyorum bıraktı gitti beni öyleceO zaman o vakayı yaşadığın çocukla evlen.?
Niye ailene anlatıyorsn ki anlamış değilim 2 yıl saklamışsn bundan sonra da bi güzel saklardin zaten ! Ailen sana kim bilir ne baskılar daha yapacak... Ayrıca başka kimseye de söyleme bir zahmet bu olayı .. Kız olsun erkek olsun kimseyle paylaşma bu senin en özelin.diktirme konusuna gelince de kendi şahsi fikrin bu elbet ama bu işin vicdani boyutu da var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?