bekaret


vicdani boyutu var evet ama bazende diyorum bana gelecek olan erkek bakir mi olacak diyorum çok az öyle olan hiçbiriyle çıkmamış
 
vicdani boyutu var evet ama bazende diyorum bana gelecek olan erkek bakir mi olacak diyorum çok az öyle olan hiçbiriyle çıkmamış
Valla canım bu devirde bakir de bakire de zor bulunuyor yani artık elmas değerinde gelecek olan kişi de bir zahmet kendi geçmişini gözden geçirip gelsin NAMUS KADINLARA ÖZGÜ BİR DURUM DEĞİL ERKEGİN DE NAMUSU VARDIR o yüzden hiç takıntı yapma
 
dikim işini yapmayın lütfen karşı tarafı kandırmayın.evleneceğiniz kişi size bunda dolayı hesap soramaz.ondan önce olmuş birşey herkesın ilk gece kan gelmiyor.bazıların esnek oluyor kan felan gelmıyor.lutfen dıktırme ıslemı felan yapmayın.bir hata yapmassn hesap wrıcegınız kısı allah olmalı bol tövbe edın gerısıne hesap wrmeyın,söylemeyinde.adamlar çogu evlenmeden önce zina yapıyorlar zaten.evlılık dısı berabrlıgı olmayan bı adamla evlenmyın bnce ılerde yuzunuze vurablır.ben berabr olmadım ama sen oldun evlenmeden önce felan diye sizi iğneyebilir.
 
bende bipolar bozukluk var yani duygu durum bozukluğu o yüzden bazen atak geliyor aileme o zaman anlatmışım şuan pişmanım
Valla diyorum ya keşke anlatmamis olsaydın herkesin ailesi olsun çocuğum deyip bağrına basmiyor maalesef.. Bu arada rahatsızlığın inşallah geçer Allah şifa versin.. Ne zaman söyledin ailene bu durumu ?
 


o yüzden 2-6 gün önce diktircem kullanılmaktan korkuyorum ben bi kere söyledim bana s.k.k dedi o yzdn daha incinmekten korkuyorum
 
Valla diyorum ya keşke anlatmamis olsaydın herkesin ailesi olsun çocuğum deyip bağrına basmiyor maalesef.. Bu arada rahatsızlığın inşallah geçer Allah şifa versin.. Ne zaman söyledin ailene bu durumu ?

25 gün önce falan söyledim bu arada hastanede yatıyorum psikiyatri servisinde yeni geldim izne.üniv3te okuyorum üniv3 te tıkandım kaldım yıl tekrarı yapacağım saolun güzel dilekleriniz için inşallah iyi olur sağlığıma kavuşurum...
 
Benim milletimin bir kismi bir turlu magara devrinden cikamadi... Boyle insanlarla hic bir yere gidemez guzel ulkem.
Turkler ikiye ayrilmis vaziyette: 1) 21. yuzyilda yasayanlar 2) 7. yuzyilda yasayanlar.
Bunu kabul edelim artik cunku bu gericilik cahillik ve siglik 1. grup Turklerin hayatini sabote ediyor.
Bunu bilmenizi istiyorum eyyyy 2. grup Turkleri.
 
Herkesin kendi tercihi.
Bana göre evlenip dini nikah yapmadan ilişki yaşamak çok yanlış.
Ama sakın şunu yapma. Bşyler yaşamışsın. İlerde o çocuk evlendiğinde bir ton laf söyleyip evliliğini bozma.
Bunu şu açıdan söylüyorum. Bazı kızlar kendi isteğiyle bşyler yaşıyor. Daha sonra karşı taraf evleniyor. İlişkiyi yaşayan kız sanki sütten çıkmış ak kaşık gibi kendini savunmaya geçiyor bir de çocuğun yuvasını bozmaya çalışıyor.
Herkesin kendi tercihi kendi istediğinizde bşyler yaptıysanız. Konuyu orda kapatıp hayatınıza bakın. Yok kendi isteğimle değildi yok o zorladı yok psikolojim bozuktu Vs. Diyerek kendinizi haklı çıkarmanız gerçeği değiştirmez.
 

valla en zinakarı bile kabul etmiyor gülüm keşke senin dediğin gibi olsa sayfamdaki diğer bi konuya bak istersen orda anlattım.
 
Bekaretinden daha önemli olan senin sağlığın .Öncelikle tedavini tamamla ve iyileş sonra da okulunu bitir.Bir hata yapmış ve ailene söylemişsin keşke söylemeseyd,n ama yapacak b,r şey yok artık.Dik durmalısın gerekirse bu konuda güvendiğin bir psikolog ile görüş ve yardım al .Önce kendini düşün .
 
Dediğimi genel olarak söyledim kimse yanlış anlamasın.
Şunuda söylemek istiyorum ilerde evlilik yaparsan diktirme işine hiç girme. birini tanı gerçekten iyi tanı ama başta söyleyip sonradan kullanmasın bu durumu. Ciddiyse evleneceksin bunu ona söylersin. Diktiripte kandırmak yerine.. Dürüst davranmak her zaman iyidir. O bu dürüstlüğünü yargılarsa da kendi sorunudur Ayrıca kafana takıpta üzülme
 
25 gün önce falan söyledim bu arada hastanede yatıyorum psikiyatri servisinde yeni geldim izne.üniv3te okuyorum üniv3 te tıkandım kaldım yıl tekrarı yapacağım saolun güzel dilekleriniz için.
Guzel kardeşim neden diktirme pesindesin ? Eşini kandırdın da Allah'ı nasıl kandiracaksin? Bence bu dikim isi gereksiz yani vicdani boyuttan bakıyorum olaya yaptırmazdim herhalde.bence buna odaklanma sen iyileşmeye kendini toparlamaya odaklan bırak yahu seni her halinle kabul etmeyen bir erkek zaten gelip de kocan olmasın ! Sen tovbe et bol bol ve kimseye söyleme bu durumu.. Annene de pes yani insan taş da olsa evladını bağrına basar hatalar kullar için. Yapmissin bi hata napalim yani!
 
Öncelikle tedavini düzenli bir şekilde devam ettirip,okulu bitirmeye odaklan.bir an önce meslek sahibi olmayacak.Olmuş,bitmiş bir şey için birşey yapamazsın.Karşına çıkan kişilerin seni kullanıp kullanmayacakları tamamen kişilikleri ve vicdanları ile alakalı.O yüzden her karşına çıkana bunu anlatma lütfen.
 
valla en zinakarı bile kabul etmiyor gülüm keşke senin dediğin gibi olsa sayfamdaki diğer bi konuya bak istersen orda anlattım.
malesf bunu toplum dayatıyor erkeklere, blıyorum ama her adam böyle degıl.erkek yapınca milli oluyor ama kadın yapınca or.s.. damgası malesef yıyor bunları erkklerede bız kadınlar ögretıyoruz zaten.sen dik durcaksn söyleme bıde gerek yok söylemeye.ondan once olmus bıtmıs bırsey.o senın yzuune vurursa sende ona laf sokrsın dert mı yanı.bazı adamlar bu konuda esnek yanı ben ılıskı yasadıysam kadında yasadı dıye ona o hıtap seklını kullanmam dıyen adamlarda var.sonucta sen tercıh edıcegın adamı ıyı analız etmen lazım.eger ben yaprım kadın yapamz kafasındaysa zten o adamla hıcbır turlu evlılık olmaz tehlıkelıdır onlar.artık adamlarda bılıyor ılk gece kan gelmedıgını yanı zar esnek oluyor kalkıpda onu dusunmez dogum esnasnda bıle zar yırtılablıyor.bunlarla onu gecıstırırsın ama amelıyt olma bence.
 
yarın birgün evlenicem annemin bilmesi gerekir diye düşündüm 22 yaşındayım 20 yaşında oldu bu vaka, ailemin isteğiyle tesettürlüyüm
sorunun ne bekaret mi tesettur mü ve alakasi ne bekaretim yok ruhsal sıkıntım var kapaliyim zorla oda.. diktircem napiyim diyorsun
ee yaniii derler buna..alakasiz konular hepsi amacin ne nasil yardim edelim
 

ya dedim ya annemle aramda kuşak farkı çok o yüzden beni anlamıyor tövbemi ettim Allahla kendi aramda ama işte geçici diktircem evlenme durumu olursa ilerde aşkta çok hayal kırıklığına uğradım daha üzülmek istemiyorum en zinakarı bile patlak diye dalga geçti benle.
 
Boyle bir sey yaparsan bu gerici mentaliteye secde etmis olursun. Yani magara insanlarina boyun egip onlarin carpik mantiksiz etik olmayan deger yargilarini kendi butunlugunden once tutmus olursun. Bir kadin, bir insan olarak kendine hakaret etmek istiyorsan o baska.
 
Mesajların çok ilginç.
Sözcükler kullanma şeklin Durumu anlayış şeklin... Bence diktirmeyi düşünmekten önce tedavini ve okulunu tamamla.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…